Fijne communicatie, snel schakelen!

Wat ik heel fijn vind aan Drukbedrijf, is dat je heel gemakkelijk iemand aan de lijn krijgt die samen met je naar een oplossing zoekt. Of je makkelijk doorverbindt met een collega. En het is heel snel schakelen: binnen een dag is er echt heel veel geregeld. Ik moest wel iemand wijzen op het feit dat ik een proefdruk gratis zou krijgen, terwijl hij daar net een vrij dure offerte voor had opgemaakt, dat was iets minder...

Mooie kwaliteit en super service

Drukbedrijf levert een mooie kwaliteit drukwerk en is zeer flexibel om mee samen te werken. Service top! en wat belangrijk is "zeer toegankelijk in communicatie". Ik ben zeer tevreden en kan drukbedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Zeer slechte service

Niet aan de doorgegeven (en extra voor betaalde) leverdatum gehouden. Vervolgens na zelf contact te hebben gelegd, toen pas een concept gekregen om te accoderen. Daarbij is het veel te laat geleverde product kwalitatief slecht en het het andere product was een plaksticker ipv folie

Product nooit gekregen

Volgens Drukbedrijf is ons spandoek 'geweigerd bij de deur', maar dit is helemaal niet waar. Het spandoek was daardoor niet op tijd bij het evenement. Erg jammer, en we hebben wel de volle kosten mogen betalen. Volgende keer ga ik naar een ander bedrijf.

Kwaliteit is matig, service en prijs is goed

Ik had meer verwacht van de kwaliteit. Ik heb stickers en visitekaartjes besteld. De kleuren van beide producten verschilt behoorlijk, dit is erg jammer. De ronde stickers zijn scheef uitgesneden waardoor alle logo’s scheef weggesneden zijn, is niet mooi. Ik heb extra dikke visitekaartjes besteld, maar vind ze niet dik of royaal aanvoelen. Ook de extra soft touch vind ik verwaarloosbaar. De kleur op het visitekaartje is ook korrelig en niet mooi geprint. Oftewel mijn ervaring van de kwaliteit is verre van gehoopt. Ik bestel niet nog een keer.

Super goede service en kwaliteit

Alles was goed voor elkaar en mijn producten waren goed gedrukt. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Goede service behulpzaam

De bestelling was verzonden maar niet bezorgd door DHL op de afgesproken datum en de datum daarna ook niet. Pakket weg. Drukbedrijf heeft direct daarna producten opnieuw gemaakt. Volgende dag wel bezorgd Top

Veel keuze, goede kwaliteit en service.

Ik bestel regelmatig bij drukbedrijf. De service is prima. Wanneer er iets misgaat wordt het binnen no time recht gezet.

Super tof!

Voor de Nijmeegse vierdaagse had ik 2 spandoeken nodig. Omdat we niet wisten of diegene zouden finishen, op het laatste moment besteld. Maarten heeft ons daarbij super geholpen toen het aanleveren niet wilde lukken. De spandoeken waren super en hangen nu bij de 2 kanjers in de tuin! Maarten, nogmaals bedankt voor de hulp en we bevelen jullie bij iedereen aan en komen zeker nog bij jullie terug.

Geweldig en goedkoop drukbedrijf

Snel,goede kwaliteit,en goedkoop. Zeker een aanrader

helemaal wat je wil. service, snelheid en hoge kwaliteit

wat ik hierboven zei

Zeer veel afval, totaal niet milieuvriendelijk

De stickers zijn goed maar voor een ronde sticker van 2cm doorsnee wordt een velletje van 4x4 bijgeleverd. Er is dus meer ongebruikt stickermateriaal dan sticker en dat vind ik zeer matig.

Uitstekende kwaliteit, geweldige prijs, goede bezorging en top service! Zeer tevreden!

Alles perfect

Duidelijke en vriendelijke communicatie.

5 dagen voor de gestelde termijn alles al in huis

Geweldig mooie kwaliteit en hulpvaardige medewerkers!

Zowel de visitekaartjes als de folders zien er grandioos uit. Ook bij navraag helpdesk werden we vakkundig en hulpvaardig geholpen. Snelle levering, twee dagen eerder dan leverdatum. Kortom, tevreden klant die Drukbedrijf zeker zal aanbevelen!

Hoge kwaliteit en supersnel

Top bedrijf. Al een paar keer een bestelling gedaan. Super goede kwaliteit en ... niet onbelangrijk .. super snel.

Snel, persoonlijk, goed

Zoals iedereen had ik ook veel haast. Ik ben snel en persoonlijk geholpen. Men nam de tijd om goed te begrijpen wat ik precies wilde. Ze zijn erg slagvaardig en pro-actief. Al met al een fijne ervaring. Prettig dat het ook nog zo kan ipv het onpersoonlijke bij de grote jongens waar alles geautomatiseerd is.

Super Ondersteuning

Mijn eerste drukervaring, zeer behulpzaam. Geweldige druk kwaliteit

Service is erg goed

Service is erg goed

Snel en prima product

Na eerst een verkeerde offerte kwam de juiste en die ook besteld. Deze werd ook snel geleverd. En onze vlag wappert nu mooi aan de kade. Het min punt vind ik de website als je inlogt krijg je de vraag of je nieuwsbrief wil en krijg je kortingscode. Alleen na hoop gedoe blijkt dat je wel alles via website moet bestellen maar omdat het een offerte is geld de kortingscode niet. Ook na contact krijg je de korting niet. Omdat het een bestelling via offerte was. Dat vind ik vreemd je bent tenslotte nieuwe klant geef evengoed de korting als geste dat je blij bent met nieuwe klant.

Slechte ervaring door Drukbedrijf rechtgezet

Nadat ik ontevreden was over het geleverde drukwerk heeft Drukbedrijf mij kosteloos een deel van het drukwerk opnieuw geleverd.

Goede service en behulpzaam personeel

Boekjes zijn mooi van kwaliteit en niet te duur.

Netjes geprint en afgewerkt

Ik heb al diverse keren visitekaartjes besteld en ben steeds tevreden over het eindresultaat en de snelle levering.

zeer goede en prettige service en snelle levering

Door mijn onervarenheid met het aanleveren van het juiste format voor de bestanden was er een korte mailwisseling die ik als zeer plezierig en hulpvaardig heb ervaren. Mijn stempel is daardoor helemaal goed geworden en ook nog bijzonder snel geleverd. Ik ben zeer tevreden

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!