Goede en snelle service
Drukbedrijf is goed bereikbaar, schakelen snel met de klant en leveren het drukwerk van promotiemateriaal snel.
Druk al jaren van alles via Drukbedrijf en nu was er iets mis gegaan met het drukken van de posters voor de beurs. Er zaten inktvlekken op, dit is direct opgelost en opnieuw bedrukt en binnen 48 uur had ik ze opnieuw en helemaal goed! Super goede service! De katoenen totebags waren weer top zoals altijd! Blij met de prijs/kwaliteit verhouding ook!
Drukbedrijf biedt uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding! De medewerkers van Drukbedrijf helpen je graag met het voorzien van de juiste informatie, waardoor je zonder problemen de juiste producten geleverd krijgt. Wij hebben alleen geen verzendbevestiging met Track & Trace code ontvangen; dat zou wellicht nog wel verbeterd kunnen worden.
Alles ging naar verwachting.
Grote tuinposter laten maken. Prachtig resultaat en heel snel geleverd. Ook leuk persoonlijk contact met medewerker, die goed mee dacht. Aanrader!
Klantvriendelijke service, als er iets verkeerd was met de aangeleverde bestanden word je heel erg fijn geholpen! Verder een groot aanbod aan producten. Ook vaak nog meer mogelijkheden als je een persoonlijke mail stuurt.
Snelle levering, goede kwaliteit, eigenlijk te lage prijs, fijne service!
Helemaal blij met het resultaat en de service ondanks dat het een last minute bestelling was.
De samenwerking met Drukbedrijf is zeer prettig. Fijne medewerkers en goede producten met snelle levering!
Levering was te laat, niet goed doorgegeven. Uiteindelijk wel gehad. Jammer dat ze geen track&trace codes verstrekken. Mooi product wel.
Beste Yvonne, We hebben elkaar net gesproken en excuus voor de vertraging. Zoals besproken wil ik je graag een korting bieden op de volgende bestelling als tegemoetkoming. Groet, Onno
Originele beoordeling
Jammer, hele dag op de zaak gebleven voor een pakket wat pas 4 dagen later zou komen. De levering heb ik ook nog niet gehad, hopelijk snel!
Ik ben goed geholpen en het de flyers werd snel geleverd
Ik ben goed geholpen en het de banner werd snel geleverd. Ik kan niet anders dan tevreden zijn.
De service is heel goed en er wordt meegedacht en dat is fijn.
Goede kwaliteit, ik zou met drukbedrijf weer willen samenwerken. Wel fijn om van af te voren over de verzendingen te hebben. Het is al de tweede keer dat het anders gaat dat gepland met verzenden. Altijd bellen is best.
Snelle reacties van de klantenservice, denken graag met je mee
Altijd zeer tevreden
Ons briefpapier hier besteld, mooie kwaliteit papier en we hadden het ondanks de drukte rondom kerst toch snel in huis. Complimenten.
Alles ging eigenlijk helemaal goed. Drukbedrijf is goed bereikbaar en helpen je als je ergens tegenaan loopt. Alleen de bezorging ging niet goed, maar dat kon ook door DHL komen.
Voordat ik de sticker ging bestellen had ik gevraagd of deze zelf goed te bevestigen is op een glazen deur. Toen werd ik gerustgesteld met: "de stickers zijn inderdaad vrij simpel aan te brengen", waarna ik een sticker besteld heb. De sticker zag er goed uit, precies zoals we wilden. Het plakken ging echter wel moeilijker dan verwacht, er kwamen al snel kreukels in de sticker. Ik heb dit aangegeven bij Drukbedrijf, waarna ik al snel gratis een nieuwe sticker heb ontvangen! We gaan het nog een keer proberen.
Originele beoordeling
Voordat ik de sticker had besteld had ik gevraagd of deze zelf goed te bevestigen is op een glazen deur. Toen werd ik gerustgesteld met: "de stickers zijn inderdaad vrij simpel aan te brengen", waarna ik een sticker besteld heb. Dit bleek echter totaal niet het geval. We hebben het met zijn tweeën geprobeerd, maar er kwamen al heel snel kreukels in de sticker. Het ging niet lukken. Nu is de sticker niet meer te gebruiken. Er is ook geen toelichting over hoe je de sticker het best kunt bevestigen meegestuurd, dus dat hebben we zelf opgezocht. De service na de bestelling/rondom bezorging kan dus veel beter! Misschien heb je dan ook echt iets aan de mooie sticker die je ontvangen hebt.
Ik heb stickers besteld voor op de deur van mijn nieuwe praktijkruimte. De stickers zijn van goede kwaliteit en lieten zich makkelijk opplakken. Door problemen met DHL duurde de levering erg maar dat kwam niet door Drukbedrijf. Jennifer heft goed geholpen om steeds informatie bij DHL in te winnen.
Je krijgt wat je vraagt en super geregeld allemaal. En het word geleverd op de afgesproken datum. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Bedankt.
Had 50 speelkaarten laten drukken bij Drukbedrijf. Na het sturen van de werkbestanden kreeg ik netjes een telefoontje dat het bestand niet helemaal perfect was voor de druk. Ik was heel blij met dit contact en ben het werkbestand gaan aanpassen. Nadat ik het bestand had aangepast en gestuurd, kreeg ik maandag netjes een mailtje dat mijn kaarten in productie werden genomen. Ik was heel blij om te horen dat het nu klopte. Maar na ontvangst van de kaarten kwam ik er achter dat de oude versie gedrukt was en niet mijn aangepaste versie. De printkwaliteit was top, net zoals het papiersoort. Was alleen niet blij met de ruwe ronde hoeken en de deukjes in alle kaarten. Ik heb later nog een gesprek gehad over de bestelling. Ik heb een compensatie gekregen waar ik redelijk blij mee ben. Ik was wel erg tevreden met de service en ondersteuning die ik met mijn bestelling kreeg, alleen de afwerking van de kaarten was wat minder.
Originele beoordeling
Had 50 speelkaarten laten drukken bij Drukbedrijf. Na het sturen van de werkbestanden (versie 1) kreeg ik netjes een telefoontje dat het bestand niet helemaal perfect was voor de druk. Bleek dat de kleurdekking niet goed was en dat de afloop van de kaarten niet helemaal duidelijk waren. Ik was heel blij met dit contact en ben het werkbestand gaan aanpassen. Echter bij het nakijken en aanpassen van mijn werkbestanden kwam ik er achter dat de illustrator kaart-template, die ik van de Drukbedrijf website gedownload had, niet helemaal overeen kwam met de aanleverspecificaties overzicht . Ik had hierover een mail gestuurd met de vraag waarom dit was en wat ik het beste kon doen. Ik heb hier geen antwoord op gehad. Voor de zekerheid ben ik een aantal uur in het weekend bezig geweest om al mijn kleuren te controleren en het kaartformaat aan te passen naar 60x93mm (inclusief afloop). Ik had meteen ook een aantal kaarten verbeterd qua uiterlijk en de nieuwe pdf-Versie2 voor maandag gestuurd via wetransfer. Die maandag kreeg ik netjes een mailtje dat mijn kaarten in productie werden genomen. Ik was heel blij om te horen dat het nu klopte. Alleen merkte ik dat ik geen bevestiging mail had ontvangen van we-transfer. (dat de bestanden zijn gedownload van we-transfer) Ik had voor de zekerheid contact opgenomen met Drukbedrijf om te vragen hiernaar. Ik kreeg te horen dat de bestanden wel waren ontvangen waren en dat het allemaal goed was. Ik nam toen aan dat het gelukt was en de we-transfer bevestiging nog zal komen. Maar die is nooit gekomen. Ik hoopte dat niet al mijn werk voor niks was geweest in het weekend. Maar na ontvangst van de kaarten kwam ik er achter dat inderdaad versie 1 was gedrukt en niet mijn aangepaste versie 2. Erg vreemd. Ook merkte ik bij alle kaarten (alle pakjes) dat de ronde hoeken niet netjes afgesneden waren (raar hoekig) en er een beschadiging (deukje) in elke hoek zat. Helaas ben ik niet tevreden met het de kwaliteit van de kaarten. Jammer.
Ik stuurde een prijsopgaaf voor een aantal banners,na 10 minuten al antwoord op mijn offerte daarna tot betaling overgegaan en netjes per mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Uiteindelijk de roll up banners ontvangen,zeer nette banners voor een nette prijs. Al met al tevreden en ik zal zeker indien ik iets nodig heb wat drukbedrijf mij kan bieden drukbedrijf benaderen. Bedankt!!!
Snel levering, met beste quality
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!