Mijn door gestuurde foto is nooit goed en door zelf aanpassingen te doen verlies ik veel tijd
Beste Ken, Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te horen dat het aanleveren van de bestanden niet soepel is verlopen. Ons designteam kijkt altijd graag met je mee om bestanden goed aan te laten sluiten op jouw drukwerk. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, dan helpen we je graag om het bestand correct te maken.
Snelle service. Door een misverstand werd het frame niet meegeleverd. Dit werd in recordtempo nageleverd en zo kon het event nog succesvol doorgaan! Bij een 2e probleem van de koerierdienst hebben de medewerkers mij uitstekend verder geholpen en oplossingen aangeboden!!
Hoi Mieke, Wat goed om te horen dat er na een misverstand toch nog alles op tijd geleverd is, hier doen wij altijd ons uiterste best voor! Bedankt voor jouw positieve feedback!
Ik heb bij Drukbedrijf.nl een zip wall besteld en ben supertevreden over hun service. Toen mijn PDF-bestanden meerdere keren niet aan de juiste eisen voldeden, bleef het team vriendelijk, geduldig en duidelijk in hun communicatie. Ze dachten echt mee en hielpen me stap voor stap om alles goed aan te leveren. Echte topservice, betrouwbaar en klantgericht!
Hi Jefren, Ontzettend bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat je te spreken bent over de service van Drukbedrijf. Veel plezier met jouw zip wall :)
snelle reactie op mijn vragen en prima drukwerk geleverd !!
Hallo Ellen, Bedankt voor jouw positieve review. Super fijn dat je tevreden bent met de communicatie en kwaliteit van Drukbedrijf.!
Korte lijnen met de mensen van Drukbedrijf en lekkere snelle reacties op vragen. Levering was geheel naar tevredenheid en de stickers werden binnen enkele dagen geleverd.
Bedankt voor jouw mooie woorden, daar doen we het voor!
Goede kwaliteit en snel geleverd. Bestelling was netjes en zorgvuldig ingepakt. Goede communicatie omtrent bestelling, top!
Hoi Annemiek, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en levertijd van jouw bestelling en de communicatie met ons! Bedankt :)
Zeer goede communicatie over spoed zending. Goede kwaliteit van product en klantenservice !
Beste Henk, Bedankt voor jouw mooie review, fijn om te horen dat je tevreden bent met de communicatie, kwaliteit en service van Drukbedrijf.!
Originele beoordeling
Op de site staat vermeld deze dog besteld uiterlijk overmorgen in huis. Er zelfs nog achteraan gebeld....helaas toch te laat geleverd...... Zeg dan gewoon dat het een dag langer duurt, dan weet ik waar ik aan toe ben. Nu zit ik met spullen die ik niet (meer) kan gebruiken
doen wat we vragen en doen wat ze beloven
Hoi René, Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.!
Leveren keurig op tijd en zijn zeer klant vriendelijk
Hoi Nicolai, Bedankt voor jouw review, fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en levertijd van Drukbedrijf.!
In eerste instantie waren de kaarten foutief gedrukt maar er werd direct een herdruk geregeld. Dik tevreden met het resultaat!
Hi Annemarie, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het resultaat van jouw bestelling bij Drukbedrijf.!
Tevreden over de kwaliteit. Ondanks het feit dat aangeleverde afmetingen niet klopte. Die zijn gratis bijgewerkt. Bedankt.
Hoi Henk, Bedankt voor jouw mooie woorden. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van jouw drukwerk!
Wij zijn erg blij met onze nieuwe pennen. Snelle levering en fijn persoonlijk contact met een van de medewerkers.
Hi Lianne, Wat leuk om te lezen dat jullie blij zijn met de nieuwe pennen, en dat de levering en het contact met Drukbedrijf. ook helemaal in orde was! Bedankt voor jouw review :)
Prima gedrukt, duidelijke communicatie, helemaal blij. Niks aan op te merken.
Hi Paul, Bedankt voor jouw positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.!
snelle service. Makkelijk bereikbaar. Goede en snelle communicatie.
Hoi Winston, Bedankt voor jouw review!
mooie kaarten besteld!
Bedankt voor jouw review, hier doen we het voor!
Ik was even aan het twijfelen omdat mijn drukken in spiegelbeeld waren afgedrukt maar......dit lijkt snel hersteld te worden, heel goed!
Beste Hans, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat alles snel hersteld is!
We moesten met spoed een aantal stickers hebben, deze werden met de te verwachten hoge kwaliteit snel geleverd!
Hi Lex, Bedankt voor jouw positieve review. Super om te horen dat jouw stickers spoedig geleverd en van hoge kwaliteit zijn!
Ik bestel al meerdere jaren bij drukbedrijf. Service is erg goed en er wordt snel geleverd.
Hi Iris, Wat fijn om te horen dat je al meerdere jaren jouw drukwerk bestelt bij Drukbedrijf.! Daar doen we het allemaal voor! Bedankt voor jouw review :)
Hele mooie duidelijke website!
Hoi Jorrit, Bedankt voor jouw review en het mooie compliment!
Flexible and efficient, with good customer service :)
Hi Laura, Thank you for your positive review. We are very glad to hear that you are satisfied with our service!
Hi Sietze, Bedankt voor jouw review!
Zoals gewoonlijk, topservice & snelle service.
Hi, Ontzettend bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat jullie weer tevreden zijn met jullie bestelling bij Drukbedrijf.!
Product was as described, I made a mistake on my order, the staff picked it up and was willing to help me adjust my order.
Hi Dirko, Thanks for your review. We are happy to read that you are satisfied with our customer support!
Mooie visite kaartjes voor een mooie prijs
Bedankt voor je positieve review, hier doen we het voor!
flyers besteld, makkelijk om ontwerp aan te leveren en snelle levering. prima prijs kwaliteit verhouding.
Hoi Viola, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.! Ontzettend bedankt voor je mooie review :)
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!