Snelle levering, prima kwaliteit en service
Mooie stempel, snelle levering, transparant over levering. Alleen was het stempelkussen iets droog, maar gelukkig met wat stempelinkt goed in gebruik genomen!
Bedankt voor je positieve review!
Het was mij eerst niet duidelijk dat ik in een vector bestand moest aanleveren, maar nadat dat was gelukt een soepel bestelproces en een heel mooi shirt ontvangen, met de opdruk super mooi er op.
Hoi Joost, Bedankt voor je review, goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf!
Ik heb echt 20 sites van druk bedrijven onderzocht toen ik bij deze kwam. Ik had een lage hoeveelheid nodig en dus was de zoektocht niet makkelijk. Ik ben super tevreden over de prijs, kwaliteit en het bestel process. Als beginner Grafisch ontwerper werd iedere stap goed uitgelegd en heb ik een prachtig resultaat ontvangen! Ik kom zeker terug voor meer in de toekomst.
Wat een mooie review, een super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.! Wij verheugen ons op jouw volgende bestelling!
goed prijs voor hardcoverboekwerk.
Bedankt voor de mooie review, super dat je tevreden bent met de prijs van de hardcoverboeken!
Goed contaact
Hi Jack, Bedankt voor de positieve review, fijn dat je het contact met Drukbedrijf. als goed hebt ervaren!
Ik kan niets zeggen over de kwaliteit het enige is dat ik wel reactie heb ontvangen met dat ze er alles aan gingen doen om het optijd te leveren.
Beste Jara, Vervelend om te horen dat jouw bestelling niet zo is gelopen als gehoopt. Er is inmiddels contact met je opgenomen, wij hopen dat er een passende oplossing gevonden is!
......
Bedankt voor jouw review!
Ik had een roll-up banner besteld met een snellere levering. In verband met DHL waren er een aantal implicaties. Gebeldt met het Drukbedrijf en goede hulp ontvangen.
Hoi Jasper, Bedankt voor je review! Fijn dat je je goed geholpen voelt, daar doen wij ons uiterste best voor!
Bij Bureau Techniek zijn wij altijd heel erg tevreden over de verzenddoosjes en gondeldoosjes. De kwaliteit is goed en er wordt echt meegedacht.
Fijn om te lezen dat jullie altijd zo tevreden zijn, bedankt voor je review!
I've made several orders from Drukbedrijf and have been very pleased with them. I will continue ordering from them!
Thanks for your review, amazing that you will continue ordering at us!
Wij zijn blij met product dat we besteld hebben. We zijn goed geholpen en denken graag met je mee!
Hoi Sanne, Wat fijn dat jullie je zo goed geholpen voelen, daar doen we bij Drukbedrijf. ons uiterste best voor!
In 33 jaar heb ik veel besteld, maar dit… dit was next level. Supersnel, duidelijk, vriendelijk en alsof ik de enige klant was. Zó persoonlijk, zó betrokken – ik dacht even dat ik familie was. Voor onze schoolreis gepersonaliseerde buttons besteld, maar eigenlijk kreeg ik er topservice en een goed humeur gratis bij. Echt zeldzaam goed! Ik wil Ali, jij was ook echt een TOPPER! Je dacht mee, schakelde snel en gaf het gevoel alsof alles mogelijk was. Nogmaals bedankt! Wij zijn erg blij met onze gepersonaliseerde buttons!!!
Wat fantastisch dat je zo blij bent! We hebben dit met een grote glimlach gelezen.
Vanaf het eerste contact gaat het allemaal razendsnel en nog goed ook. Prettige, vakkundige mensen, snelle reacties, goede kwaliteit en afspraak = afspraak.
Wat een mooie review! Fijn dat alles zo soepel liep.
Kwaliteit is dik prima!
Dank voor je review.
Goed geholpen door Drukbedrijf met het design.
Dank je wel voor je fijne reactie! Ons team staat altijd klaar om mee te denken.
Ben tevreden over het product dat binnen is gekomen en over de snelle service. Nadat collega aangaf niet de juiste bestanden te hebben via de mail, werd ik gelijk aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen. Misschien nog wel een tip, is om doosjes ook in te pakken in een beschermdoos, nu was de doos namelijk helemaal nat geregend en dan loop je toch het risico dat de doosjes zelf ook nat worden, gelukkig is dat niet gebeurd.
Bedankt voor je review én de waardevolle tip! Goed om te horen dat alles toch goed is aangekomen.
Mooie producten en altijd snel reactie.
Hi Wendy, Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en service van Drukbedrijf.
De enveloppen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit.
Hoi Yvet, Bedankt voor je positieve review, goed om te horen dat je tevreden bent met de enveloppen!
Een heel leuk product die ik zeker vaker ga bestellen- want hoe leuks het om je eigen polaroid te ontwerpen! Makkelijk te ontwerpen en te bestellen- levering ging ook top. Kortom, ik ben blij!
Hi Emma, Thanks voor je mooie review! Super leuk dat je zo tevreden bent met jouw eigen ontworpen polaroids!
In no time had ik de offerte. De bestelling was snel op de plek! Een aanrader!
Hoi Dennis, Bedankt voor je positieve review, fijn dat je tevreden bent met jouw ervaring met Drukbedrijf.!
Bij vragen snel een reactie en er wordt echt met je meegeedacht! De vlaggendoeken zijn top van kwaliteit
Hoi Judith, Bedankt voor je positieve review! Super fijn dat je tevreden bent met de service en kwaliteit van Drukbedrijf.!
Mijn eerste bestellingen bij drukbedrijf. Zeer tevreden
Beste Steve, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met jouw eerste bestelling bij Drukbedrijf.!
Om het ontwerp goedgekeurd te krijgen moeten er wel wat hobbels genomen worden, automatisch antwoord dat er iets niet klopt is best irritant, maar het uiteindelijke resultaat is prima en de prijs is ook goed.
Hoi Ramon, Bedankt voor je review! Super fijn dat je tevreden bent met de prijs en het uiteindelijke resultaat van jouw bestelling.
Ik word altijd goed & snel geholpen. En de spullen zijn van zeer goede kwaliteit.
Hi Destiny, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat je altijd goed en snel geholpen wordt en dat de kwaliteit van ons drukwerk zeer goed is!
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!