Perfecte service

Ik heb bij hen voor het eerst besteld en heb hierop niets aan te merken. Op de bestelling zelf werd er een bedanking geschreven. De inhoud zelf zat heel goed verpakt zodat het zeker niet kon breken. Het werd ook volgende dag geleverd zoals er op de site stond. Kortom zeer tevreden!

Good

Good

Zeer snel geleverd en netjes ingepakt.

Snelle levering, goed verpakt en uitstekende gin.

Uitstekende service

Makkelijk te bestellen, uitstekende service! Op 2 dagen had ik mijn gin in perfecte staat thuis geleverd, top !

Zeer gemakkelijke bestellingen, en snelle leveringen

Ik bestelde 2 handgels van 0,5 liter; naast de uitstekende kwaliteit (alcoholgehalte), vond ik de aanmaak van een account, de bestelling en de levering zeer vlot.

Overall great

Fast delivery, great customer service

Uitstekende service en kwaliteit!

Zeer aangename ervaring, snelle service, goede kwaliteit en zeer stevige verpakking om het kostbare goed te beschermen!

Top !

vlotte verwerking van mijn bestelling; veilige verpakking, levering binnen de aangekondigde tijd. Prijs competititef voor zulke kwaliteit. mijn jarige zoon heel was aangenaam verrast met de rhum flessen en geniet volop van zijn verjaardagskadoo, met moderatie uiteraard !

Vlot en commercieel

Snelle respons, vlotte communicatie.

Snelle en correcte levering!

Goed.

Snelle levering.

Snel besteld en geleverd. Prima service !

Snelle en verzorgde levering

Persoonlijke boodschap is een leuke twist

Geweldige klantenservice

Heel veel keuze in gin. Onmogelijk om maar 1 te kiezen. Makkelijk te bestellen en enkele dagen later thuis geleverd. Ik ben fan

Prima webshop!

Groot assortiment , producten makkelijk te vinden. Jammer dat het een eind uit de buurt is.

Perfecte en snelle

Perfecte service, geweldige communicatie, perfecte plek om te winkelen!

snelle service

snelle service, zeer goed ingepakt !

Positieve ervaring

Zeer vlotte service

Snelle levering mét persoonlijk bedankberichtje: vind ik leuk!

Overzichtelijk opgestelde producten. Vrij vlotte checkout (op de standaard aangevinkte BPost postpunt-keuze na). Ik vond jullie via een advertentie in de weekend editie van het nieuwsblad (Meyer's Gin Jade). Toch was het even zoeken naar jullie webshop want was niet vermeld in de krant. De gin die ik uiteindelijk koos, valt alvast goed in de smaak van de jarige ontvanger!

Snelle levering en Gin zoals omschreven.

Een bedank nota bij levering is heel fijn.

Ik had 2 flessen gin besteld met gratis glas. Super snelle levering, maar helaas een kapot glas. Gelijk een WhatsApp gestuurd en kreeg meteen een reactie en een paar dagen later het nieuwe glas. Dat vindt ik een hele goede service!

Optimale bestelling en bezorging.

De bestelling en de bezorging verliepen zeer vlot; de meldingen van de beschikbaarheid van mijn bestelling werd netjes door Gin&Tonic gemeld.

Vlotte levering

Werkte zoals het moest

Gewoonweg fantastisch

Zeer makkelijk te bereiken, ook via chat antwoorden ze rap. Bij problemen komen ze zeer snel met geweldige oplossing. Heel vriendelijke vlotte service. Gemakkelijke en goede verpakking. Zeer mooi aanbod aan dranken. Gewoonweg niets op aan te merken!

Zeker een aanrader!

Ik wilde een cadeau voor mijn moeder bestellen, ze is verzot op gin. Zelf ken ik er niet zo veel van, hier hielpen de scores van de gin zeker bij. Er is een zeer groot aanbod en er worden ook een heleboel cadeauverpakkingen voorzien. Op de bestelbon was ook een bedankje geschreven. Dit lijkt misschien niets groot, maar het wordt zeker geapprecieerd. Het geeft een heel klantvriendelijke uitstraling.

Heulsestraat 109 A

8860 Lendelede