Vlotte levering , heel goed verpakt en vriendelijke communicatie. Top !

Lekkere rum in een mooie verpakking

1ste maal besteld en volledig volgens afspraak ontvangen

Groot aanbod met goede service.

Groot aanbod, zeer goede communicatie, snelle levering met goede verpakking. Top site en aanrader.

Tevreden klant !

Vlotte ervaring en mooi aanbod van Belgische Gins

Uitstekende, snelle service!

Bestelling wordt zeer snel en zeer zorgvuldig verzonden! Ook op mails wordt zeer correct geantwoord. Ik werk graag samen met Gintonicstore.be. Nog nooit problemen gehad.

Ik heb geen opmerkingen. Gemakkelijke site, vlot om te bestellen. Vlot geleverd, alles zeer goed verpakt.

Exellent and fast service

Really fast delivery and excellent overall service

Top firma !

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijke noot op de afleverbon !

Vriendelijke en adequate service!

Een fijne winkel waar ik graag om de zoveel tijd een mooie gin of rum bestel! Hartelijke groet, Carl Berends

Klantvriendelijkheid ten top!

Uiteindelijk is drank & drink wat het is, maar de service en vriendelijkheid die je erbij krijg bij GinTonicStore is wat het aangenaam maakt om hier te winkelen. Ja zelfs online!

Excellent customer service

I ordered a bottle of gin from GinTonicStore as a gift for a friend. The communication from the team was great. I wondered if there would be an issue paying or sending the item as I live in the UK. There were no issues at all. I paid with PayPal and the gin arrived within days of being ordered Highly recommend this company

Veel keuze en snelle levering

Heb hier een aantal flessen gin besteld en het viel mij op dat er heel veel keuze was en ook een aantal leuke geschenkverpakkingen Gin wat ideaal is om cadeau te doen. Bovendien werd alles zeer snel en in perfecte staat geleverd.

Ik had een pakketje besteld, kreeg ik heel vlot aan, was goed en netjes ingepakt. Heel erg tevreden!

Mooi product

Fantastisch om cadeau te geven!

Snelle levering.

super tevreden

Overzichtelijke site, super snelle levering, goede keuze

Correcte prijzen en zeer goede service

Correcte prijzen, snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt een aanrader om te bestellen.

Zeker in orde!

Bestelling ruim op tijd geleverd! Geen klachten.

Super snel naar Nederland, uitstekend verpakt!

Het was de tweede keer dat ik bestelde GinTonStore. Net als de vorige keer was de levertijd naar Nederland super kort. Gedurende de levering wordt via de mail goed op de hoogte gehouden over de status van de levering. Ook de verpakking was uitstekend verzorgd. Dus kan niet beter eigenlijk

Persoonlijke bedanking

Bij ontvangst van mijn pakje stak er een handgeschreven bedankkaartje bij, werd ontzettend geapprecieerd

Topp. Super schnell.

Alles ganz einfach, bestellt, bezahlt und 3 Tage später war das Paket schon da.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastisch!

Zeer aantrekkelijke site. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Levering gaat super vlot. Ik ben zeer tevreden.

Zeer ruim aanbod

Zeer ruim aanbod en makkelijk te bestellen! Levering was correct. Topdienst

Een zeer goede service

Tevreden