5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Everything was great ! The banner I ordered is perfect concerning the colors, sizing, material used and cutting. The banner comes with a transportable bag and can be folded easily to transport or store. The pricing is way out of competition, since it is so cheap ! But cheap doesn't mean bad quality here. I will repurchase soon !

Suggestions

Pluspunten

Het bedrijf is zeer servicegericht. Er waren problemen met DHL. Zij leverde niet, maar het bedrijf heeft er voor ons goed achteraan gezeten. De hebben zelfs kosteloos een tweede order geplaatst. Hierdoor ontvingen wij uiteindelijk toch onze bestelling.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Altijd goed en eerlijk advise. Behulpzaam. En lossen problemen netjes op.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pakje werd naar verkeerd adres gestuurd en is na 3 weken onderweg te zijn nog niet geleverd.

Pluspunten

Hele constructieve samenwerking op het gebied van advies voor ons bestellen.

De samenwerking was zo goed dat ik nu niks kan bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering, volledig naar wens!

De communicatie verliep vaak niet helemaal soepel, mede doordat wij steeds door verschillende personen werden geholpen. Het zou fijn zijn als hierover bij u onderling iets beter wordt gecommuniceerd.

Pluspunten

Heb 1 contact persoon en dat is fijn begrijp precies wat ik bedoel

Geen is zo al goed bezig

Pluspunten

Goede hulplijn als je belt voor een bestelling en een snelle levering welke er goed en volgens afspraak uit ziet. Kwalitatief TOP!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze werken snel je krijgt altijd wat je besteld, geen verrassingen

Bij nieuwe mensen waarmee ik email contact heb over mijn bestelling verloopt de samenwerking erg stroef en krijg ik niet het juiste resultaat van mijn bestelling, zonde van het geld...

Pluspunten

Fijn werkende site met duidelijke stappen en prijsweergave. Bestelling wordt snel opgepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, klantvriendelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Servicegericht maar......

...... helaas is de vlag niet geleverd.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over het resultaat!

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit

Pluspunten

Mooie posters, mooie X-banners Spoedbestelling; twee banners besteld, een geleverd. Na contact hierover binnen een werkdag de tweede thuis geleverd. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Communicatie verloopt erg soepel - Prijzen zijn prima - Kwaliteit is goed

- Misschien iets meer/duidelijke steun bij ontwerpen aanleveren. Indien er iets mis is met het ontwerp volgt er altijd een mail met waar het aan kan liggen, echter is het als amateur-ontwerpen soms erg lastig om erachter te komen hoe dit kan worden verwerkt. - Dit jaar helaas wel te maken gehad met te late levering en zelfs het ontbreken van een deel van de levering

Pluspunten

Snelle levering en goede bedrukking

Geen afwerking van het bord aan zijkant. Is misschien standaard maar was bij ons niet bekend.

Pluspunten

Snelle levering en goede drukkwaliteit

Ontwerpmogelijkheid ontbreekt. Vooraf aanleveren is niet altijd mogelijk.

Pluspunten

Snelle service Kwaliteit

Pluspunten

Fijn contact, ze begrijpen wat we willen, denken mee en doen hun best om de klant tevreden te houden. Erg fijne samenwerking gehad

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!