Vlotte en nette levering. Alles netjes zoals afgesproken geleverd en voor een goed prijs.
Mijn bestelling was precies zoals verwacht. De Brochures geniet zagen er professioneel uit en bladerde goed door. Tevreden door! Ook werden ze naar alle adressen verstuurd in een mooie verpakking.
Mooi, goed snelle levering
Na wat onduidelijkheden is mijn order keurig opgepakt en prima resultaat
Drukbedrijf levert een prima service! Bestelgemak en levering zijn prima op orde. De geleverde kwaliteit van het product is uitstekend. En dat alles tegen een scherpe prijs.
Top service en denken graag met je mee
Plezierige snelle communicatie, mooi aanbod, goed ingespeeld op vragen, mooi resultaat. Levering veel sneller dan vooraf bedacht. Top.
Het is prettig dat we bij Drukbedrijf één contact persoon hebben. Onno is echt een fijne vent. Hij weet heel goed wat we als bedrijf nodig hebben en geeft passend advies. Ook gaat hij actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden die we kunnen gebruiken in onze marketing campagnes.
Snelle levering en goede kwaliteit van de producten! Overigens ook goede service, had een vraag en die werd meteen goed en snel behandeld :)
prima levering en communicatie, voor een scherpe prijs
De stempel is erg gedetailleerd en bevat het logo perfect. De prijs kwaliteit verhouding is goed
Beste Jasper, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het resultaat. Tot de volgende bestelling! Groet, Onno
Ik heb tot op heden nog geen goedkopere concurrent gevonden. Daarnaast heb ik de service als erg prettig, professioneel en persoonlijk ervaren. Vanuit het perspectief van een studie- studentenvereniging is Drukberdrijf naar mijn mening erg aan te raden. Ze staan ook open voor eventuele sponsoring, etc.
Door de goede en snelle service en weten wanneer het product precies afgeleverd wordt maakt dat ik geen andere drukker hoef te zoeken.
Ik had dik binnen 24 uur een spandoek nodig. Ik ben enorm goed geholpen en het is nog gelukt ook. Wat een fijn bedrijf, meedenkend, goed en snel. Enorm blij met het resultaat!
Kwaliteit, snel, voordelig.
Doe al een paar zaken met jullie. Prima.
Mooi whiteboard, snel bezorgd (wel zonder bericht). Het is handig om zelf wat kennis te hebben over het opmaken van drukbestanden.
De leveringen zijn altijd op tijd
Originele beoordeling
Ik bestel vaak bij jullie en heel vaak zitten er fouten in het gedrukte bestand. De standaard bestandcontrole is vaak veel te matig.
Ik bestel zeer regelmatig en heb nog nooit dit bedrijf een steek zien laten vallen. Prima, ben thuis ;-)
Beste Ludo, Dank voor je mooie review en dit is natuurlijk waar wij voor staan! Tot de volgende bestelling! Groeten, Onno
Wytze heeft ontzettend fijn (en geduldig) geholpen. Zeer fijne service. Eind resultaat nog niet gezien want ligt op kantoor en niemand is daar vanwege corona, maar gebaseerd op eerdere bedrukkingen zal de kwaliteit top zijn.
Beste Liza, Dit lezen we graag en zal Wytze ( na de Coronacrisis ) een extra schouderklopje geven. Succes deze periode en tot de volgende bestelling! Groeten, Onno
Ze zijn altijd behulpzaam als je niet helemaal zeker bent van hoe je zaken aan moet leveren. Daarnaast op tijd geleverd en een mooi product!
Beste Chiel, Leuk om dit te lezen en helpen natuurlijk waar nodig! Dank voor je review en tot de volgende bestelling! Fijne dag! Onno
kioskvlaggen mooi van kwaliteit, drukwerk en prijs. gevelvlaggen mooi van kwaliteit, drukwerk en prijs maar beetjke fout gegaan met bedrukkingszijde, netjes opgelost met nieuwe levering met korting
Nadat truien te laat waren geleverd, nu tegemoet gekomen met korting voor volgende bestelling dus inmiddels tevreden.
Beste Sasha, Heel vervelend dit en we willen dit natuurlijk voor je oplossen. Ik weet dat mijn collega je al meerdere malen heeft gebeld en gemaild om de te late levering met je recht te zetten. We horen graag van je wat een goed moment is om contact te hebben. Groeten, Onno
Originele beoordeling
Truien zijn te laat, en ik wordt niet en slecht te wordt gestaan. Zie mail met klacht voor toelichting.
Gemakkelijk, snel, simpel. Niks mis mee!
uitstekende afhandeling
Ha Jeroen, Jij bedankt voor deze prima review! Dank! Groet, Onno
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!