Vlot geleverd, na retour vlot aankoopbedrag teruggestort

Ik heb een Odlo Set STRYN Men (Zwart) besteld uit de Outlet. De set werd snel geleverd maar bleek te groot. Omdat een maat kleiner niet meer leverbaar was heb ik de set terug gestuurd, en kort daarna ook het aankoopbedrag retour ontvangen.

Snelle bezorging, duidelijke communicatie

Uitstekende afhandeling

communicatie kan beter betreffende mijn vraag over de maat

Heb 2 x moeten bellen voor info over de lengte van ijshockeykousen. Den Haag kon deze niet geven, maar Leiden kon dit wel en werd hier wel hulpvaardig behandeld. Bestel daarna 4 kousen in 2 maten en krijg 4 kousen in 3 maten. Kan foto van de 3 maten sturen, maar maak mij er niet zo druk om.

Klantvriendelijke retournering

Maat niet correct maar kosteloos terug kunnen sturen.

Zowel in winkel als online prima service

Zowel in de winkel als online ben ik prima geholpen.

Prima ervaring, vriendelijk telefonisch geholpen

Helaas was het artikel niet wat ik bedoelde, wel uitermate vriendelijk geholpen!

Klantvriendelijk

Er ging iets fout met de bestelling door een computer storing in de Uithof. Ik heb telefonisch contact opgenomen met oomssport, en ik werd vriendelijk te woord gestaan, gelijk werd alles nagekeken en in orde gebracht. Het pakket werd, netjes verpakt, op tijd geleverd.

Snelle, overzichtelijke levering

Super service

Goede service merk je pas wanneer er iets mis gaat. Ik had online handschoenen besteld die toch uitverkocht bleken. Zelf niet gemerkt, maar Ooms sport nam direct contact op en bood een vervangend en duurder paar aan zonder extra kosten. En dat ook nog eens zonder vertraging van levering. We kregen de handschoenen snel thuis. Super service.

Service zoals het hoort

Keurig snelle respons op vragen vóór aanschaf artikel. Op basis hiervan gekocht. Snelle levering

Goede snelle service en goed(koop) advies

Bestelde spullen waren snel geleverd. Bij binnenkomst van de bestelling, klopte er iets niet. Maar na 1 kort telefoontje kreeg ik een goed en gratis advies hoe ik het zelf kon oplossen. TOP!

Goede prijs en snelle levering!

Goede helm voor prima prijs!

Snel en correct

Snelle en correcte afhandeling👍

Duidelijke site en snelle levering

Gebruiksvriendelijke site en snelle levering.

Goede prijs, Snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Snelle levering en prima communicatie

Goede, duidelijke site. Snelle levering en goede communicatie rondom je bestelling. Enige minpuntje voor mij is dat je zelf je retour moet bekostigen. Vervelend als je kleding wilt bestellen. Het weerhield mij ervan om meer te bestellen.

Snel en goed

Goede omschrijving op de website, en snel het product geleverd dat ik zocht.

snel en juist gelverd

Duidelijk en snel afgehandeld

Besteld en volgende dag bezorgd. Prima dus

Gewoon goed, zoals het hoort.

Geen verrassingen. Gewoon netjes geleverd krijgen wat je besteld.

Topservice!

Makkelijk schaatsen laten slijpen. Snel weer terug ontvangen. Netjes geïnformeerd over de verzending. Schaatsen zijn weer superscherp.

Snel geleverd. Prima!

Alle bestelde artikelen op voorraad en snel geleverd.

Het enige puntje van kritiek is dat ik de leverdatum niet kon kiezen (ik was een weekje weg toen ik mijn bestelling plaatste). Verder ben ik niet ontevreden. Goed product (goalieskates).

Goede communicatie

Snelle reactie bij een vraag. Top!

Jaap Edenweg 10

2544NL Den haag