All perfect

It was very good. Got a nice personalised note as well. I really recommend the service.

Goed verpakt en 2 flesjes tonic cadeau gekregen. Top service!

Super ervaring!

Groot aanbod, vlotte levering, geweldig verpakt. 5 sterren meer dan waard!

Goede service, duurde ietsje langer, maar met de corona crisis begrijpelijk...

Vlekkeloos, snel en correct

Vlotte levering en zéér goed ingepakt. Alle flessen individueel in bubbelfolie en het promolabel er apart bij gestoken. Een voorbeeld voor anderen!

Prima levering.

Gemakkelijk besteld , vlug geleverd

Fantastische service

Vlotte en duidelijke website, snelle levering en op de leverbon nog een handgeschreven tekstje. Eerste keer dat ik hier bestelde, zeker niet de laatste keer!

Snel en duidelijk

Duidelijke uitleg en indicatie van wat en hoeveel van elke referentie op voorraad is. Zocht wel specifieke fles van een oud collega en kennis.

Super tevreden

Alles juist en tijdig.

perfect geregeld

vandaag besteld, 2 dagen later aan mijn deur.

Correct en snel!

Eenvoudig overzicht van de website, breed gamma van artikels, goede prijzen, vlot bestellingsproces, correcte levering. Zeer blij!

Super service, snelle levering

Via webshop besteld, een aantal dagen later was mijn bestelling al daar. Ik kreeg zelfs een aantal flesjes tonic gratis. Dat was een leuke extra!

Snel, betrouwbaar en gemakkelijk.

Picco bello. De klantendienst heeft me verrast met een kleine persoonlijke noot. Alles is snel opgestuurd, goede en vlotte communicatie. Heel goed ingepakt.

Ontdekking

Eerste bestelling, vlotte levering, eerlijke prijzen en veel keuze.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Rapide et sérieux

J ai commandé 2 bouteilles de gin. Livraison rapide . Tres bon choix je recommande

Topaanbod en -service!

Mijn man en ik houden van bijzondere gins die je niet in elke supermarkt vindt. Bij GinTonicStore.be vonden we niet alleen een ruim aanbod, maar ook scherpe prijzen in vergelijking met andere (online) winkels. En enkele dagen na bestelling krijg je een verzorgd pakket in de bus. Meer moet dat niet zijn!

Ruim aanbod, gemakkelijke betaling, snelle levering (zelfs in Corona tijden)

Er was een ruime keuze in de online shop aan gins en ik kon de bijhorende aanbeveling qua tonic appreciëren. Het betalingsproces ging zeer vlot en de levering was op 2 dagen ter plaatse na betaling. Meer moet dat niet zijn! Ondertussen hebben we genoten van enkele gin-tonics bij het mooie weer.

Klant staat centraal

Omdat ik niet veraf woon ga ik meestal langs in de winkel waar men ALTIJD paraat staat voor extra uitleg, nieuwtjes, n proevertje,... nu eens online een bestelling geplaatst met afhaling. Binnen het uur stond het pakketje al klaar. Fantastisch toch..? Ik kijk al uit naar echte tastings, hopelijk lukt dat binnenkort ook.

Snelle en vlotte service

Ook bij afhalen in Corona-tijden

First class services

GinTonicStore.be is very a serious website. It provides a very quick delivery, the bottles are always safely packed. You can order eyes closed!

Top !!!

Alles goed verpakt en snelle levering. Dik in orde.

Goed prijzen , snelle bestelling, heel duidelijke communicatie

Top service , door de Corona crisis was het pakje lang onderweg maar snel een mail gekregen met heel duidelijke uitleg

Snelle en goede service

Snelle levering en met zorg verpakt.

Snelle levering, prima kwaliteit

Leveren zeer snel. De verpakking is zeer professioneel, waardoor niets beschadigd wordt. Echt een aanrader

Heulsestraat 109 A

8860 Lendelede