Pluspunten

Korte lijnen en degene die je wilt spreken krijg je aan de lijn. Goede service en afspraak is afspraak.

Geen idee op dit moment.

Pluspunten

Drukbedrijf is snel, accuraat en vriendelijk. Daarnaast denken ze altijd met je mee.

Pluspunten

Heerlijk helder en klantvriendelijk bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Goed behandeld, denkt met je mee, is flexibel en levert snel

Website. Verkoopproces verloopt niet optimaal. Vaker heeft medewerker handmatig rechtstreeks in het systeem iets moeten corrigeren.

Pluspunten

De stickers waren goedkoper dan de concurrent. Daarnaast werden de stickers vrij snel geleverd.

De cirkelvormige stickers worden op een vierkant papier geleverd. Om papierverspilling te voorkomen, is het aan te raden om ze ook op cirkelvormig papier te leveren.

Pluspunten

Drukbedrijf levert uitstekend drukwerk, waarbij de prijs ook redelijk is. En niet te vergeten, een snelle levering.

Pluspunten

Kwaliteit en prijs zijn beide dik in orde. Je vraagt je letterlijk af hoe ze dit voor die prijs voor elkaar krijgen.

Ik zou het echt niet weten.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!