heel goed geholpen
Product opzich goed, leveren alleen dramatisch. In 2 weken tijd 2 problemen gehad met drukbedrijf. Waarvan 1 uiteindelijk goed is opgelost en bij de andere blijft de reactie uit. Ik heb anderhalve week van te voren een bestelling geplaatst. Op de dag dat het binnen zou moeten komen heb ik gemaild of dit nog zou komen. Toen kreeg ik bericht dat ze het die dag pas op de post zouden doen en dat het uiterlijk de volgende dag echt binnen is. Uiteindelijk nog een week moeten wachten op het product, waardoor het totaal onbruikbaar geworden is. Hierna van klantenservice geen excuses maar alleen UPS de schuld geven, terwijl die aangeven dat drukbedrijf het zelf gewoon te laat heeft verzonden. De klantenservice zou gaan kijken naar een tegemoetkoming, maar nooit meer wat gehoord. Als ik nou nog reactie had gehad had ik deze review nooit geplaatst.
Beste Bram, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is niet waar wij voor staan. We hebben je bestelling intern bekeken en zien in de tracking dat de zending bij het UPS-punt heeft stilgelegen. Helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die ontstaan nadat een pakket is overgedragen aan de vervoerder. Dat neemt niet weg dat jij gewoon op tijd je bestelling verwacht, en dat begrijpen we volledig. Wat betreft de communicatie: het spijt ons dat dit niet naar verwachting is verlopen. Neem gerust nog een keer contact met ons op, we kijken graag alsnog met je mee naar een passende oplossing.
makkelijk en snel bestellen en dan ook nog eens snel binnen, gewoon TOP
Hoi Marco, Goed om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor het nemen van de tijd om een review achter te laten!
De verwerking loopt altijd goed bij drukbedrijf!
Hi Timo, Bedankt voor jouw positieve review, goed om te horen dat je altijd tevreden bent met de service van Drukbedrijf!
Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant van het Drukbedrijf. Het drukwerk is van een kwalitatief hoog niveau, scherp gesprijst en snel geleverd. Complimenten ook voor het team dat altijd zeer behulpzaam en vriendelijk is.
Hoi Floris en Casper, Wat leuk dat jullie al zo lang tevreden klant zijn bij Drukbedrijf. Daar doen we het voor! Bedankt voor de mooie woorden :)
Goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit
Hi Bram, Bedankt voor de review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service en kwaliteit van Drukbedrijf!
Even zoeken hoe je ontwerpen kan. Bleek al snel te moeten na betaling. Was even spannend hoe dat werkte. Maar werkte top! Veel keuze in promotiematerialen
Hoi Birgitte, Fijn om te horen dat jouw bestelling en het ontwerpen goed is verlopen. Bedankt voor je review!
Eind maart hebben wij stickers (40x40mm) besteld bij Drukbedrijf. De kwaliteit is op zich goed, maar het ontwerp wijkt af van wat wij hebben aangeleverd. Het bestand is volledig volgens de aanleverinstructies opgemaakt, met voldoende marge tot de snijlijn. Toch is het ontwerp in het eindresultaat vergroot, waardoor een belangrijk element precies op de snijlijn valt. Contact gehad met de klantenservice. Zij geven aan niets te hebben aangepast, ondanks dat de maten aantoonbaar afwijken. In plaats van een oplossing wordt geadviseerd het ontwerp aan te passen, terwijl dit bij correcte productie niet nodig zou zijn. Jammer, want het product zelf is prima, maar de communicatie en afhandeling laten te wensen over. Volgende keer bestellen wij ons drukwerk ergens anders.
Hoi Mandy, Bedankt voor het nemen van de tijd om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat jouw bestelling niet naar wens is. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, vooral wanneer een belangrijk element precies op de snijlijn terechtkomt en je vervolgens niet het gevoel hebt dat er voldoende wordt meegedacht in de afhandeling. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden.
Zoals zo vaak in deze branche was er behoorlijk haast bij een klus. Ik heb op de dag van de bestelling twee keer telefonisch contact gehad, omdat ik er zeker van moest zijn dat het ook echt zou gaan lukken binnen de korte tijd. Er werd meegedacht en de opdracht is meteen opgepakt. Het product is inderdaad geleverd op de voorspelde datum en tijd en ook de kwaliteit van het doek is prima. Heel hartelijk dank voor de service!
Hi Natasja, Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen voelt. Ook mooi dat jouw bestelling op tijd geleverd is en de kwaliteit naar wens is. Bedankt voor jouw review!
Er was in het proces iets misgegaan en dat is hersteld.
Hoi Jacques, Bedankt voor je positieve review, goed om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Mooi gedrukt en snel geleverd
Hoi Lisanne, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Ik had twee fotoframes besteld. De werktekeningen waren erg duidelijk, uploaden ging makkelijk en levering was snel. Het lukte me niet om de facturen te downloaden van de website, dit werd snel opgepakt door Drukbedrijf, erg fijn.
Hoi Caroline, Fijn om te horen dat je onze website als gebruiksvriendelijk hebt ervaren en dat onze service snel verliep. Bedankt voor je review en veel plezier met de fotoframes.
prima kwaliteit voor een goede prijs
Hoi Antoine, Bedankt voor de positieve review. Wij zijn blij dat je tevreden bent met het eindresultaat.
Snelle levering en een website die heel makkelijk in gebruik is. Helaas kwam de achtergrondkleur niet overeen met wat ik had aangeleverd (beige werd wit in werkelijkheid), wat jammer was. Wel echt complimenten voor de snelle en behulpzame klantenservice, we zijn momenteel samen bezig om tot een passende oplossing te komen.
Hoi Laila, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de website toegankelijk voor jou was. Ook vervelend om te horen dat het drukwerk niet aan de eisen voldoet. We hopen dat onze klantenservice met jou naar een passende oplossing werkt.
ik kreeg erg snel een reactie op een mailtje waar een fout in stond. Ik kreeg snel gratis nieuwe stickers toegestuurd! Erg goede service.
Hoi Tijme, Fijn dat je tevreden bent over onze service, daar doen we ons uiterste best voor. Veel plezier met de stickers en bedankt voor jouw positieve review.
Prima flyers en snel
Er gingen helaas meerdere dingen mis met mijn bestelling. De levertijd was veel langer dan afgesproken doordat een pallet zoek was geraakt, en bij ontvangst bleken er ook productiefouten in de helft van de kaarten te zitten. Het heeft uiteindelijk ruim drie weken geduurd voordat dit was opgelost, wat voor mij als ondernemer erg vervelend was. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met de geboden oplossing en heb ik een goed product ontvangen. Ik hoop dat de communicatie en afhandeling in dit soort situaties in de toekomst sneller kan verlopen.
Originele beoordeling
Bestel hier niet!! Ik ben heel erg teleurgesteld in Drukbedrijf. Mijn order t.w.v. 1150 euro had een levertijd van 3 werkdagen. En ontving ik pas na 9 werkdagen. Ik moest er zelf keer op keer achteraan bellen, waar het bleef, in plaats van dat zij contact opnamen. De reden was dat de pallet kwijt was, daar konden niets aan doen "overmacht". Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun eigen productieproces. Na al die tijd wachten bleek de helft van de zending (2500 stuks) ook nog productiefouten te hebben. Er zit een blauwe stip op mijn witte gelamineerde kaarten, alsof iemand er met een pen op heeft geknoeid. Ook daar zeggen ze tja daar kunnen we niets aan doen, hoort erbij. Gevraagd om een herdruk; dan kunnen ze niet beloven dat die geen fouten bevatten. Ze willen 10% korting geven als tegoed in mijn account, wat heb ik daaraan als ik voor 50% schade heb t.w.v. 575 euro? Gevraagd om een adequate oplossing, die kan pas na een week komen want medewerker is op vakantie. Inmiddels is die medewerker terug en nog steeds niet gehoord. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Mijn advies: bestel hier niet!!
Heb nu twee keer besteld bij dit bedrijf, De flyers en A3 posters zijn mooi en goede kwaliteit. Bedrijf is vooral voordelig voor een grote opgave, maar voor ons als klein starters bedrijfje ook prima betaalbaar. De klantenservice reageert ook snel, en wij hadden gratis levering.
Hoi Evy, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de posters, daar doen wij ons uiterste best voor. Bedankt voor de positieve review en veel plezier met de posters!
2 jaar geleden heb ik posters besteld waar ik zeer tevreden over was. Afgelopen maand heb ik vergelijkbare posters besteld. Paperwise 150gram was niet meer beschikbaar dus heb ik dit keer 90gram gekozen (hoogste wat er beschikbaar was in paperwise). De kwaliteit hiervan is in 2 jaar enorm achteruit gegaan terwijl de prijs wel omhoog is gegaan.
Hoi Liza, Bedankt voor jouw eerlijke review. Het spijt ons te horen dat je minder tevreden bent over de recente bestelling. Je hebt gelijk dat de 150gram Paperwise helaas niet meer beschikbaar is, dit heeft te maken met veranderingen in ons papierassortiment. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker als je gewend was aan de kwaliteit van jouw eerdere bestelling. We kunnen je alvast laten weten dat er in de toekomst een hogere grammage binnen de Paperwise-lijn beschikbaar komt. We hopen je hiermee weer een betere keuzemogelijkheid te kunnen bieden.
Qua drukwerk markeert er niets aan, Snel geholpen. bij problemen werd ik erop geattendeerd. Twee bestellingen gedaan, een magazine van 128 pagina en een magazine van 12 pagina. FC. Is gewoon goed. Het snijden mocht iets beter. Maar voor deze prijs is het prima.
Hi Carolien, Bedankt voor jouw review en feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestellingen bij Drukbedrijf!
Het ‘opstarten’ ging wat lastig, maar tevreden over het resultaat en de flyers. Ze hadden alleen wel beter verpakt kunnen worden, want een derde lag los in de doos en daarvan zijn er veel gekreukt.
Hi Linda-Jill, Bedankt voor de feedback, daar gaan we opletten. Veel plezier met de flyers!
Snel geleverd en resultaat is goed!
Hoi François, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je tevreden bent met de flyers!
Makkelijk
Bedankt voor jouw review! Dat waarderen we
Ook al weet je zeker dat je bestanden top zijn en de resultaat is niet helemaal wat het moest zijn, dan wordt het perfect opgelost. Tweede resultaat was geweldig!
Hi, Wat fijn om te horen dat je je zo goed geholpen voelt, daar doen wij altijd ons uiterste best voor. Bedankt voor jouw positieve review!
Snelle levering en drukwerk super netjes. Ik ben zeer tevreden en ga vaker bestellen bij Drukbedrijf!
Hey Pleunie, Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je te spreken bent over de snelle levering en kwaliteit van het drukwerk! Veel plezier met de folders en we zien graag jouw volgende bestelling tegemoet :)
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!