Zeer prettige ervaring met een snelle service. Correct op tijd gelerverd.
Beste Gerrit, Bedankt voor uw recensie! Fijn dat u tevreden met ons bent. Hartelijke groet, Team Webcare
Meerdere bestellingen werden netjes geleverd en de kwaliteit is uitmuntend. Levering is echt absurd snel. Soms al na een dag.
Beste Theo, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Wij zijn blij dat wij je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Mooie kaarten, goede kwaliteit en snelle reactie en ondersteuning
Goedemorgen Wendy, Dankjewel voor je fijne bericht en wij zijn blij dat wij je goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Goede service, snelle reactie en levering.
Goedemiddag Nathalie, Dankjewel voor je bericht Wij zijn blij dat wij jou goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
prima kwaliteit
Goedemiddag Anton, Dankjewel voor je fijne bericht en fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Wij wensen je er veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare
erg blij met het resultaat, het werk is op een professionele manier uitgevoerd .
Goedemiddag Riccardo, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling, wij wensen je er veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Prima service. De print op de vlag kreeg ik niet in het goede formaat. Drukbedrijf heeft mij daar bij geholpen.
Goedemiddag Henno, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het geleverde resultaat en blij dat wij je goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Ik heb een zeer positieve ervaring met drukbedrijf. De medewerkers denken goed in mogelijkheden en helpen je mee met aanlevering van bestanden. Top service!
Goedemiddag Jeffrey, Dankjewel voor je fijne bericht. We zijn blij dat we je god hebben kunnen helpen. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Melding gemaakt dat ik de producten niet heb ontvangen sturen ze 2 dagen later een track en trace code op waaruit blijkt dat ze naar het oude adres van 4 jaar terug hadden verzonden ipv naar het door mij opgegeven afleveradres. Drukbedrijf beweert steevast dat het correct is afgeleverd en ziet niet in dat ze bij het verkeerde adres zijn. Inmiddels is het evenement waarvoor ik de producten nodig had al voorbij en de producten zijn nog altijd niet bij mij afgeleverd. Enige compensatie is 15% korting op een volgende aankoop, alsof ik na deze debacle nog ooit iets bij ze af ga nemen.
Ik ben een nieuwe klant en ik ben blij verrast door de service van drukbedrijf.nl. De service is erg prettig, het is helder wat je krijgt voor welke prijs en die prijs is scherp. Mooie van dit bedrijf is dat ze alles doen, dus je hele campagne kunnen vormgeven tenminste, de productie kant ervan. de vormgeving mag je zelf doen, maar ook daar kunnen ze goed ondersteunen als moet (tegen een redelijke meerprijs natuurlijk). je kan dus met 1 bedrijf verschillende dingen maken, die je normaal over verschillende leveranciers moet verspreiden. Kortom, ze ontnemen ons hoofdpijn.
Goedemiddag Coen, Wij zijn blij dat wij jou alles kunnen bieden wat je zoekt. Hier streven wij ook zeker naar. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Stickers hebben geen breuklijn op de achterkant waardoor ze lastig los te pulken zijn
Ik zat met een strakke deadline en ze hebben alles op alles gezet zodat ik de linten op tijd binnen had! Super!
Goedemiddag Renate, Dankjewel voor je fijne bericht en dat wij je goed hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Veel geprobeerd in de afgelopen jaren, maar hier blijven hangen. Geweldige mix van scherpe tarieven, snelle levering, mooie focus op duurzaamheid en óók nog (zeer) persoonlijke service. Ik wil nooit meer anders!
Goedemiddag Gerrit, Dankjewel voor je fijne bericht! Hier worden wij blij van! Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Zeer goed een zeer snelle service! Goede communicatie ook!
Goedemiddag Anthonie, Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en de snelle levering! Wij kijken uit naar een verdere samenwerking! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Mooi lint, snelle levering!
Goedemiddag Liane, Fijn om te horen dat je blij bent met het lint! Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Heel onvriendelijk aan de telefoon
Goedemiddag Eddy, Zojuist hebben wij elkaar aan de telefoon gehad. Wij vinden het jammer dat je niet tevreden bent met de ontvangen bestelling. In ons gesprek heb ik je een korting aangeboden op de huidige bestelling of op een eventuele herdruk, maar dit wilde je helaas niet. Mocht je nog vragen hebben, mag je natuurlijk contact met ons op nemen. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Wat een supersnelle én vriendelijke service zowel telefonisch als via mail! Geen vraag is hen te veel en laat niet lang op zich wachten. Ook de producten zijn top. Hier zal ik nog bestellen!
Goedemiddag Rani, Dankjewel voor je bericht, dit vinden wij heel leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team webcare
Heel blij met het resultaat
Goedemiddag Michele, Wij zijn blij om te horen dat je zo blij bent met het vetvrije papier. Met vriendelijke groet, Team Webcare
see above
Goodafternoon Susanne, Thank you for your message, we are glad to hear that you are happy with the banners and our service! Best Regards Team Webcare
Correcte afhandeling van bestelling, zowel qua prijs, kwaliteit, verzending, service, ... aanrader!
Goedemiddag Eric, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Wij zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Snelle levering van mokken en tshirts!
Goedemiddag Erik, Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en de snelle levering! Met vriendelijke groet, Team Webcare
mijn eerste bestelling was top. werd telefonisch ook goed geholpen en geadviseerd. Bestelling super vlot geleverd. er gaan zeker meer bestellingen volgen.
Goedemiddag Carla, Wat een fijn bericht zo vlak voor het weekend! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met je bestelling en kijken uit naar een fijne verdere samenwerking! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Fijne prettige snelle service.
Goedemorgen Jochem, Dankjewel voor je fijne review. Wij zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Vegan Eco stickers besteld. Via de site erg lastig in te voeren wat ik precies wilde. Uiteindelijk door het design team het laten maken, kostte wat extra maar hierdoor was ik wel zeker dat het juist overkwam. Erg blij met het resultaat en de levering.
Goedemiddag Doortje, Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je blij bent met je bestelling. Wij wensen je hier dan ook veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Super fijn. Aardige mensen, goede service, prettige ervaring.
Goedemorgen Eva, Dankjewel voor je fijne bericht! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service en de bestelling. Wij wensje je er dan ook veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!