Alhoewel ik vaak heb kunnen rekenen op record levertijden is het de laatste maanden matig... en heb ik meermaals foute leveringen moeten ontvangen.
Goedemiddag Jeroen, Fijn dat wij elkaar even telefonisch hebben gesproken. Mochten er nog vragen zijn, mag je altijd contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Team Webcare.
Originele beoordeling
de kaartjes waren niet te gebruiken.
Prachtig gemaakt en op tijd geleverd, daarnaast goede communicatie over het gewenste product.
Goedemiddag Janne, Dankjewel voor je fijne terugkoppeling. Heel veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Het drukwerk ziet er altijd top uit! En goede prijzen voor hun producten. Ook denken ze met je mee als je bijvoorbeeld een bestelling eerder nodig hebt en helpen ze een oplossing te zoeken.
Goedemiddag Lorena, Dat vinden wij leuk om te horen en fijn dat wij jou goed konden helpen. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Na melding van niet vredenheid over de druk van de letters, ben ik direct teruggebeld en wordt het probleem opgelost.
Goedemiddag Daan, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het lint. Zojuist probeerde ik je te bellen, maar ik kreeg helaas geen contact. Ik heb je ook een mail gestuurd. Wil je contact met mij opnemen zodat wij samen een passende oplossing hier voor kunnen vinden? Met vriendelijke groet, Team Webcare
Originele beoordeling
Na de proefdruk goed te hebben gekeurd (letters waren goed leesbaar) komt dit helaas niet overeen met het resultaat: de letters zijn heel wazig
Ik had gepersonaliseerde schrijfblokken besteld en had hulp nodig met de opmaak ervan. Dit heeft Drukbedrijf prima gedaan voor een kleine meerkost
Goedemiddag Alfred, Dankjewel voor je mooie review en fijn dat wij jou goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Vriendelijk en behulpzaam. Drukbedrijf levert wat er wordt beloofd tegen een prima prijs,
Goedemorgen Wouter, Dankjewel voor je fijne review. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Drukbedrijf is goed te bereiken, reageert snel en communiceert duidelijk.
Goedemiddag Bas, Dankjewel voor je fijne reactie en veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Quick easy communication, good price quality ratio
Good afternoon Nicole, Thank you very much for your nice review. I wish you good luck with your order. Have a good day! Sincerely Team Webcare
We hadden een spoedklus tijdens de kerstdagen. Uitstekend geholpen door Lieselotte en alles op tijd aangekomen.
Goedemiddag Marcel, Dankjewel voor je fijne bericht, ik zal het aan Lieselotte doorgeven. Heel veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Webcare
Duidelijke communicatie bij vragen per mail of telefoon. Het zou fijn zijn als de verzendinformatie in de accountomgeving zichtbaar is. Product een dag later verzonden dan afgesproken, maar de volgende dag netjes door DHL geleverd. Een Track & Trace had handig geweest.
Goedemiddag Bram, Dankjewel voor je fijne bericht. Wanneer wij een T&T hebben verwerken wij deze in het account. Het kan zijn dat wij deze nog niet hadden. Wel fijn om te horen dat de bestelling de volgende dag alsnog goed geleverd is. Ik wens je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Webcare
Buttons zijn snel geleverd en zagen er prachtig uit!
Goedemiddag Marco, Fijn om te horen dat je blij bent met de buttons, veel plezier ermee!
Bezorgtijd was geschat op een week, maar kwam binnen 2 werkdagen al. Kwaliteit en prijs prima, goed verpakt.
Goedemorgen Thijs, Fijn dat het zo snel geleverd kon worden, wij wensen je veel plezier met het spandoek!
ik heb reeds meerdere malen bij Drukbedrijf. mijn promotie materialen besteld. De laatste keer was een roll-up banner. De klantenservice is duidelijk, goed bereikbaar, behulpzaam en snel.
Goedemorgen Gaula, Dankjewel voor je fijne bericht. Wij zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
fijn dat deze mensen even meedenken en helpen problemen op te lossen
Goedemorgen Gienke, Fijn dat we goed hebben kunnen helpen! Blij dat je tevreden bent!
Het is altijd afwachten wat het eindresultaat is als je een ontwerp maakt en dat ziet op het scherm. Het spandoek is mooi van kleur en ook de fijnheid van de pixels is bijzonder goed gegaan. Heel blij mee!
Goedemiddag Peter, dankjewel voor je fijne reactie en fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling.
Altijd goede, duidelijke communicatie gehad en altijd goed geholpen waar nodig. Producten zijn ook van goede kwaliteit.
Ik ben erg blij met de resultaten van mijn product. De hulp en kwaliteit komen overeen met wat ik zou willen verwachten. Enige wat fijn zou zijn is een echte proefdruk. Zodat je echt weet dat het goed is.
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!