Snel en goed

Ik had spandoeken besteld, de doeken zouden binnen 5 werkdagen bij mij afgeleverd worden, maar ze waren er al na 2 dagen. Goede service!

Snel, bereikbaar en meedenkend

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. En ook nog gratis 1-malig de foto bewerkt. Goede bereikbaarheid. Snelle reacties. Al met al zeer positieve ervaring !!

snelle levering en goed product

Na enkele telefonische overleg rondes werd ons product snel gedrukt en nog sneller verzonden. Top.

Snel verzonden en goede kwaliteit

Ik heb zowel visitekaartjes als een stempel van mijn logo laten maken bij Drukbedrijf. De kwaliteit is super voor een scherpe prijs en ze verzenden erg snel!

Snelle bezorging, goede kwaliteit en behulpzaam

Op donderdag 100 posters besteld, deze zouden op de dinsdag daarna binnen komen, maar op zaterdag had ik ze al in huis :). De kwaliteit van de posters is zeer goed en ook de hulp bij het controleren van de bestanden met het ontwerp en de tips om deze aan te passen waren erg goed. Ik heb dus alleen maar positieve ervaringen met Drukbedrijf

Snelle en correcte levering van mijn visitekaartjes

Ik heb een prima ervaring met Drukbedrijf. Het was mijn eerste bestelling bij Drukbedrijf en alles werd keurig afgehandeld. Ik heb kort telefonisch contact gehad doordat er een fout in mijn aangeleverde bestand zat, kreeg direct een mail om het juiste bestand te uploaden. De visitekaartjes werden goed verpakt en snel geleverd. Ik bestel zeker opnieuw bij Drukbedrijf.

Uitstekend service, betaalbare prijzen, gewoon top

Zie mijn antwoord hierboven

Super goede service!

Ik bestel al een tijdje communicatie middelen bij Drukbedrijf en de service is elke keer uitstekend. De communicatie loopt altijd soepel en ze leveren snel en goed. Zeker aan te raden!

Keurig product en klantvriendelijke ondersteuning

Al een paar keer als particulier een peesdoek met frame besteld en deze wordt keurig verzorgd. Enkel de koerier is soms een dingetje van aandacht qua beloofde levertijd en bezorging. Maar de geleverde materialen zijn top!

Snelle communicatie.

Drukbedrijf is zeer flexibel, snelle communicatie en denken met je mee. Ik ben zeer tevreden en kan drukbedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen.

Zeer snelle levering en heel mooi drukwerk een dikke 10.

Goed drukwerk voor een scherpe prijs

Snelle, accurate afhandeling

In de late uurtjes flyers besteld en deze werden vervolgens perfect afgedrukt binnen 2werkdagen geleverd.

Zeer goede kwaliteit en snelle service

drukbedrijf.nl zorgt voor zeer goede kwaliteit en snelle service in drukwerk, ook als je contact wilt over een lopende order of gewoon iets wilt weten zijn ze snel bereikbaar en heb je persoonlijk contact met diegene die je order in behandeling heeft.

Mooi drukwerk, stickers alleen lastig los te krijgen

Zeer goede service. Drukwerk is erg mooi geleverd. De stickers zijn alleen lastig te gebruiken doordat je vaak het papier mee los trekt waardoor de sticker niet plakt.

Goede service, soms onduidelijk

Krijgt altijd goed te horen dat er iets verkeerd aangeleverd is. Soms is het echter niet helemaal duidelijk om welke fout het gaat, hierdoor soms meerdere bestanden aan moeten leveren en meerdere keren met fout terug gestuurd, doordat het goede niet aangepast was vanuit ons.

Super snel , mooi, en goedkoop👍

Vriendelijk gechat en duidelijk👍

Persoonlijk

Met inlevingsvermogen hebben ze mij persoonlijk geholpen👍🏼! Ga zo door!

Goede ervaringen

Goede service en goed kwaliteit

Goede service en goede prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit

De kwaliteit voldeed aan mijn verwachtingen. Een deel van de bestelling kwam een dag eerder dan de verwachte levertijd en de rest 2 dagen daarna, maar het was ook een grote bestelling, dus dat was prima. Alsnog snelle levertijd.

Waardeloos

Zeer slechte communicatie. Slecht portaal. En slechte service. Geloof niet wat op de site staat. Allemaal gelogen.

prima service en geduld

prima advies en druk

Drukbedrijf voldoet gewoon goed aan alle verwachtingen

Drukbedrijf levert goede artikelen en helpt waar nodig is

redelijk

ik had de bestelling afgebroken omdat ik op kantoor wilde bestellen ivm betaling. ondanks het afbreken kreeg ik erna steeds mails dat mijn bestelling was doorgekomen en dat ik moest betalen. Uiteindelijk alles zelf voorgeschoten en toen ging het redelijk snel. De kwaliteit van de stickers was goed.

goed en snel

goed en snel

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!