Klantvriendelijk

Snelle reactie door klantenservice bij vragen

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken N.v.t.
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Communicatie verliep niet altijd soepel, maar de geleverde producten zijn geworden naar design.

De communicatie voor het bestellen van de producten is een aantal keer slecht verlopen en het heeft lang geduurd voordat de communicatie weer duidelijk was. Desondanks zijn de producten wel goed ontvangen en naar design. Het geborduurde werk is mooi afgewerkt en het opgedrukte werk is er goed opgezet.

• Beschrijf uw ervaring met Sweaters Ze zijn erg zacht vanbinnen en de designs zijn ook juist bedrukt. De designs blijven er goed op zitten, ook na enkele wasbeurten.
  • Zou u Sweaters aanbevelen? Ja

Mooi product volgens afspraak geleverd.

Mooi product volgens afspraak geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op rol N.v.t.
  • Zou u Stickers op rol aanbevelen? Ja

Snelle levering, eerder dan verwacht!

Tevreden met het resultaat, en snelle levering! Duidelijk kwa prijzen, en kleine oplage mogelijk, je weet waar je aan toe bent. Kortom ga zeker nog een keer wat bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Etiketten op rol N.v.t.
  • Zou u Etiketten op rol aanbevelen? Ja

Heel goed!

Hele goede ervaring met Drukbedrijf. Behulpzaam, en snelle reactie via de email. Ook snel geleverd, sneller dan eerder aangegeven.

• Beschrijf uw ervaring met Statische folie Plakt goed, ziet er goed uit
  • Zou u Statische folie aanbevelen? Ja

Goed drukwerk, goede service met 1 minpunt

Ik ben erg tevreden of Drukbedrijf. Eén ding vind ik erg jammer: dat het maar niet lukt om mijn juiste bezorgadres in jullie systeem te krijgen. Het is aan een alerte buurtbewoner te danken dat de laatste levering niet in de soep is gelopen. Ik woon op Raamgracht 25c, met postcode 1011KJ. jullie systeem accepteert de Raamgracht niet in combinatie met die postcode. Wel als factuuradres, maar niet al bezorgadres. Het maakt er automatisch Moddermolenstraat van. Dat is een zijstraatje 50 meter verderop. Daar hebben we jullie al vaker op gewezen en toch ging het vorige week weer mis. De vrouw bij wie de bezorger onze affiches achterliet, was zo slim om ons te googelen en daarna te bellen en zo kregen we het drukwerk gelukkig nog net op tijd voor de etalage van Athenaeum.

• Beschrijf uw ervaring met Forexbord ( Foam) het 5mm kan niet geselecteerd worden op de site. Daar is alleen de optie 10mm mogelijk. En ik had liever een wat minder zwaar 5mm board gebruikt.
  • Zou u Forexbord ( Foam) aanbevelen? Nee

De posters van drukbedrijf waren kwalitatief goed en de service was ook fijn

De kwaliteit is goed van de geleverde posters en de service van de medewerkers van Drukbedrijf vond ik ook erg fijn. De informele sfeer vind ik een prettige manier van werken.

• Beschrijf uw ervaring met Posters Goede kwaliteit poster
  • Zou u Posters aanbevelen? Ja

Geen controle uitgevoerd op product voor verzending

Poster en clicklijst apart ontvangen, clicklijst per PostNL en kon bij de buren ophalen, poster afgeleverd door DHL, echter niet thuis en moest poster ophalen in winkelcentrum. had ook verwacht dat poster in de clicklijst zat. clicklijst is verzonden zonder visuele controle van de clicklijst, bij het uitpakken van de doos zag je duidelijk dat het doorzichtige plastic beschermlaag kapot was en dat de achterzijde plastic gescheurd was. Ik heb het vermoede dat dit product al eerder aan een andere klant geleverd was. Dit gemeld op donderdag 22 April 2021 en men zou actie ondernemen. tot op vandaag geen oplossing mogen ontvangen. Ben terug gebeld door Drukbedrijf en men heeft een nieuwe lijst opgestuurd. Helaas is deze lijst ook beschadigd aangekomen, wederom gebeld en wederom nieuwe lijst ontvangen, echter niet 1lijst, maar 5 click lijsten. Hierover contact gehad met Drukbedrijf en mocht deze 4 stuks houden. Dat noem ik goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Kliklijsten Beschadigd ingepakt
  • Zou u Kliklijsten aanbevelen? Ja

Prachtig eindresultaat

Kaartjes besteld die er echt onwijs goed uitzien. Ik had een paar foutjes gemaakt bij het uploaden van het document, maar daar ben ik goed en geduldig bij geholpen om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen.

• Beschrijf uw ervaring met Ansichtkaarten Ze zijn erg mooi!
  • Zou u Ansichtkaarten aanbevelen? Ja

Hele goede service en mooi resultaat

Ondanks problemen in het begin met de opmaak en daarna met het drukwerk, is alles prima opgelost met een prachtig resultaat.

• Beschrijf uw ervaring met Speelkaarten N.v.t.
  • Zou u Speelkaarten aanbevelen? N.v.t.

Helemaal Top

Na veel geduld en tips uiteindelijk een mooi doek gekregen.Ga zeker meer bestellen hier. Thx voor alles :-)

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Super
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Al meerdere keren goed geholpen en mooi resultaat.

Voor mijn studievereniging heb ik hier nu al een aantal keer geniete brochures besteld en iedere keer ben ik goed geholpen! De brochures hebben een mooie kwaliteit en zijn iedere keer snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Perfect.
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Bestelling voldoet aan alle verwachtingen

De bestelde flyers werden zeer snel en prima verzorgt afgeleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers prima kwaliteit
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Persoonlijk en laagdrempelig

bij drukbedrijf is het makkelijk te bestellen, orders zijn makkelijk te herhalen en er is volop keus in materiaal en grootte vd order. Sneller levering over het algemeen. Communicatie over evt. vertraging kan beter.

• Beschrijf uw ervaring met Eco flyer Snelle levering en prachtig papiersoort
  • Zou u Eco flyer aanbevelen? Ja

Drukbedrijf levert een goed product en goede service

Eenvoudig bestellen via de website en vragen over je bestelling worden via de chat of telefoon snel beantwoord.

• Beschrijf uw ervaring met Beachflags Mooie beachflags tegen een scherpe prijs.
  • Zou u Beachflags aanbevelen? Ja

Zeer efficient en vriendelijk contact en hoge kwaliteit producten

Het contact verliep zeer vlot en er werd continu duidelijk gecommuniceerd over de producten en prijzen. Het eindresultaat was zeer goed. Ik zou zeker nogmaals bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Stanley / Stella Hoodies Zeer goede producten en ook nog eens duurzaam en vegan.
  • Zou u Stanley / Stella Hoodies aanbevelen? Ja

Top kwaliteit en goede service

Nog maar 1 bestelling gedaan, maar zal ongetwijfeld meer worden. Goede prijs/kwaliteit verhouding en service op maat.

• Beschrijf uw ervaring met Walltex Pro top kwaliteit
  • Zou u Walltex Pro aanbevelen? Ja

Eenvoudige site behulpzame klantenservice

Nu al 3x brochures besteld en 1 groot doek echt prima kwaliteit en op tijd geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet Prima
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? Ja

Top bedrijf

Prima service, snel en uitstekende kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Stickers op maat Prima
  • Zou u Stickers op maat aanbevelen? Ja

Wat een service! Zwaar onder de indruk!

Had last last last minute een spandoek nodig omdat de bestelling bij een ander bedrijf niet goed was gegaan. Ik zag 24 Uurs service staan maar dat zou nog te laat zijn. Het was 17 uur in de avond en de volgende dag rond de middag zou een fotograaf langskomen om het spandoek te fotograferen. Onmogelijk natuurlijk maar Wytze van Drukbedrijf heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. De volgende ochtend om 10 uur was mijn spandoek geprint en bezorgd. Wauw. Ik weet dat je dit niet standaard mag verwachten, dus ga Wytze nu niet allemaal bellen, maar als echt de nood aan de man is, dan kun je op dit bedrijf bouwen! Zwaar onder de indruk. Dank Drukbedrijf. Dank Wytze en collega’s! Andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren. Dit is echt de klant centraal stellen en verwachtingen overtreffen! Dank dank dank! Jullie hebben onze actie gered! Helden!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Super

Top geholpen

Ik moest 2 grote doeken hebben voor led frames, de eerste foto's die ik aanleverde waren niet goed genoeg, maar na veel hulp van het team van drukbedrijf zijn we tot 2 nieuwe foto's gekomen en nu zijn ze top!

• Beschrijf uw ervaring met Peesdoek N.v.t.
  • Zou u Peesdoek aanbevelen? Ja

Goede en snelle service

Fijne ervaring! Na een foutje van mij tijdens het bestellen (doorgeven van verkeerde maten) heb ik hierover gebeld, en alles kon gelijk aangepast worden. Vriendelijke klantenservice en mooie producten. Top!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Mooie kwaliteit

Drukbedrijf ik ben fan!!

Wat mij betreft is drukbedrijf: bedrijf van het jaar! En van vorig jaar, en van volgend jaar! :) Alleen al vanwege de manier waarop je snel, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen wordt. "Wij houden niet van keuzemenu's en daarom verbinden we je direct door met een medewerker" hoor je als hun belt, en dat gebeurd dan ook. Heerlijk toch! Wat een verademing in deze tijd. Ik heb tot op heden al verschillende producten besteld: Meerdere spandoeken (o.a. 2m x 2m), flyers en onlangs ook stickers. En altijd voor een scherpe prijs, een goede kwaliteit en ruim voldoende mogelijkheid tot vriendelijke assistentie. Nu ging er bij m'n laatste bestelling helaas iets mis, ik kreeg een sticker mat ipv glans. Foutje kan eens gebeuren. Ik belde hen en wat was de reactie? "Oh sorry, onze fout, we fixen het" Wat zou het toch fijn zijn als je overal zo geholpen werd. Drukbedrijf ik ben fan! Dank! Speelse groet, Niels

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers prima
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

Fijne service, snelle reactie op de mail. Ook de kaartjes zien er erg netjes uit! Alleen jammer als je 1 set kaarten besteld, voor een doosje voor de kaartjes 7 euro bezorgkosten moet betalen. Niks aan te doen... Op de kaartjes en service niks aan te merken!

• Beschrijf uw ervaring met 30 seconds kaartjes Mooie kaartjes, net zoals het originele spel
  • Zou u 30 seconds kaartjes aanbevelen? Ja

Tuindoek/spandoek is mooi geworden

Na het uploaden van mijn foto was hij erg flets (op het scherm). Ik heb toen via de chat gevraagd hoe ik dit op kon lossen. Ik werd heel snel geholpen en het probleem was zo verholpen. Toch nog even spannend bij het openmaken van de doos, maar het doek is heel mooi geworden.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken mooie stevig materiaal

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!