Pluspunten

Mooie drukkwaliteit. Cocktailprikkers sneller geleverd dan verwacht.

Automatische mails met/over factuur achteraf, bij vooraf betalen.

Pluspunten

Snelle levering, hulp bij opstellen kerstkaart, mooi

Pluspunten

snelle service en zeer mooie kwaliteit stempel! Vriendelijk en behulpzaam contact

betaallink werkte niet, maar dit gingen ze gelijk nakijken.

Pluspunten

Persoonlijk contact met de medewerkers, hulp bij de drukproef, meedenken over de betaalwijze.

Op de website moet je eerst betalen (de eerste keer meen ik) voordat je het bestand kan invoeren. Wat als dit niet past of van niet goede kwaliteit is?

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit drukwerk. En zeer fijne mensen die je altijd willen helpen.

Het track en trace systeem van mijn bestellingen zou ik graag willen zien in het account.

Pluspunten

Altijd snel en fijn contact met de jongens en meiden van drukbedrijf. Product is op tijd, van goede kwaliteit en dat ook nog eens voor een rete scherpe prijs!

Pluspunten

alles goede kwaliteit en prijs en tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bieden het product aan wat anderen niet aanboden.

- Geen duidelijke/goed weggestopte informatie over de print specificaties (in dit geval kleuren), wat ik pas na de bestelling te horen kreeg en toen het eigenlijk al te laat was om nog ergens anders te bestellen. - Betaling achteraf niet mogelijk.

Pluspunten

Goed bereikbaar! Goede service!

Pluspunten

Goed meegedacht met mijn wensen Goede communicatie toen ik niet het goede bestand had aangeleverd Snelle werkwijze

Pluspunten

Toen bleek dat mijn bestand niet voldeed, heeft men zelf het initiatief genomen een nieuw bestand te maken. Perfect. Zeer snellen levering en goede communicatie.

Pluspunten

Super geholpen bij mijn bestelling. Prima service en uitstekend product voor een goede prijs.

Pluspunten

Snelle service, goede kwailiteit tegen redelijke prijs en fijne communicatie

Pluspunten

Drukwerk ziet er mooi uit en was goed verpakt. Alles zoals verwacht. Volgende bestelling komt er aan. Dank jullie wel

Pluspunten

ik ben erg tevreden over het geleverde resultaat ook goed geholpen door Hans en Thomas het is sneller bezorgd dan wat in de mail vermeld stond bedankt heren

Pluspunten

Snelle reactie klantenservice Goede kwaliteit Denken met je mee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, erg behulpzaam

Visitekaartjes iets rechter afsnijden

Pluspunten

Snelle reactietijd, excellente en langdurende service, goede kwaliteit & uitstekend eindresultaat! Fijn bedrijf om mee samen te werken voor onze benodigdheden!

Pluspunten

Echt een dikke 10

Pluspunten

Alles verliep verder heel soepel.

Op een e-mail over een accountprobleem werd niet gereageerd. De fout in de website bleek na een paar dagen opgelost, maar dat werd mij niet medegedeeld. Pas daarna kon ik de bestelling herhalen.

Pluspunten

- snelle communicatie - oplossing gericht - snelle levering - goeie kwaliteit en prijs verhouding

Pluspunten

Snelle afhandeling, snel geleverd. Goede kwaliteit van de stikkers.

Het zou fijn zijn als je zelf het logo zou kunnen inpassen in een voorbeeld. Hoewel ik tevreden ben over de stikkers is het iets te klein afgedrukt waardoor de letters op de stikkers niet goed te zien. Groet, Miranda.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!