Service op maat

Super goed geholpen bij mijn project. Ik print vanaf nu alleen nog maar hier.

• Beschrijf uw ervaring met Steekkaarten Zowel kleur als afwerking en detail perfect.
  • Zou u Steekkaarten aanbevelen? Ja

zeer tevreden

Almeerdere jaren klant en tevreden over de service en de producten.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol zeer goed
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

De vlaggen waren prima, alleen zonder karabijnhaken

Al vaker vlaggen gekocht met prima ervaringen. Deze keer kregen we vlaggen geleverd met een koord in plaats van karabijnhaken. Dat is jammer. Overige was prima.

• Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag De long-life vlaggen zijn zeer goed ook voor op het strand of in de duinen.
  • Zou u Gevelvlag aanbevelen? Ja

Klant heeft factuur ontvangen

Meerdere malen bestellingen geplaatst bij drukbedrijf, helaas bij is bij de laatste bestelling de factuur rechtstreeks naar mijn klant toegezonden terwijl ze bij het afrekenen de optie blanco levering toevoegen. Let dus op bij het invullen van klantgegevens, dit kan je een klant kosten.

• Beschrijf uw ervaring met Briefpapier N.v.t.
  • Zou u Briefpapier aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke communicatie en levering volgens afspraak

Er werd door Drukbedrijf bij vragen goed gecommuniceerd. Ook ging de levering verder volledig volgens afspraak.

• Beschrijf uw ervaring met Hoodies Goed
  • Zou u Hoodies aanbevelen? Ja

Mooie producten, proces moeizaam

Ik kreeg eerst de verkeerde samples. Toen was het onduidelijk welk bestand ik moest aanleveren voor mijn product. Toen dat geregeld was kreeg ik het verkeerde product. Daarna kreeg ik mijn bestelling nogmaals, weer niet het goede maar goed genoeg voor mij om te gebruiken. De producten zijn allemaal mooi, maar het proces was erg moeizaam. Klantenservice wel vriendelijk en behulpzaam maar toch zou ik niet nog een keer bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame tassen N.v.t.
  • Zou u Duurzame tassen aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering en goede kwaliteit

Wij hebben hier kaartjes besteld. De kwaliteit is erg goed en de levering was binnen 3 werkdagen.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Goed
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Prima, het zou alleen fijn zijn als je in je account kijkt dat je dan ook het voorbeeld van het echte drukwerk kan zien.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Fijne klantenservice en goed product

Helaas had onze bestelling een beetje vertraging opgelopen, maar hier werden we netjes over geïnformeerd. Het reclamebord (trespa) was zorgvuldig verpakt. Print en afwerking, op een klein luchtbelletje na, uitstekend.

• Beschrijf uw ervaring met Reclameborden Mooi bord, goed verpakt.
  • Zou u Reclameborden aanbevelen? Ja

Snelle service, drukwerk conform verzoek uitgevoerd

Snelle service. Opdracht conform verzoek uitgevoerd. Prijs kwaliteit verhouding goed.

• Beschrijf uw ervaring met Visitekaartjes speciale papiersoorten N.v.t.
  • Zou u Visitekaartjes speciale papiersoorten aanbevelen? Ja

lastige invoer van bestand en slechte terugkoppeling over vertraging levering!!!

Erg jammer dat het langer duurt op de banner te leveren. De feestweek start zonder banner......

• Beschrijf uw ervaring met Eco banner niet zo best
  • Zou u Eco banner aanbevelen? N.v.t.

Snel en professioneel

Offerte aanvragen: binnen een uur antwoord. Bestelling: precies volgend afspraak afgeleverd. Kwaliteit: prima.

• Beschrijf uw ervaring met Softcover boeken Heel mooi
  • Zou u Softcover boeken aanbevelen? Ja

Scherp geprijsd en lekker snel geleverd

Mijn drukwerk zag er keurig uit. Het productieproces was ook lekker snel. Gelukkig verliep de verzending ook nog 'ns soepel. Zeer tevreden! Ik ga er zeker meer bestellen!

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Perfect
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Goed product, communicatie kan verbeteren

Communicatie is heel warrig, het gaat met verschillende personen en de factuur was ook een beetje onduidelijk. Verder is het wel een heel fijn bedrijf waarbij ze echt goede dingen leveren, snel zijn en meedenken.

• Beschrijf uw ervaring met Stickerframes Makkelijk te gebruiken!
  • Zou u Stickerframes aanbevelen? Ja

Cocktailprikkers zagen er goed uit en waren snel geleverd

Voor ons bedrijf hadden wij cocktailprikkers bij Drukbedrijf besteld, ze waren goed en snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Cocktailprikkers Goed product
  • Zou u Cocktailprikkers aanbevelen? Ja

Alles naar wens

Goed geholpen en snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Folders N.v.t.
  • Zou u Folders aanbevelen? N.v.t.

Goede service en mooi bedrukt lint

Snel te woord gestaan d.m.v. chat en duidelijke communicatie. We ontvingen het gepersonaliseerde lint ook heel snel. Ik bestel hier zeker terug!

• Beschrijf uw ervaring met Linten Heel mooi bedrukt
  • Zou u Linten aanbevelen? Ja

goede snelle levering en prijs kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Wederom een snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding van de A5 full color kaarten
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Geweldige producten

Vriendelijke en goede service en keer op keer hoge kwaliteit producten! Dikke aanrader of het nou is voor 250.000 stickers of 100 flyers

• Beschrijf uw ervaring met Duurzame stickers Plakt goed en blijft mooi
  • Zou u Duurzame stickers aanbevelen? Ja

Goed materiaal, mooie en strakke bedrukking

Kreeg goeie ondersteuning bij vragen aan de support afdeling. Drukwerk werk binnen de gesteld termijn geleverd. De kwaliteit is uitmuntend.

• Beschrijf uw ervaring met Polystyreen Stevig materiaal en ziet er professioneel uit.
  • Zou u Polystyreen aanbevelen? Ja

heel traag

het bestellen via de site gaat best goed. maar vanaf het moment van bestellen tot aan de levering duurt echt te lang

• Beschrijf uw ervaring met Design het design wat ik wilde was heel simpel dus kan moeilijk en cijfer geven
  • Zou u Design aanbevelen? Ja

Goeie kwaliteit en werd goedgeholpen

• Beschrijf uw ervaring met Kalenders Top
  • Zou u Kalenders aanbevelen? Ja

Top stickers! Goeie kwaliteit en afmeting

Ik had mijn stickers binnen een paar dagen in huis terwijl het op de website werd vermeld dat het een week zou duren! De stickers waren ook van goeie kwaliteit. Alles was perfect! Zeker een aanrader

• Beschrijf uw ervaring met Vierkante stickers Alles was perfect!
  • Zou u Vierkante stickers aanbevelen? Ja

Snel en betrouwbaar

Al jaren bestel ik bij dit bedrijf en ik ben altijd super tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten zijn van fantastische kwaliteit. De levering is altijd snel en betrouwbaar. Echt heel tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op maat Kwaliteit super
  • Zou u Stickers op maat aanbevelen? Ja

Snel en denken mee!

Goede service, zijn snel en denken mee

• Beschrijf uw ervaring met Vouchers N.v.t.
  • Zou u Vouchers aanbevelen? N.v.t.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!