We bestellen hier al jaren onze visitekaartjes en stickers. Altijd snel geproduceerd en geleverd, staan open voor vragen, heel blij!
Hoi Ninarosa, Wat leuk dat jullie al jarenlang visitekaartjes en stickers bij ons bestellen! Bedankt voor de positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm :)
Ik heb extra betaald voor een snelle 1-dag levering en na ruim een week kreeg ik het bericht (nadat ik zelf gebeld had) dat het niet eens in productie was genomen. Daarna alsnog in productie genomen en na 2 dagen geleverd. alleen de spoed kosten zijn gecrediteerd.
Beste Steffen, Bedankt voor de feedback, wij vinden het zeer spijtig dat jouw order niet op tijd in productie is genomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, al helemaal niet in het geval van spoed. Wij zullen hier in de toekomst extra scherp op zijn! Team Drukbedrijf.
Ik ben tevreden over Drukbedrijf. De service, communicatie en producten en als er iets mis gaat wordt het altijd netjes opgelost.
Hoi Angela, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons, bedankt voor de beoordeling!
Goed product, kwaliteit-prijsverhouding goed, bestelprocedure prima in orde
Hoi Jonathan, Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.
Stickers zijn netjes afgewerkt en kleven goed. De design-afdeling dacht goed mee en kon tegen een kleine meerkost enkele noodzakelijke correcties in het ontwerp aanbrengen.
Hi Michiel, Wat fijn dat je je goed geholpen voelt, daar doen wij altijd ons uiterste best voor. Veel plezier met de stickers!
mijn spandoek werd snel en goed geleverd, eenvoudige bestelmethode
Hoi Jos, Mooi dat je spandoek snel en goed geleverd is! Bedankt voor de beoordeling.
Mooi drukwerk en supersnel geleverd
Hi Tjeerd, Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat jouw bestelling helemaal naar wens is :)
Wij zijn al jaren super tevreden! En de site is duidelijk voor iedereen.
Beste CJ Hendriks, Ontzettend bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat jullie al jarenlang zo tevreden zijn!
Altijd goed en op tijd geleverd!
Hi Astrid, Bedankt voor de 5 sterren! Daar doen we het allemaal voor
Altijd perfecte kwaliteit en service
Hoi Laura, Fijn om te horen dat de kwaliteit en service altijd naar wens zijn! Bedankt voor de positieve beoordeling :)
zeer tevreden
Hoi Anne Marie, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling bij Drukbedrijf.!
Ervaring is ok, zou met file toevoegen makkelijker moeten zijn voor stickers. Hoop eigen handelingen terwijl het systeem ook wel iets mag doen.
Hi, Bedankt voor je feedback, dat nemen we mee!
ik moet wel goed opletten dat ik geen witrandjes krijg....
Hoi Els, Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, daar zijn we dankbaar voor!
Order voor posters en flyers keurig en tijdig uitgevoerd.
Hi Erwin, Fijn dat je tevreden bent met jouw flyers en posters, en de levering er van! Bedankt voor de positieve review :)
Wij hadden een offerte aangevraagd en werden verwezen naar de online site. Vervolgens besteld en betaald. 1 a 2 dagen daarna ontvingen wij een mail dat er de hele maand een korting was van 15%. Contact opgenomen waarom wij die niet hadden gehad, maar werden vervolgens afgepoeierd. Jammer maar helaas. Dat had je bij de bestelling moeten aangeven ( terwijl wij daar niet over waren geïnformeerd ) en omdat wij al betaald hadden konden ze niks meer doen ( crediteren kwam niet eens ter sprake ). Onbevredigende gang van zaken dus, terwijl ze dus wel netjes en kwalitatief goed hadden geleverd
Beste Emiel, Allereerst fijn om te horen dat het drukwerk qua kwaliteit naar wens is, en de levering ook. Wat betreft de 15% korting, die ging pas in op het moment dat de mail verstuurd was. Dat was dus nadat u uw bestelling heeft geplaatst. U heeft dus iets te vroeg besteld om gebruik te kunnen maken van de korting. Team Drukbedrijf.
heel goed geholpen
Bedankt voor de 5 sterren! Daar doen we het voor :)
Product opzich goed, leveren alleen dramatisch. In 2 weken tijd 2 problemen gehad met drukbedrijf. Waarvan 1 uiteindelijk goed is opgelost en bij de andere blijft de reactie uit. Ik heb anderhalve week van te voren een bestelling geplaatst. Op de dag dat het binnen zou moeten komen heb ik gemaild of dit nog zou komen. Toen kreeg ik bericht dat ze het die dag pas op de post zouden doen en dat het uiterlijk de volgende dag echt binnen is. Uiteindelijk nog een week moeten wachten op het product, waardoor het totaal onbruikbaar geworden is. Hierna van klantenservice geen excuses maar alleen UPS de schuld geven, terwijl die aangeven dat drukbedrijf het zelf gewoon te laat heeft verzonden. De klantenservice zou gaan kijken naar een tegemoetkoming, maar nooit meer wat gehoord. Als ik nou nog reactie had gehad had ik deze review nooit geplaatst.
Beste Bram, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is niet waar wij voor staan. We hebben je bestelling intern bekeken en zien in de tracking dat de zending bij het UPS-punt heeft stilgelegen. Helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die ontstaan nadat een pakket is overgedragen aan de vervoerder. Dat neemt niet weg dat jij gewoon op tijd je bestelling verwacht, en dat begrijpen we volledig. Wat betreft de communicatie: het spijt ons dat dit niet naar verwachting is verlopen. Neem gerust nog een keer contact met ons op, we kijken graag alsnog met je mee naar een passende oplossing.
makkelijk en snel bestellen en dan ook nog eens snel binnen, gewoon TOP
Hoi Marco, Goed om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor het nemen van de tijd om een review achter te laten!
De verwerking loopt altijd goed bij drukbedrijf!
Hi Timo, Bedankt voor jouw positieve review, goed om te horen dat je altijd tevreden bent met de service van Drukbedrijf!
Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant van het Drukbedrijf. Het drukwerk is van een kwalitatief hoog niveau, scherp gesprijst en snel geleverd. Complimenten ook voor het team dat altijd zeer behulpzaam en vriendelijk is.
Hoi Floris en Casper, Wat leuk dat jullie al zo lang tevreden klant zijn bij Drukbedrijf. Daar doen we het voor! Bedankt voor de mooie woorden :)
Goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit
Hi Bram, Bedankt voor de review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service en kwaliteit van Drukbedrijf!
Even zoeken hoe je ontwerpen kan. Bleek al snel te moeten na betaling. Was even spannend hoe dat werkte. Maar werkte top! Veel keuze in promotiematerialen
Hoi Birgitte, Fijn om te horen dat jouw bestelling en het ontwerpen goed is verlopen. Bedankt voor je review!
Eind maart hebben wij stickers (40x40mm) besteld bij Drukbedrijf. De kwaliteit is op zich goed, maar het ontwerp wijkt af van wat wij hebben aangeleverd. Het bestand is volledig volgens de aanleverinstructies opgemaakt, met voldoende marge tot de snijlijn. Toch is het ontwerp in het eindresultaat vergroot, waardoor een belangrijk element precies op de snijlijn valt. Contact gehad met de klantenservice. Zij geven aan niets te hebben aangepast, ondanks dat de maten aantoonbaar afwijken. In plaats van een oplossing wordt geadviseerd het ontwerp aan te passen, terwijl dit bij correcte productie niet nodig zou zijn. Jammer, want het product zelf is prima, maar de communicatie en afhandeling laten te wensen over. Volgende keer bestellen wij ons drukwerk ergens anders.
Hoi Mandy, Bedankt voor het nemen van de tijd om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat jouw bestelling niet naar wens is. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, vooral wanneer een belangrijk element precies op de snijlijn terechtkomt en je vervolgens niet het gevoel hebt dat er voldoende wordt meegedacht in de afhandeling. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden.
Zoals zo vaak in deze branche was er behoorlijk haast bij een klus. Ik heb op de dag van de bestelling twee keer telefonisch contact gehad, omdat ik er zeker van moest zijn dat het ook echt zou gaan lukken binnen de korte tijd. Er werd meegedacht en de opdracht is meteen opgepakt. Het product is inderdaad geleverd op de voorspelde datum en tijd en ook de kwaliteit van het doek is prima. Heel hartelijk dank voor de service!
Hi Natasja, Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen voelt. Ook mooi dat jouw bestelling op tijd geleverd is en de kwaliteit naar wens is. Bedankt voor jouw review!
Er was in het proces iets misgegaan en dat is hersteld.
Hoi Jacques, Bedankt voor je positieve review, goed om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!