Snel

Bijzonder goed verpakt. Snelle service

Professioneel en erg persoonlijk

Ontzetten fijn om bij deze (web)shop te winkelen. Het contact is heel persoonlijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het attente handgeschreven kaartje bij mijn bestelling. TOP!

Hee goed.

Snel en goed geleverd. Er woedt aandacht aan de order besteed

Snel, goed en prettig!!

Makkelijke bestelprocedure, snelle levering, goed verpakt en top product!

Snel!

Bestelling in de week voor kerst gedaan net na de lockdown dus verwachtte niets te zien tot in de week na kerst maar tot mijn verbazing na enkele dagen al mijn crock pot in huis. Stevig verpakt en met een handgeschreven kaartje. Top

keurig

nette service,geen prijsverhoging ivm feestdagen, goed verpakt en snel geleverd.

Prima. Super snelle levering

Prima prijs en heel snel geleverd. Zeker een web shop om weer naar toe te gaan als ik wat nodig heb

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Geweldige service !

Mijn bestelling is de volgende dag bezorgd en mijn Crockpot bevalt PRIMA!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Zwaar teleurgesteld.

Topservice, supersnelle levering

In de middag besteld, de volgende dag al geleverd, zelfs in deze drukke kersttijd. Top geregeld. De Crockpot Express pan werkt geweldig, leuk kookboekje erbij.

Een persoonlijke internetbestelling

Ik heb een blenderset besteld, ik heb mijn pakket goed kunnen volgen en het was duidelijk wanneer het binnen zou komen. Bij het openmaken van de doos vond ik nog een leuke persoonlijke notificatie! Zeker een aanrader!

heel vlot

Goede webshop, snelle levering.

Prima service, persoonlijk berichtje

heel goed

na mijn bestelling was ondanks de drukke tijd het de volgende dag al binnen. SUPER!!!!

Klantvriendelijk en snelle levering!

Magimix Blender Kit besteld en een dag later ontvangen! De zegels van de kit waren verbroken en bekers stoffig echter na contact te hebben gehad met De Pepermolen blijkt dat dit hoogstwaarschijnlijk bij Magimix zelf te zijn gebeurd en zal verder door De Pepermolen afgehandeld worden. (kit was verder prima en na een soppie gewoon in gebruik genomen)

Keurig verzorgd en geleverd!

Netjes verpakt, met nog een persoonlijk berichtje.

Mijn eerste aankoop….

Zeer goede ervaring bij mijn eerste aankoop, prijstechnisch is het oké, levertijd is oké, verpakking is oké. Gewoon top

Fijne winkel

Telefonisch professioneel telwoord gestaan, artikel op voorraad. Snel geleverd en goed verpakt

helemaal in orde

precies zoals omschreven

Goede service en snelle levering.

Zeer prettig.

goede service

er was een vertraging bij DHL bezorging maar heel erg goed opgelost!

Goed advies en vlotte levering.

Gezellige gastvrije kookwinkel.

Snelle en nette levering. Ik ben zeer tevreden.

Perfecte afhandeling van mijn aankoop.

Van bestelling tot levering verloopt heel vlot. Het aanbod is ruim en het de aangeboden artikelen zijn van een goede kwaliteit.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.