Beste Annabelle, Ik steek hand in eigen boezem en we hebben niet alles goed gedaan bij je bestelling. Vooraf is er een verkeerde inschatting gemaakt over de levertijd. Over het algemeen leveren we binnen 5 werkdagen, maar dit betrof maatwerk. Dit kost nu eenmaal iets meer tijd. De productiefout is zeer vervelend en had echt niet gemogen, maar hebben we uiteindelijk opgelost en met koerier op de afgesproken datum en tijd geleverd. Sorry voor de discussie vooraf, maar je probeert soms meerdere opties om een probleem op te lossen. Nogmaals excuus voor alle ongemak. Met vriendelijke groet, Onno
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!