Snelle verwerking en verzending

Ging goed. Bestanden waren te groot, maar kon ik via wetransfer alsnog delen. Wel heb ik een mailtje gestuurd met daarin een vraag; hier heb ik geen antwoord op gehad.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Compact verpakte flyers

Zeer goede service

Ik wou een vierkant stuk van 210x210 cm laten beprinten met een een door ons aangeleverde hd foto voor in de tuin. Na verschillende foto's aangeleverd te hebben die niet goed voldeden voor een scherpe print is het uiteindelijk gelukt dankzij wytze. Het resultaat is verbluffend en is nu een grote blikvanger in onze tuin.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Zeer behulpzaam
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Goed contact, toch niet helemaal blij

Alles werd snel in werking gezet en goed geregeld. De bezorging ging niet goed en daar is nogal wat stress door ontstaan hier op school. Uiteindelijk kwam het toch nog goed.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Vlag ziet er goed uit

Goeie service

Er wordt snel en adequaat gereageerd op mail. Er wordt goed meegedacht. Snelle levering van proefdruk. Heel tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Proefdruk Afwerking proefdruk iets minder dan verwacht
  • Zou u Proefdruk aanbevelen? Ja

Fijne communicatie

Snelle levering en duidelijke product omschrijving.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Ziet er erg mooi uit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede service, prima prijs/kwaliteit verhouding

Omdat mijn softcover boeken vaak naar de VS of Australië worden verstuurd is het belangrijk dat het gewicht van het boek samen met de verpakking onder de 350 gram blijft zodat ik ze als brief aan een goedkoper tarief kan versturen. Om die redenen heb ik een offerte gevraagd met een lichter type papier ipv de standaard aanbiedingen die automatisch worden berekend. Ik werd prima geholpen door Jesse en Onno. De boeken waren er snel en zijn van goede kwaliteit. Het enige kleine minpuntje: ik had graag een berichtje gekregen met track & trace van zodra de boeken waren verzonden. Dit heb ik extra moeten aanvragen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima prijs/kwaliteit verhouding

top

snel besteld en snel ontvangen dus top!

• Beschrijf uw ervaring met Ronde stickers top
  • Zou u Ronde stickers aanbevelen? Ja

De omschrijving op de website van de soort folie kon wat uitgebreider. Ik wist nu niet of witte gedeelten in het ontwerp, transparant werden of wit.

• Beschrijf uw ervaring met Statische folie N.v.t.
  • Zou u Statische folie aanbevelen? Ja

Ik kan altijd rekenen op goeie kwaliteit, snelle levering en het meedenken van Drukbedrijf

De bezorging van de Freem is altijd op tijd en de kwaliteit is altijd super. We kunnen er altijd vanuit gaan dat de definitieve druk er precies zo uit komt te zien als wij in gedachten hadden. Super dat wij in verband met het virus nu ons blad ook kunnen bezorgen, bedankt! Onze lezers zijn er erg blij mee.

• Beschrijf uw ervaring met Brochures geniet N.v.t.
  • Zou u Brochures geniet aanbevelen? N.v.t.

Goeie service en snel contact. Mocht er een fout zitten in de bestanden worden deze altijd keurig opgelost.

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Ziet er altijd goed uit
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

top , gemaakt snel geleverd

goede materialen, fijn contact, snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Stickers N.v.t.
  • Zou u Stickers aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit, te laat geleverd

De levering is een week later binnengekomen dan gepland.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Labels

Goed drukwerk en behulpzaam

Heb nu meerdere producten laten drukken. Forex bord, stickers en kaarten. Dit is allemaal mooi gedrukt en de levering is ook erg snel, mits je daarvoor kiest natuurlijk. Diegene met wie ik contact heb van Drukbedrijf was in alle gevallen heel behulpzaam en bewaakte de kwaliteit tijdens het aanlevereringsproces. De reactie snelheid is ook heel snel, dat werkt fijn.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

goed, snelle levering, goed verpakt. Ik had graag vooraf geweten dat ik een rand om het visitekaartje moet hebben om het te laten drukken, dat had ons ontwerp er net ietsjes anders uitgezien.

• Beschrijf uw ervaring met Goedkope visitekaartjes N.v.t.
  • Zou u Goedkope visitekaartjes aanbevelen? N.v.t.

Zeer goede dienstverlening, persoonlijke aandacht en prima kwaliteit

Met een spoedopdracht ben ik door Drukbedrijf heel goed geholpen. Er werd pro-actief meegedacht wat zorgde voor een optimale samenwerking en vanuit een zeer service-gerichte instelling is ervoor gezorgd dat de bestelling netjes op tijd afgeleverd werd.

• Beschrijf uw ervaring met Amsterdam Ansichtkaarten spoed goed
  • Zou u Amsterdam Ansichtkaarten spoed aanbevelen? Ja

goed !

goed, snel, mooie kwaliteit foto

• Beschrijf uw ervaring met Placemats goed
  • Zou u Placemats aanbevelen? Ja

Perfect volgens opgave

In begin wat problemen gehad om logo en achtergrond kleur naar wens te krijgen. Met hulp van Drukbedrijf opgelost. Resultaat perfect.

• Beschrijf uw ervaring met Beachflags Perfect
  • Zou u Beachflags aanbevelen? Ja

Mooi resultaat, vriendelijke en vlotte afhandeling van de bestelling.

Ik bestelde de boeken via mail, na enkele mailtjes over en weer was de bestelling geplaatst. Achteraf gezien had ik beter iets dikker papier gekozen, nu waren er boeken bij waarvan het papier kreukjes vertoonde. Doordat de kreukjes onder zwarte foto's vallen zie je ze wel. Op de cover,die bijna helemaal zwart was zijn er bij sommige boeken plekjes te zien, afkomstig van vingerafdrukken. Spijtig van deze kleine minpuntjes, verder was ik wel tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Hardcover boek mooi boek
  • Zou u Hardcover boek aanbevelen? Ja

Supernetjes en goed geholpen en prachtige flyers!

• Beschrijf uw ervaring met Flyers Mooi en netjes
  • Zou u Flyers aanbevelen? Ja

Leuk team dat zelfs in corona-tijd de klant perfect weet te bedienen, chapeau!

Goed mee gedacht, heel klantgericht, snel en perfect afgeleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Golfvlag Binnen een week wapperden de vlaggen aan de stokken, perfect!
  • Zou u Golfvlag aanbevelen? Ja

Topbedrijf met topservice en supervriendelijke medewerkers!

Ik ben een kneus op de pc en kon de tekst niet goed op het doek krijgen. Belde met de hulplijn en kreeg Wytze aan de telefoon. Hij heeft me fantastisch geholpen. En...helemaal perfect was...het spandoek kwam op tijd binnen! Dus ook dat lukte nog en wel binnen een dag! Daarom alle lof voor Drukbedrijf. In een tijd als deze, waarin het moeilijk is voor ondernemers om het hoofd boven water te houden en gemotiveerd te blijven weet Drukbedrijf zich, met deze geweldige medewerkers staande te houden! Dank!!

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken goeie prijs voor een prima stevig doek
  • Zou u Spandoeken aanbevelen? Ja

Te duur en te lang wachten

Bij nader inzien blijft de stof die we nu hebben gekocht te duur te zijn om enkele Nederlandse vlaggen aan te passen. Tevens was de levertijd aardig lang.

• Beschrijf uw ervaring met Spandoeken Was vorig jaar prima geregeld

Super snel, TOP!!!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit en service

Briefpapier besteld in onze huisstijl, mooie kwaliteit en snel binnen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mooie kwaliteit voor een goede prijs
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ik bestelde een gevelvlag met mijn design erop, deze is heel mooi geworden. Precies zoals ik het voor me zag.

• Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag Precies zoals ik het voor me zag.
  • Zou u Gevelvlag aanbevelen? Ja

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!