Originele beoordeling
Beste, bedankt voor je reactie en kennelijk heeft het zetduiveltje ons parten gespeeld, mijn excuses! Ondertussen rechtgezet. Prettige dag nog & hou je goed, Frederic van GinTonicStore
Beste, mea maxima culpa ! Door ongelukkige samenloop van omstandigheden is het hier inderdaad serieus fout gelopen ... gelukkig is op het einde alles goed gekomen. Toch mijn oprechte excuses en hopelijk mogen we je de volgende keer supersnel bedienen zoals we gewoonlijk doen. Prettige dag nog & hou je goed, Frederic van GinTonicStore
Originele beoordeling
Dag Dirk, deze is ook door de mazen van het net geglipt ... maar als goedmaker hebben meteen twee nieuwe glazen opgestuurd. Hopelijk kan dit het leed wat verzachten en kan je nu dubbel genieten ! :-) Prettige dag nog & hou je goed, Frederic van GinTonicStore