Duidelijk productomschrijving en snelle verzending

Duidelijke productomschrijving, waardoor het bestelde artikel precies goed was, en snelle verwerking van de order zodat ik het ook snel in huis had.

Uitstekende, snelle en attente aanlevering

Uitstekende, snelle en attente aanlevering

Schaatsen besteld voor mijn dochter. Keurig zelfde dag verzonden, gelijk de eerste werkdag daarna met PostNL bezorgd. En dat terwijl heel Nederland in lockdown was vanwege 10cm sneeuw... De levering was keurig verzorgd, netjes ingepakt, kaartje erbij met tips over onderhoud etc en de factuur. Helemaal keurig, ga zo door!

Snel geleverd.

Top service en snelle levering.

Donderdagavond laat schaatsen besteld. Zaterdag geslepen en al in huis. Top !!! Tevens duidelijke website. Makkelijk te filteren op hetgeen je nodig bent. Aan te raden !

Het is goed begonnen tot ik de goederen heb ontvangen

Ik ontvang 1/4 van mijn bestelling, levering was snel. Maar ik heb na bijna 7 dagen geen antwoord op mijn email om de rest van de goederen te claimen. En telefonisch niet bereikbaar, heb de eerste dag zeker 20 keer proberen te bellen zonder resultaat. de rest van de dagen paar keer per dag geprobeerd maar geen antwoord !! Onacceptabel, kan nu maar afwachten en verder proberen !!

fijne schaatsen en snel geleverd

In de webshop werden, na het kiezen van de schasten, beschermers aangeboden. Helaas matchen de beschermers niet met de schaatsen.

Bestellen ontvangen en goed product

Geen problemen betalen en ontvangen .

Prima in orde

Vandaag besteld, morgen in huis

Top zaak

Mooi nieuwe schaatsen, geslepen en wel

Zeer goede en snelle service

Persoonlijke service en goed advies. Met dit advies schaatsen en toebehoren besteld wat ook nog eens zeer snel werd geleverd ondanks de schaatsgekte.

Prettig contact

Naar aanleiding van mijn vraag over een schaats tas die ik naar Noorwegen wil sturen ik snel geholpen door Jane. Ze ging direct de tas opmeten en belde later nog op of het adres goed was. Ook gaf ze me de verzekering dat de tas geruild mag worden mocht hij niet passen. De volgende dag werd de tas al bezorgd

Snel en correct geleverd met een vriendelijk briefje erbij

Snel en correct geleverd met een vriendelijk briefje erbij

Goed en snel geleverd!

Goede skeelers, snel geleverd !

Alles perfect geregeld

Tevreden

Alles volgens afspraak.

Het product wat wij besteld en gekregen hebben heeft aan onze verwachting voldaan. Daarvoor onze dank Met vriendelijke groet André Zweistra

Helemaal goed

Op het begeleidende kaartje (heel leuk trouwens) stond gelijk een tip waar ik wel blij van werd

Snel en duidelijk

Het bestellen ging snel en alles was heel duidelijk. Ook snel geleverd.

Snelle levering.

Bestelling snel geleverd, met ‘n heel attent kaartje erbij van uw medewerker Constance. Maakt eea iets persoonlijker, leuk.

Prima en snelle levering

Volgende dag in huis, top!

Prima product en snel geleverd

Een prima eerste ervaring. Snel in huis en keurig verpakt.

Goed, snel

Goed spul, snel geleverd