Pluspunten

Snelle levering , top prijs kwaliteit verhouding , mooie producten

Uitleg mag iets duidelijker , hoe het product te ontwerpen

Pluspunten

Zeer goede service gehad van Marjon ! Na bestellen van een par mooie petten waren er een paar niet helemaal recht geprint, zonder enige problemen zijn deze naar volle tevredenheid opnieuw gemaakt. Super bedankt !!

Dat snappen ze zelf ook wel ;) Alles goed opgelost.

Pluspunten

Erg behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering, fijne website en goede service.

Aanleveren van facturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede prijzen

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en bovenal: een foutje wordt direct erkend, serieus opgepakt en vliegensvlug hersteld.

Pluspunten

Snelle service. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanleverspecificaties zijn niet heel duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede kwaliteit

Pluspunten

Reeds via mail laten weten. "We werken graag samen met zulke firma's, die van hun woord zijn"

Pluspunten

- Goede website - Snelle verzending - Goede kwaiteit - Fijne klantenservice

- Ik heb een stempel met stempelkussen besteld. Helaas was het stempelkussen niet bijgeleverd bij eerste levering. Deze is toen op verzoek nagestuurd en had ik de volgende dag al in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede klantenservice, snel antwoord en behulpzaam. - Snelle service. - Duidelijke prijsweergave op de site. - Goed product. - Bedrijf helpt de klant en denkt mee. - Niet aangekomen product werd kosteloos opnieuw geproduceerd en verstuurd.

- Site verduidelijken, op punten is niet alle file aanlever informatie even duidelijk. - De optie voor een samplepakket stond ook bij een product waar blijkt geen sample mogelijkheid van te zijn. (In dit geval waren samples voor beurstapijt niet mogelijk) - "we bellen u terug" maar dan niet terugbellen. - Product kwam redelijk vies aan.

Pluspunten

- Duidelijke informatie op de website; - Vlotte reactie op de offerte aanvraag, scherpe aanbieding en mogelijkheid om deze meteen in het winkelmandje te plaatsen, af te rekenen en bestand(en) te uploaden via de website; - Per e-mail goed op de hoogte gehouden over de status van de geplaatste bestelling; - Snelle levering en netjes gescheiden verpakt (17 verschillende visitekaartjes); - Mooie kwaliteit papier en afwerking; - Goede kwaliteit (digitaal) drukwerk met mooie kleuren.

- Bestand uploaden bij offerte aanvraag lukt niet, foutmelding; - Verwachte afleverdatum na plaatsen bestelling op de website klopt niet (di 02-12-0002 voor 00:00 uur) en in de titel van de webpagina ontbreekt een 't' (Bestelling geplaats | Drukbedrijf.nl).

Pluspunten

Snelle service en goede afhandeling klacht

Pluspunten

Kant & Klare werkbestanden, alles vlot geleverd. Mijn evt. vragen binnen de chat werden snel beantwoord.

Het stappenplan voor het aanleveren van de bestanden mag wat uitgebreider

Pluspunten

super aardig geholpen en mijn urgente opdracht werd binnen enkele uren geprint en op kantoor geleverd. helemaal perfect.

Pluspunten

Erg snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding! Erg tevreden!!!

Pluspunten

Snelle vriendelijke afwikkeling, mooi product. Meedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en aanpassingen na het maken van fouten

Kijk eerst even of eerder al soortgelijke offertes gedaan zijn. Nu kregen we een offerte van 20 euro meer voor precies hetzelfde, wat na klagen wel aangepast werd

Pluspunten

Persoonlijk enthousiast contact, denken mee, reageren uitgebreid op vragen en problemen, op-maat support, drukwerk ziet er netjes uit en het pregen is erg mooi geworden.

De informatie verkregen via de chat in de orientatiefase bleek later onjuist. Enige minpunt qua drukwerk: de visitekaartjes op 300gr biotop voelen erg slapjes, terwijl het mapje en kaart met dit papier wel stevig aanvoelen.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!