Super goed geholpen bij mijn project. Ik print vanaf nu alleen nog maar hier.
Almeerdere jaren klant en tevreden over de service en de producten.
Al vaker vlaggen gekocht met prima ervaringen. Deze keer kregen we vlaggen geleverd met een koord in plaats van karabijnhaken. Dat is jammer. Overige was prima.
Meerdere malen bestellingen geplaatst bij drukbedrijf, helaas bij is bij de laatste bestelling de factuur rechtstreeks naar mijn klant toegezonden terwijl ze bij het afrekenen de optie blanco levering toevoegen. Let dus op bij het invullen van klantgegevens, dit kan je een klant kosten.
Er werd door Drukbedrijf bij vragen goed gecommuniceerd. Ook ging de levering verder volledig volgens afspraak.
bedankt voor je reactie! Fijn dat alles goed is gegaan en de communicatie duidelijk was. Tot de volgende keer
Ik kreeg eerst de verkeerde samples. Toen was het onduidelijk welk bestand ik moest aanleveren voor mijn product. Toen dat geregeld was kreeg ik het verkeerde product. Daarna kreeg ik mijn bestelling nogmaals, weer niet het goede maar goed genoeg voor mij om te gebruiken. De producten zijn allemaal mooi, maar het proces was erg moeizaam. Klantenservice wel vriendelijk en behulpzaam maar toch zou ik niet nog een keer bestellen.
Wij hebben hier kaartjes besteld. De kwaliteit is erg goed en de levering was binnen 3 werkdagen.
Prima, het zou alleen fijn zijn als je in je account kijkt dat je dan ook het voorbeeld van het echte drukwerk kan zien.
Bedankt voor uw review! We nemen hetgeen dat u aanhaalt zeker mee
Helaas had onze bestelling een beetje vertraging opgelopen, maar hier werden we netjes over geïnformeerd. Het reclamebord (trespa) was zorgvuldig verpakt. Print en afwerking, op een klein luchtbelletje na, uitstekend.
Bedankt voor je review! Sorry voor de vertraging, maar fijn dat je alsnog tevreden bent.
Snelle service. Opdracht conform verzoek uitgevoerd. Prijs kwaliteit verhouding goed.
Bedankt voor je review! Fijn dat de service snel was en alles volgens wens is uitgevoerd.
Erg jammer dat het langer duurt op de banner te leveren. De feestweek start zonder banner......
Offerte aanvragen: binnen een uur antwoord. Bestelling: precies volgend afspraak afgeleverd. Kwaliteit: prima.
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons.
Mijn drukwerk zag er keurig uit. Het productieproces was ook lekker snel. Gelukkig verliep de verzending ook nog 'ns soepel. Zeer tevreden! Ik ga er zeker meer bestellen!
Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan met je bestelling. we hopen je vaker te zien
Communicatie is heel warrig, het gaat met verschillende personen en de factuur was ook een beetje onduidelijk. Verder is het wel een heel fijn bedrijf waarbij ze echt goede dingen leveren, snel zijn en meedenken.
Fijn dat je blij bent met ons product en onze service. We nemen je feedback over de communicatie mee en zullen hier zeker aan werken!
Voor ons bedrijf hadden wij cocktailprikkers bij Drukbedrijf besteld, ze waren goed en snel geleverd.
Heel erg bedankt voor je mooie review. Fijn dat onze service wordt gewaardeerd!
Goed geholpen en snel geleverd
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan.
Snel te woord gestaan d.m.v. chat en duidelijke communicatie. We ontvingen het gepersonaliseerde lint ook heel snel. Ik bestel hier zeker terug!
Bedankt voor de mooie review. Altijd fijn om te horen dat onze kwaliteit en service worden gewaardeerd. Hopen u zeker terug te zien
Wederom een snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding van de A5 full color kaarten
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan.
Vriendelijke en goede service en keer op keer hoge kwaliteit producten! Dikke aanrader of het nou is voor 250.000 stickers of 100 flyers
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat onze vaste klanten onze producten en service weten te waarderen. Daar doen we het voor.
Kreeg goeie ondersteuning bij vragen aan de support afdeling. Drukwerk werk binnen de gesteld termijn geleverd. De kwaliteit is uitmuntend.
het bestellen via de site gaat best goed. maar vanaf het moment van bestellen tot aan de levering duurt echt te lang
Goeie kwaliteit en werd goedgeholpen
Heel erg bedankt voor je mooie review. Fijn dat onze service wordt gewaardeerd!
Ik had mijn stickers binnen een paar dagen in huis terwijl het op de website werd vermeld dat het een week zou duren! De stickers waren ook van goeie kwaliteit. Alles was perfect! Zeker een aanrader
Al jaren bestel ik bij dit bedrijf en ik ben altijd super tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten zijn van fantastische kwaliteit. De levering is altijd snel en betrouwbaar. Echt heel tevreden.
Goede service, zijn snel en denken mee
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!