Pluspunten

Snel, goede afwerking, fantastisch service

Pluspunten

Je kunt altijd contact opnemen met een medewerker. Zij helpen je direct. Eerst per telefoon, daarna per mail. Toch nog weer telefonisch, kreeg een andere collega aan de lijn, maar zij kon mij direct doorschakelen naar de juiste collega.

Het enige punt was dat ik geen spandoek zonder ringen kon bestellen. Deze optie was er niet. Is ook niet heel logisch, dus gebeld, maar zou wel een optie kunnen staan voor een notitie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs / prestatie

Communicatie naar de klant, oa track-trace code van verzending melden

Pluspunten

Fijne website, mooie kwaliteit producten, snelle levering en oplossings- gerichtheid naar de klant bij zoek raken pakket via koeriersbedrijf.

Pluspunten

Top service!! Snelle levering!!

Pluspunten

snelle levering, er was eerst een probleempje met de banners maar dit is uiterst goed opgepikt en opgelost.

Ik heb 3 roll-up banners besteld die bij levering allemaal slecht terug oprolden, erg iritant. Verder besteld ik er 2 die ik naast elkaar wil zetten, met dezelfde opmaak, maar die waren in verschillende lengtes gemonteerd en gesneden, dat staat dus nogal slordig...

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop.

Pluspunten

5 stars servies en heel goed kwaliteit en prachtige kleuren!

Pluspunten

Eenvoudige aanlevering. Duidelijke site. Goede prijs. Handige chat functie bij vragen.

Pluspunten

top geregeld door Onno

Pluspunten

Kwaliteit Klantvriendelijk

Niks

Pluspunten

De stikker is van goede kwaliteit

Klanten meer vriendelijker ontvangen achter de tefoon

Pluspunten

erg snelle levering,de volgende dag al en dat is top, aangezien het kerstkaarten waren

Pluspunten

Gewoon tevreden.

Nvt

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Enige bedrijf wat ik kon vinden die voor een goede prijs groot op kanaalplaat kan drukken

Pluspunten

Wat een geweldig advies heb ik gekregen aan de telefoon. Snel, commercieel maar ook veel aandacht voor de klant. Haar ouders zullen trots op haar zijn!

Meer Marjonnen aan het werk zetten!

Pluspunten

Fantastische service! De levering was sneller dan gepland binnen en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede kwaliteit drukwerk; Prijs/kwaliteit verhouding; Goede website; Goede levertijd.

Communicatie is goed, maar kan nog net iets sneller of beter (via mail en de chat).

Pluspunten

Directe support die meteen iets oplossen.

Goede track&trace om bestelling te volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, goede prijs

Vergeleken bij de eerste keer is het deze keer te veel afgesneden. Maar misschien moet ik zelf grotere bestanden leveren. Vorige keer was de resolutie ook beter

Pluspunten

Een grote bestelling afgenomen (300 spandoeken). Erg goed geholpen, Drukbedrijf dacht goed mee en waren goed bereikbaar.

Spaklerweg 75 A

1114AE Amsterdam

Over Drukbedrijf

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!