Slecht

Online bestelling week geleden geplaatst, nog geen bevestiging wanneer pakket wordt geleverd. Ooms trekt handen er van af., niet verantwoordelijk, slechte klanttevredenheid. Als je online iets bestelt moet je je als ondernemer ook met bezorging bezighouden.

Top webwinkel

Webwinkel die doet vermoeden dat je binnen bent gelopen en aan de toonbank staat.

Online prima; winkel Uithof zeer matig

Producten die online beschikbaar leken in de store van De Uithof bleker daar ter plekke helemaal niet aanwezig (en dus niet te passen). Gevraagd naar wat hulp en advies en kreeg onduidelijke en niet relevante antwoorden. Kennelijk was het ook te veel gevraagd om even mee te kijken in het rek of in de voorraad in het magazijn. Ik voelde me totaal niet geholpen of geadviseerd.

Redelijk

De maatvoering klopt helemaal niet. Ik heb de tabel van de site aangehouden en het ene shirt (L/XL) past totaal niet. Het andere (XL/XXL) is net aan. Jammer

Snelle levering, ondanks Sinterklaas drukte. Product zorgvuldig verpakt en was naar wens.

Top bedrijf

Topbedrijf goede prijs snelle verzending,

Zeer deskundig en betrouwbaar

Zeer deskundig en betrouwbaar

Zijn behulpzaam,snelle levering,alles netjes en heel goed verpakt.

Alles is naar wens gegaan

Ben zeer te vreden over de service van Oomssport

Snelle levering met een persoonlijke noot!

Ooms had als speciaalzaak als één van de weinige winkels ook de maat s helm. Binnen een dag geleverd dus ruim op tijd voor pakjesavond. Wat ik dan heel leuk vind is dat er een geschreven boodschap toegevoegd is. Maakt de aankoop nog leuker!

Goed ,maar pakket nog niet ontvangen .Zal wel aan PostNL liggen

Persoonlijk en snel

Leuk om bij Ooms wat te bestellen! Ze zijn super snel en houden je goed op de hoogte. En er zat een persoonlijk kaartje bij, erg attent. En niet onbelangrijk, de prijzen zijn ook erg goed. Maar als het retour moet dan kost je dat wel verzendkosten, op zich logisch maar je moet het wel weten.

Snelle levering, scherp geprijsd, goede producten

Een helm, snijvaste sokken en handschoenen online gekocht: de volgende dag al thuis!

Ik vind de service van Ooms Sport geweldig. De schaatsen die ik had besteld waren niet meer leverbaar. Daardoor werd een kosteloze upgrade aangeboden. In de winkel werd alle tijd voor mij genomen bij het passen van de schaatsen en het adviseren welke type het beste bij mij paste. De medewerker was erg klantvriendelijk, servicegericht en kundig.

Artikel iets steviger verwacht. Goede service

Op vrijdag bestelling gedaan en op zaterdag werd het al afgeleverd! Prima dus!

Snelle & goede service!

1e x bij Ooms iets besteld. Goede telefonische klantenservice en snelle levering! Voor herhaling vatbaar.

Het was super

Ik bestelde een jasje en kwam 2 dagen daarna netjes binnen

Snelle levering, leuk kaartje erbij. Degelijk product.

goede website en snelle levering

zie het vorige blokje

Aanrader

Correct en snelle levering.

Snel en vriendelijk!

Alles helemaal goed!

Zeker aan te bevelen, super snelle levering en uitstekende producten

Ik zocht inline hockey skates voor mijn dochter, op het net stond niet de goede maat, na een telefoontje naar Ooms werd de site aangepast en kon ik bestellen. Top service dus.

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag