Pluspunten

Goede service en kwaliteit! Ben heel tevreden over de kwaliteit van de flyers!

Pluspunten

Voor het 7e jaar op rij gebruik gemaakt van de dienstverlening en produkten van het Drukbedrijf. Wederom alles goed in orde en tijdig geleverd!

Pluspunten

Goede klantenservice, zowel per mail als telefonisch.

Ik vond de kwaliteit matig van het frame van het peesdoek dat wij bestelden. De drukkwaliteit was wel mooi.

Pluspunten

Snelle levering, denken mee.

Van te voren inschatten wat de opmaak gaat kosten, een uurtarief is lastig inschatten hoe lang het daadwerkelijk gaat duren en wat de kosten dan zijn.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Snel, service - en oplossingsgericht

Pluspunten

Veel eerder geleverd dan beloofd, top gewoon

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede controle op de bestanden die je aanlevert Als er problemen zijn met de producten dan wordt dit snel en professioneel afgehandeld Alles wordt snel geleverd

soms worden de vragen via de chat op de website onvoldoende of erg laat beantwoord

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

product is mooi bedrukt

aan de levertijden houden.. nu was het een week later binnen terwijl bestanden wel op tijd aangeleverd waren. Na hierover te bellen wordt er geen oplossing aangeboden of mee gedacht.

Pluspunten

Snelle service Uitstekende communicatie

Pluspunten

Erg goed geholpen. Vriendelijke medewerkers per mail.

Ik von de kwaliteit van de stickers die ik besteld had ietwat tegenvallen, maar nog zeker binnen de accepteerbare grenzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering van bestelling

Later geleverd dan aangegeven. Pakket bij de buren afgegeven, maar mij niet bericht.

Pluspunten

Relatief kleine bestelling gedaan en toch heel goed geholpen met aandacht van de klanten. Goed kwaliteit en een scherpe prijs!

Pluspunten

Goede en snelle service! Vooral Hans heeft mij goed geholpen toen de afmeting van mijn infographic niet geschikt was voor een A1 formaat poster. Hij heeft meegedacht voor de beste oplossing en heeft er zelfs een grafisch vormgever naar laten kijken om mij goed te kunnen adviseren. Toppers!!

Pluspunten

Goede communicatie, fijne service, goede kwaliteit product.

Pluspunten

Vakkundig en een snelle levering!

Pluspunten

Ik heb vorige week mijn eerste bestelling bij Drukbedrijf geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn visitekaartjes en ook over de drukkwaliteit en afwerking ervan.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Er wordt meegedacht naar een oplossing.

Website niet geheel compleet (sjablonen ontbreken)

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel contact leuke producten en mooie prijs product ziet er mooi uit en ik werd uiteindelijk goed ondersteund om een goede upload te krijgen..ik snapte er zelf niet zoveel van namelijk..

Er waren geen bijbehorende stokken voor het spandoek leverbaar> zelf maar uit een bouwmarkt halen was het advies ik vind het jammer dat je pas alles kunt uploaden nadat je hebt betaald...mocht je nog willen wijzigen met je upload of toch een andere foto willen gebruiken omdat het niet goed uitpakt in het ontwerp wat je hebt gekozen...kun je dat niet meer online wijzigen. Ik had bijv. graag zelf willen kunnen zien wat er van mijn foto zou afvallen door snijranden, zodat je de foto evt. kunt verplaatsen, etc. Als leek vond ik het lastig om de vaktaal te begrijpen die ik terug kreeg toen mijn vorm van aanleveren niet klopte. Uiteindelijk is iemand van de afdeling drukken zo vriendelijk geweest mijn losse foto en tekst tot een goed ontwerp te brengen. He lukte mij niet zelf met mijn standaard computer. Ik weet niet of ze dat een volgende keer ook zo weer zouden doen

Pluspunten

zeer snelle reactie. Denken mee in het beste ontwerp. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede service, staan altijd klaar om je te helpen!

Er zou een afdrukvoorbeeld gemaakt kunnen worden.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!