Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie. Vooraf wordt een digitale proefdruk gestuurd. Degelijk hardcover boek, wordt goed verpakt verstuurd.

Foto op voorzijde hardcover boek was wat roder dan de originele foto. Misschien nog wat explicieter vragen om goedkeuring van de proefdruk.

Pluspunten

5000 flyers met spoed besteld, keurig op tijd gekregen en zien er super uit! Prijs/kwaliteit is dan ook top. Bij vragen over de afwerkingen echt goed advies gehad.

Geen verbeterpunten, ga zo door!

Pluspunten

Geweldig! Mooi spandoek, waardoor wij een superblije vader hebben!

Xx

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd bereid om te helpen en mee te denken Goede kwaliteit prints

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar en toegankelijk, zowel telefonisch als ter plaatse Snelle communicatie Korte lijnen en duidelijke afspraken

Pluspunten

Snelle service en snelle levering!

Pluspunten

Hoge kwaliteit stickers voor een redelijke prijs.

Betere communicatie rondom de leverdatum door middel van een track and trace code bijvoorbeeld.

Pluspunten

denkt mee om zo een optimaal resultaat te verkrijgen

sjablonen zou handig zijn bij het werken met spandoeken met tunnelzoom zodat het vooraf duidelijk is hoeveel de randen bij het ontwerp dienen te zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed overleg over bedrukking/lay-out, scherpe prijzen

snelheid levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bereikbaar zijn. Als je spoedtarief erkend en berekend, ook op tijd i.p.v. niet leveren. Wij hebben gemaild, app, bellen zelfs langsgereden om 20 vlaggen voor een groot evenement te ontvangen. Uiteindelijk bleek (na het evenement) iemand op de logistieke afdeling een fout gemaakt te hebben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle & vriendelijke service

De bestelling is helaas niet goed gegaan, het wordt wel direct goed opgelost. We zijn nog in afwachting op de nieuwe levering.

Niks

Pluspunten

Fijn contact, denken mee en eindresultaat is van goede kwaliteit. Levering geheel naar wens!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, meedenkend en klantgericht. Super snelle levering binnen 1 werkdag in huis. Mooi product. Aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit drukwerk en prima prijs. Vriendelijke klantenservice en goede oplossing van klacht.

Drukwerk werd twee keer te laat geleverd. Dat is zeer vervelend als je met een deadline werkt of bijvoorbeeld iets als cadeautje bestelt. Communicatie over de levering is daarnaast matig.

Pluspunten

Alles ging heel snel! Product ziet er top uit.

Pluspunten

Snelle levering, heldere communicatie

Pluspunten

goede kwaliteit en service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Je kan aangeven dat je achteraf wilt betalen en dan blijkt dat je voor je eerste bestellen wel vooraf moet betalen. Dat staat niet duidelijk aangegeven. Toen werd ik gebeld of ik even wou over maken, maar ze hadden nog niet eens gekeken naar mijn poster en of die wel afgedrukt kon worden. Maar toch moest ik eerst overmaken. Ik had de pdf van mijn poster ingesteld op de afmetingen die in de template staan van de website, maar toen bleek dat die niet klopte. Dus moest de poster alsnog aangepast worden.

Pluspunten

service, meedenken en snelheid

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!