Heel erg snel en zo leuk een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij! Echt een cadeautje voor mezelf

Snel en helemaal goed

Prima webshop!

Product was er op tijd. Alles zoals de bedoeling was, dus niets op aan te merken!

Sneller levering, prima product!

Omschrijving van het artikel was duidelijk en inmiddels al diverse gerechten klaargemaakt. Heerlijk gegeten!

Goed verpakt, snel bezorgd, leuk, een gezellig kaartje erbij, groetjes

Snel geleverd en goed contact

Perfect, een klein dingetje is dat ik vlak voor kerst besteld had, waardoor ik geen track en trace code ontving. Had waarschijnlijk te maken met drukte bij de post als met de Pepermolen

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb een slowcooker besteld. De pan kwam al na een dag bij mij geleverd. Met een nieuwjaarsgroet, erg attent. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst.

prima assortiment en koffie via click en collect

goede service via click en collect makkelijk bestellen en afhalen.

Precies goed

Precies zoals afgesproken werd geleverd.

Duidelijke website, goede prijzen, snel verzonden en goed verpakt.

Uitstekend !

Snelle levering van het bestelde artikel, niks op aan te merken.

Topwinkel

Fijne winkel. Snel ontvangen. Goed advies.

Snelle levering keurig verpakt

goede ervaring

Snelle en klantvriendelijke levering

Het door mij bestelde product werd snel geleverd en kwam vergezeld van een handgeschreven kaartje. Dat is pas klantvriendelijkheid. Bovendien was het product ook nog eens boven verwachting!

Is nog niet geleverd

De bestelling is nog (steeds)niet geleverd.

perfect

Na een 'foutje' in met de betaling werd ik opgebeld en hiervan op de hoogte gebracht. In een mum van tijd gefixt en de dag nadien reeds levering van super lekkere koffiebonen

Snel en attent, mooi spul!

Ik heb 2 x kort na elkaar hetzelfde item besteld, medewerker belde direct om te checken of het geen foutje was. Vervolgens supersnel bezorgd.

Vliegensvlugge en klantgerichte winkel

Vliegensvlugge en klantgerichte winkel. Personeel staat je vriendelijk te woord. Top.

Goede en snelle service

Snel geleverd en ook handig om via Whatsapp contact te hebben.

Zeer vriendelijk en deskundig

Ondanks lockdown, zeer vriendelijk geholpen. Werd zelfs van te voren gebeld om te laten weten dat de bestelling klaar stond (ik wilde het ophalen in de winkel). Ook bij het ophalen deskundig advies gekregen.

Geweldige winkel voor als je gaat voor kwalitatief hoogstaande kookspullen

Hier koffieautomaat gekocht en super tevreden met aankoop. In winkel werd goed uitgelegd hoe deze werkte en hoe je deze het beste kon onderhouden. Hier is nog echt tijd voor je als klant en dat merk je als je hier een aankoop doet. Blij me winkels als deze

Perfecte, snelle levering

De slowcooker gekocht tegen goede prijs. Na 1,5 dag al in huis met een vriendelijk briefje erbij. Aanrader.

Snelle levering, beste prijs

Ik heb gezocht naar een slow cooker. Omdat ik wist welke ik graag wilde kon ik zoeken op prijs. Daar was de kookshop het goedkoopste!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.