Pluspunten

Prima ondersteuning bij het bestellen, de tompoezen waren erg lekker. Goed product geleverd.

Het invullen van een open vragenlijst is lastig en tijdrovend. Je krijgt vast meer reacties wanneer de enquete bestaat uit meerkeuzevragen.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd en kwalitatief goed

Ik heb na de drukproef geen berichtgeving meer gehad, zou wel fijn zijn geweest als ik het pakket had kunnen volgen middels een Track&Trace-code.

Pluspunten

Snelle en correcte levering en als eerste-keer-klant werd ik goed begeleid.

Pluspunten

Prima service, prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle service Product ziet er goed uit

Misschien kon de communicatie iets helderder over de aan te leveren bestanden

Pluspunten

Heldere prijsinformatie, snelle levertijd

Voor niet-professionals (verenigingen) zou de mogelijkheid van een (digitale) drukproef meer zekerheid geven. Het is erg lastig om de juiste (kleur-)instellingen te vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kwaliteit van de producten was goed Ik kreeg een duidelijke digitale drukproef De producten kwamen op de aangegeven dag De prijs staat in verhouding met de kwaliteit

Snellere communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie flyer afgeleverd

Ze sturen een mail dat de flyer niet afgedrukt kan worden met een viertal eventuele oorzaken. Echter dacht ik dat het juist wel goed is aangeleverd, moest erachteraan bellen wat er precies mis was. Bleek dat ik de maat van de flyer wel goed had maar de snijrand van 0,5cm moest er ook bij geteld worden.

Pluspunten

Correcte afhandeling! afspraak is afspraak

Pluspunten

Eenvoudig uploaden. Snelle levering. Uitstekende kwaliteit. Scherpe prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie werken snel en goedkoop! Alles ziet er ook erg mooi uit

Interne communicatie zou wat verbeterd kunnen worden. Ik Heb via de telefoon en de mail twee keer hetzelfde gesprek gevoerd. Ik had expres gebeld zodat alles snel geregeld kon worden. De volgende dag werd ik gemaild met precies dezelfde vragen die we aan de telefoon de dag ervoor al hadden besproken, terwijl het een spoed levering betrof. Verder tevreden hoor!

Pluspunten

snel, prijs kwaliteit top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

The t-shirts were printed well.

The stickers shown on their website to not match what they send you. I ordered completely round stickers (with the back also round, as shown on the website) but I received a stack of square paper with round stickers. I also asked about this before I ordered and they said they would be cut out round. I asked to receive the round cut out stickers and they said I would have to pay again to get them. I would have ordered with another company to get what I wanted! Also the quality of the sticker printing is not very good. Not bright and you can see tiny dots of color, not blended.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen

Beter de eisen omtrent aanleverspecificaties van een spandoek op de website.

Pluspunten

snelle service, vriendelijke medewerkers, goede begeleiding

Pluspunten

Snelle levering (*), kennis van zaken

Geen track & trace of mogelijkheid tot kiezen vervoerder

Pluspunten

Goede service, en snel.

Pluspunten

Telefonisch zo fijn, aquraat en tot tevredenheid geholpen! De bestelde folders zien er TOP uit.

Kan niets bedenken...

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Goede zorg voor de verwerking en juiste afwerking van de order

Snelheid van productie

Pluspunten

Ik heb bij Drukbedrijf een spandoek laten maken met heel veel foto's. Het is geweldig geworden en met blijdschap ontvangen. De kwaliteit en kleur van het doek is heel mooi! Mijn contactpersoon Esmee was zeer behulpzaam!Enorm bedankt!

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!