Goede service en kwaliteit

Ik ben zelf niet heel erg bedreven met het ontwerpen van spandoeken en dergelijken. Ik ben er helemaal ingedoken, maar toch bleek het vaak niet helemaal te kloppen. Ik ben erg blij dat drukbedrijf mij daar terugkoppeling van gaf en niet zomaar iets deed. Toen ik op een gegeven moment helemaal geen idee meer had hoe ik het voor elkaar moest krijgen heb ik gebeld en ook deze service was super goed. Ik kon zelfs mijn bestand opsturen zodat zij het bestand voor mij zou aanpassen en het daarna weer door mij liet checken. Hele goede service en de levering is ook eigenlijk altijd op tijd.

Prima opgelost!

Na een eerste mislukte zending is de 2e poging prima gelukt. Drukbedrijf heeft de fouten opgelost en keurige passen afgeleverd. Thom hartelijk dank voor je inzet.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Hele goede service en doet wat je vraagt!

Ik ben erg pietje-precies en wil altijd zeker zijn van alles. De service was iedere keer weer heel goed en voor alle vragen die ik had konden duidelijke afspraken gemaakt worden. Ondanks dat er gedurende het proces van contactpersoon gewisseld moest worden zijn ze hier goed mee omgegaan en heeft dit mij geen extra werk geleverd. Bij Drukbedrijf een berg jaarboeken besteld en ze zien er precies uit zoals ik het wilde! Ik beveel het bij iedereen aan.

Prima communicatie, prima resultaat!

Over het aan te leveren bestandsformat werd goed gecommuniceerd en uiteindelijk ligt er een mooi product.

Nette afhandeling

Communicatie, bestelsysteem, prijs etc allemaal prima. Snel, helder, duidelijk en correct. Fijne partij om mee te werken. Helaas was er toch iets mis gegaan met het drukken, maar communcatie daarna was helemaal prima. Drukbedrijf heeft het heel netjes afgehandeld en naar wens opgelost. Dat waardeer ik enorm.

Klantvriendelijk bedrijf met goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed online proces maar als het nodig is ook persoonlijk contact. Wij nemen voornamelijk signing af.

Snelle reacties en altijd meedenkend

Bovenstaande omschrijving

Simpel bestelprocess en goed contact

Op de website 2 roll banners besteld. Dit is makkelijk te doen via de te volgen stappen. Bij het opladen van de opdruk was het voorbeeld niet volledig banner vullend (dit lag aan het bestand dat ik had). Een email 's avond naar Drukbedrijf met uitleg. De volgende ochtend was er al een aangepaste versie terug waarna de productie snel kon starten. Al met al een goede kennismaking met Drukbedrijf.

Goed advies snelle levering

Contact opgenomen omdat het met spoed geleverd moest worden. Dat is ook gebeurd. Echter was DHL een dag later dan gepland, maar uiteindelijk toch geleverd. Je blijft toch afhankelijk van.

Slechte ervaring maar na klacht goed opgepakt

Na mijn slechte beoordeling hieronder werd ik benaderd door het bedrijf. Verontschuldigingen zijn aangeboden en ik kreeg de helft van het bedrag terug. Voor mij is het hiermee afgedaan. Ik hoop van harte dat er verbeteringen binnen het bedrijf zijn doorgevoerd, dan heeft mijn ervaring tenminste toekomstige klanten geholpen. Werkelijk niet te beschrijven slecht. Het bedrijf is super chaotisch. Ik had met zeker 4 verschillende mensen contact over het bedrukken van twee vlaggen. Nadat ik alles had geupload was onduidelijk of het goed was overgekomen. Geen bevestiging niets. Dus de volgende dag gemaild naar het mailadres. Geen respons. Eind van de middag gebeld. Toen kreeg ik van collega 1 te horen dat het niet het juiste format was, maar na enig aandringen was hij bereid dat zonder extra kosten zelf aan te passen (werkje van 2 minuten) en het op tijd te versturen zodat het de volgende dag in productie genomen kon worden en op tijd bezorgd. Vervolgens kreeg ik verschillende geautomatiseerde emails van collega 2 die duidelijk niets te maken hadden met het telefoongesprek met collega 1. Volgende dag weer gebeld, nu weer collega 3, die vertelde dat het echt niet op tijd in productie genomen was omdat ik het te laat had aangeleverd. Daarna weer verschillende tegenstrijdige emails van collega 2 (die eigenlijk mijn account moest beheren; ik dacht dat het een robot was maar het bleek een echt persoon). Uiteindelijk met collega 2 gesproken die inderdaad bevestigde dat het niet op tijd bezorgd zou kunnen worden. En dat het mijn eigen schuld was.... Enige mogelijkheid was nog het bezorgadres te wijzigen en dit keer afgesproken dat het tussen 8 en 10 uur bezorgd zou worden (het moest daar om 9 uur zijn voor een officiele overhandiging) in de hoop dat het misschien toch net op tijd zou zijn. Nou, om 14.30 uur waren de vlaggen er hoor. Geen enkel excuus, niets meer gehoord. Echt, het is een chaos daar. Betaal maar wat meer elders, want je kan geen afspraken met deze mensen maken.

Als kritische klant bestel ik toch wederom via Drukbedrijf

Een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs dat is waar ik naar op zoek ben en heb dat gevonden in Drukbedrijf. Niet alleen de prijs is scherp maar zeker ook de drukkwaliteit.

Goeie kwaliteit en service!!!

Al bijna een jaar een tevreden samenwerking!

Toppie!

Ik heb notitieblokken besteld met een volledig eigen design erop. Dit is top gedrukt en geleverd! Ziet er heel netjes uit, ik ga hier sowieso vaker bestellen.

Prima kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering.

Super kwaliteit en snel geleverd!

Bedankt :)

Fijne service, snelle levering

Prettig en snel

producten een voldoende, service onvoldoende

weken bezig geweest om een monster te verkrijgen, alle smoesjes voorbij horen komen, weken achter aan gebeld. uiteindelijk toch maar het risico genomen om te bestellen want de tijd begon te dringen. Gevraagd om eerder te kunnen leveren om ons tegemoet te komen omdat het allemaal zo lang duurde... helaas ook niet mogelijk. Producten kwamen uiteindelijk net te laat maar in goede staat aan. Er ontbrak helaas eea maar dat is een week later weer netjes opgestuurd. Lastig, lastig, moeilijk, moeilijk.

Spandoek besteld, echter is er bij dhl een grote fout gemaakt en is dit spandoek nooit bij mij aangekomen, contact gehad met drukbedrijf en er werd kostenloos een herdruk gemaakt en deze werd opnieuw naar mij opgestuurd... Heb uiteindelijk een dag voor dat ik het spandoek nodig had, hem toch netjes ontvangen... wat een TOP service van een TOP bedrijf...!! Heb hier al meerdere keren besteld en zal hier zeker weer terug komen..

Kwaliteit als service is top

Ik had een last-minute levering en ik had moeite met het vinden van een drukkerij die dit kon uitvoeren. Nu kwam ik bij drukbedrijf terecht en zij hielpen mij snel en klantvriendelijk verder. De kwaliteit van de bestelling was beter dan verwacht, zeker gezien hun lage prijs. Ik zal hier absoluut vaker bestellen.

doen wat je beloofd, een voorbeeld voor anderen!!!

bestellen, bijsturend advies, geweldig

Goede snelle service

Mijn ervaring met drukbedrijf is goed verlopen.

Prima communicatie, mooi product!

Goed en snel geholpen, mooie brochures op tijd afgeleverd: zeker een aanrader.

Kwaliteit super van het bestelde procuct, de polo's

Ze willen het wel goed aangeleverd hebben, de bestanden in de juiste exentie, waarschijnlijk door schade en schande wijzer geworden. Maar het komt een beetje mierenneukerig over. je kan de snelheid van je bestelling aangeven, wil je het sneller, dan kost het iets meer. Handig.

goede website, makkelijk contact en meedenken in oplossingen!

Snel en goed!

Bob

Na een tijdje zoeken kwamen wij Drukbedrijf tegen. Het leek te goed om waar te zijn! Maar nee. De bestelling ging super vlot en de instructies waren zeer simpel :) De levertijd (de langst durende) kwam netjes optijd binnen en ik heb goed vertrouwen in de levertijd als deze sneller zou moeten. De kwaliteit is prima voor de prijs (in ons geval van een standup banner 200x85cm). Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen!

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!