Fijn, snel bezorgt

Wat super leuk om een persoonlijk kaartje mee te sturen!

Prima service en snelle levering. Keurig verpakt.

Bezorging was snel en tevreden met het product

De skeelers en de beschermingsset kwamen een dag nadat ik het online had besteld al binnen. Tevreden met deze snelheid. En het product zelf was ook naar wens en ik kon dus gelijk een stukje gaan skeeleren.

Prima persoonlijke, professionele en snelle service!

Mijn niet geheel duidelijk geformuleerde probleem werd snel omgezet in een passend advies, met extra flexibiliteit wat betreft 'speciale wensen'. Levering en afwikkeling vonden vervolgens in snel tempo plaats. Precies zoals je het als klant zou willen dus!

Skates besteld, was snel geleverd en top kwaliteit!

Zal vaker bestellen ben tevreden.

Niets op aan te merken

Ik snap dat door sommige bedrijven de lat hoog gelegd word met dezelfde dag verzenden. Dus als dat dan een keer niet is is dat even wennen. Evengoed snel geleverd, maar dus niet de volgende dag. En ik zou liever zien dat mijn bestelling in een doos kwam.

Slecht

Ik kreeg het bericht dat mijn bestelling verzonden was, maar volgens postnl blijkt dat niet te zijn

Slecht

Te veel spam mails om een beoordeling te geven nou die krijg je bij deze.

Zeer behulpzaam

Dank u wel voor de mooie roller skates en dank u wel voor de goedezorgen om het pakketje liep anderd als normaal maar u heb me gerustgesteld top ❤

Goed product kom ik lekker de zomer mee door

Ooms Trainings elastiek (10mm), degelijk product waar ik goed in de zomer mijn techniek en conditie mee kan trainen.

Goed snel correct

Niets dan lof.

Zeer goede service

Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje geleverd zou worden. Ook de persoonlijke postkaart was zeer leuk bedacht. Zeker een webshop om aan te bevelen, en ik denk de winkel ook eens te bezoeken.

Goede communicatie over de verzending

Goed product

Snelle, nette levering!

Keurige levering, product is van goede kwaliteit! Niks op aan te merken!

Behulpzame en snelle service!

Ik had gebeld voor advies en werd zeer goed geholpen door een van de medewerkers. Vriendelijk te woord gestaan, goed advies en snelle levering an het product met leuk kaartje erbij. Ga zo door met jullie fijne service!

Geweldige service!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik zocht een remblokje dat zou passen op mijn skates (waarvan het merk inmiddels niet meer bestaat). De medewerkers hebben nog dezelfde dag onderzocht welk remblokje mogelijk zou kunnen passen en dit remblokje vervolgens meteen verstuurd (met daarbij een kaartje dat ik contact kon opnemen als het niet zou lukken met de montage). Kortom: geweldige service! Personeel van Ooms Sport (Jane en Martijn), heel erg bedankt!

Er zat een kaartje bij!!! Super leuk!!!

Correct, snel en zeer klantvriendelijk

Ik heb onlangs een paar rollerblade metro blades aangeschaft bij Ooms Sport via webshop. Skates waren snel bezorgd. Binnen twee dagen ontvangen. Netjes verpakt met in de de doos een met de handgeschreven dank kaartje. Al met al een super klantvriendelijke ervaring, zonder de winkel zelf te zijn binnen gestapt. Ik ben erg blij met de skates. Na de COVID-19 maatregelen zal ik de winkel zelf zeker nog een keer binnenstappen.

Snelle afhandeling

Besteld, verzonden en ontvangen

Goeie prijs, snelle levering

Ik heb K2 skeelers gekocht voor een goede prijs en ze rijden heerlijk! Snelle levering en goede communicatie.

Product mooi maar tekst op verschillende manieren op te vatten.

Goalset besteld maar was in veronderstelling dat het 2 doeltjes waren. Jammer genoeg maar 1 doeltje.

Wat hebben de medewerkers van Ooms Sport mij goed geholpen. Er zat een klein foutje in de bestelling (waar hun niks aan konden doen), en dat hebben ze goed en snel opgelost. Complimenten!

Geen beste eerste ervaring!

Door een fout heb ik de verkeerde orde ontvangen. Hiervoor heb ik gebeld toen is aangegeven dat ik spoedig terug gebeld zou worden met een oplossing. Tot mijn ergernis heb ik als nog zelf einde middag moeten bellen, ik moest maar in mijn mail kijken en ik zou alsnog opnieuw gebeld worden. OOK dat is niet gebeurt! Zonder enig overleg kreeg ik een mail dat ik het pakketje naar de juiste persoon moet sturen. Hier baalde ik behoorlijk van.

Helemaal tevreden

Product is als verwacht, communicatie is zorgvuldig. Positieve ervaring

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag