Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Diverse klanten melden vertragingen bij levering en gebrekkige communicatie. Sommige bestellingen zijn niet verzonden of terugbetaald zoals verwacht, terwijl een paar klanten verbetering zagen na tussenkomst van de eigenaar. De algemene toon is gemengd; wanneer problemen worden opgelost, is er soms tevredenheid. De belangrijkste zorgen zijn gebrek aan track-en-trace, trage reacties en inconsistent handelen.
Super. Door vertragingen bij Bpost was men pakketje langer onderweg dan verwacht. Na dit te melden heb ik dezelfde dag nog een mail ontvangen dat het ging worden onderzocht. Alles is netjes aangekomen en afgehandeld.
7 April 2020
Ilya Swolfs
Meerhout
Alles zoals het hoort: verpakking, verzending en levering.
7 April 2020
Diederich
Asse
GinTonicStore absolut zu empfehlen. Schneller Versand, Top Ware, super Service und angemessene Versandkosten. Wirklich Top
6 April 2020
Joana
Villingen-Schwenningen
Zeer snelle en correcte levering. Voor herhaling vatbaar.
Kizzy
Ekeren
Besteling gedaan, snel verstuurd en zeer degelijk verpakt.
Vicky
Snelle en correcte levering. Top
4 April 2020
Kizzy
Ekeren
alles goed verlopen, heel tevreden
3 April 2020
Hans
nazareth
Uitgebreid assortiment, zeer snelle levering én een persoonlijk handgeschreven boodschapje. Dit alles maakt dat ik vanaf nu alleen nog maar bij jullie bestel.
3 April 2020
Beja
Korbeek-Lo
Perfecte snelle en verzorgde levering. Zeker voor herhaling vatbaar!
Geert
Willebroek
veel keuze, breed assortiment, correcte levering
Bart
Ardooie
It is always a small step in the dark when starting to order for the first time on-line with a new on-line-shop. Sometimes "WYGIWYS" is not always reality. In this YES. Keep going the good work.
Dirk
Antwerpen
Los van de snelle (ondanks de Corona-tijden) en correcte levering, maken twee “details” de ervaring nog positiever: 1) echt een detail, maar toch één die blijft hangen: een handgeschreven “dank u voor de bestelling” op de afrekening. Dit moet natuurlijk absoluut niet, maar het geeft wel een persoonlijke noot aan de bestelling. 2) gerecycleerd karton en zelfs bio opvulchips. Een onderneming die een stap verder denkt... Maw een eerste en heel positieve ervaring! Er komen er zeker nog :)
1 April 2020
Yannick
Lochristi
Zeer goed georganiseerde websit. Vlotte betaalmogelijkheden. Vandaag bestelling gedaan (avond) Volgende dag reeds geleverd in zeer adequate verpakking! Hebben gespecialiseerd aanbod, goede prijzen. Aanrader zonder meer.
1 April 2020
Werner
Overijse
Geschenk voor mijn vader online gekocht; moest verzonden worden naar het buitenland. Zeer vlot afgehandeld en netjes afgeleverd op zijn verjaardag! Zeer tevreden! Een aanrader!
28 March 2020
Kachtem
23 March 2020
Laura
Itterbeek
De persoonlijke boodschap op de leveringsbon maakte het cadeautje voor mijn partner af. Dank uw wel
BJÖRN Humblé
Evergem
Snelle afhandeling en bezorging.
Steven
Bierbeek
Snelle levering Tevreden!
Kirsten
Hoepertingen
Snelle levering, product precies als voorgesteld, zeer zeer tevreden!
20 March 2020
Laura
Merelbeke
Blijkbaar zit mijn pakket nog in onderzoek op schade. Dit wel zonde kennisgeving, en reeds geruime tijd na de geplande leveringsdatum.
Beveelt niet aan
19 March 2020
Jacob
Burst
Jammer dat we op deze manier moeten vernemen dat er een probleem is met de levering.
We streven in elke situatie naar de best mogelijke klantervaring. Helaas hebben wij de laatste fase van een order (de verzending) niet in eigen handen maar zijn we afhankelijk van derden. Heel uitzonderlijk kan het daar zoals hier het geval is af en toe wel eens fout gaan.
Wij nemen morgen contact op met dpd om na te gaan wat het probleem is met de levering.
Alvast onze excuses voor het ongemak.
Update 19/03: zending geleverd + compensatie aangeboden
efficiënt en snel zoals steeds
19 March 2020
filip van ginderdeuren
SINT-LIEVENS-HOUTEM
snelle levering.
18 March 2020
Claude
bavikhove
Uitstekende service ( zelfs op zondag ) Vlugge , zeer vlugge levering!!! Santé op de gin tonic store !!!!!!
18 March 2020
Nicole