Laden reviews...
184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid. Veel beoordelingen benadrukken snelle levering en vriendelijke ondersteuning. De algehele tevredenheid blijft hoog, mede door duidelijke bestelervaring en scherpe prijzen. De feedback wijst op een professioneel en betrouwbaar team.
Ik kreeg heel goed advies over het te bestellen drukwerk wat ook binnen een paar dagen geleverd was. Het enige wat ik betreur is dat ik een voettekst aan het ontwerp had toegevoegd en de marges van de randen minimaal had gehouden waardoor de voettekst gedeeltelijk is weggesneden. Het is mijn ontwerp en ik nam bewust het risico dus ik verwijt het Drukbedrijf geenszins maar ik betreur het desalniettemin. Bedankt.
Keurig
9 March 2020
Jan Knoop
ZUNDERT
Na een paar keer heen en weer mailen hadden we de bestelling snel binnen.
Beschrijf uw ervaring met Linten 100 x 10 meter lint
Zou u Linten 100 x 10 meter lint aanbevelen?
9 March 2020
Wendy Rouwenhorst
Borne
ik werd getipt door een vriend om eens op de site te kijken, absoluut geen spijt van. Goede service, gemakkelijke stappen op de site, keurig geleverd en goede kwaliteit
Organisatie voor worshipavond
8 March 2020
Lex de Jong
Strijen
Snelle levering en fijn contact toen ik belde met een vraag. Meewerkend, pro-actief en klantgericht!
8 March 2020
Borne
Zie boven
Paul
Voorschoten
Super professionele service, zelfs met een last minute aanvraag. Mooi product! Ik had initieel bij de eerste de beste besteld en dat liep niet goed af. Na een beetje verder zoeken kwam ik bij jullie uit. De hele ervaring was top en de banner was er super snel!
Beschrijf uw ervaring met Roll up banner Same Day
N.v.t.
Zou u Roll up banner Same Day aanbevelen?
Lucinda Pouw
Amsterdam
Fijne website, veel producten, bellen kan altijd. Kwaliteit is goed.
Mooie kwaliteit
6 March 2020
Yvet
Leiden
Door het steeds toenemende productaanbod kom ik regelmatig bij Drukbedrijf terecht. Of het nu gaat om huisstijldrukwerk, uitnodigingen of cocktailprikkers. Het wordt superstrak gedrukt en geleverd.
Beschrijf uw ervaring met Folders
N.v.t.
Zou u Folders aanbevelen?
4 March 2020
Dirk
Enschede
Mijn drukwerkbestanden waren nog niet helemaal goed opgemaakt en aangeleverd. Dat werd me uiteraard gemeld, maar ook werd er oplossingsgericht meegedacht. Zowel telefonisch als per E-mail had ik goed persoonlijk contact. Ik kom zeker terug!
Beschrijf uw ervaring met Statische folie
Zou u Statische folie aanbevelen?
4 March 2020
Mandy Appel
Vught
Onno was great at getting back to me and was patient in resolving our issue with the font on the brochure.
N/A
Yes
2 March 2020
Su Ha
Utrecht
Bezorging was zeer snel en kwaliteit goed
Snel en mooi
2 March 2020
Floris Gerlag
Wageningen
Had visitekaartjes en C4 enveloppen besteld, prima kwaliteit en snel geleverd.
goede kwaliteit
26 February 2020
Max
Schagen
Het is prachtig geprint en bezorgd zoals afgesproken binnen de tijd. Ik ben zeer tevreden voor de prijs en kwaliteit.
Top product
24 February 2020
Kirushanth
Vlaardingen
Last minute iets bestellen, aan de telefoon hangen met medewerker Jennifer om helemaal zeker te zijn dat het goed gaat en heel netjes en enthousiast te woord gestaan. Zonder problemen binnen 20 uur geleverd! En ook nog goede kwaliteit. Wij hebben ons drukbedrijf gevonden en zullen hier zeker weer bestellen.
Beachflag
20 February 2020
ArcherySolutions
Drachten
De site is super gebruiksvriendelijk. Ik kreeg een foutmelding bij het uploaden van mijn ontwerp en belde met Drukbedrijf, de aardige dame kon meekijken wat er aan de hand was (niets. Het lag aan mijn bestand) en het resultaat is inderdaad perfect.
19 February 2020
Brbr
Zaanstad
Het was makkelijk om te bestellen. Het enige wat voor mij lastiger was, was dat ik het afdrukvoorbeeld pas te zien kreeg na de betaling. Het resultaat is zeker keurig! En niet duur in vergelijking met andere drukbedrijven.
Positief
19 February 2020
Eveline
Laren nh
Voor de 3e keer weer vlaggen besteld en weer tevreden over de snelle levering, kwaliteit en gekregen informatie.
Gerard
Eindhoven
Mijn visitekaartjes werden binnen 3 werkdagen geleverd, wat op zich prima was. Wel bleken er vlekjes in te zitten wat veroorzaakt was door een fout bij de drukker. Zonder morren werd er een herdruk opgestart en werd op deze manier de fout hersteld: een paar dagen later had ik prima afgewerkte kaartjes in huis. Het enige wat kan verbeteren is dat ik beide keren niet standaard een track & trace code kreeg toegestuurd om de zending te volgen, vandaar een negen en niet een tien ;)
Mooie kwaliteit visitekaartjes.
A.
Drachten
Voor de 2e keer pakpapier besteld. Goede kwaliteit, snel geleverd.
Laurens
Dordrecht
fijne communicatie, goed drukwerk, snelle levering
Beveelt niet aan
pim
amsterdam
goede en snelle levering, prima product, scherpe prijs
Quad-raad B.V.
Dordrecht
Zij hebben zorg gedragen voor het ontwerp van de vlag.
C.V Rond de Mèrt
Oirschot
Snelle levering en vriendelijk telefonisch geholpen.
Beschrijf uw ervaring met briefpapier
Top kwaliteit
Zou u briefpapier aanbevelen?
12 February 2020
Jorian
Amsterdam
Prima service en bereikbaarheid en handelingssnelheid. Helaas kwam de levering een dag te laat. De beloofde leverdag was voor ons een harde deadline. Jammer en een tikje eigen schuld natuurlijk.
Prima produkt
11 February 2020
Ilse
Rotterdam
Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!
Spaklerweg 75 A
1114AE Amsterdam