super service

super service, alles ging heel vlot en alles was in orde

goede keuze

heb Falnerum gevonden bij GinTonicStore

Goeie en veilige levering

Eindelijk Bonnie & Clyde gevonden en aan een redelijke prijs. De levering kwam mooi verpakt en op de verzendtijd die aangegeven staat op de site.

Geen goede online communicatie levering

Gin besteld ging binnen 1 á 2 werkdagen verzonden worden. Na een week krijg ik bericht dat het pas na 31/10 geleverd gaat worden dat is dus 1,5 maand da ik moet wachten

Topservice!

Heel goede service. Klantvriendelijk en behulpzaam. Bij vragen of problemen werd ik onmiddellijk geholpen!

Highly recommended!

Zeer goed contact bij onlinebestelling en voor de afhaling. Geweldige babbel over Ground Control (2 en 4), naar moonshine en terug naar gin. Manu kan er toch wel wat van! Heerlijke GC4 en verbluffend was de 2. GinTonicStore, dat smaakt naar more. 😉

Gin werd vlot en zeer veilig geleverd !

Niks op aan te merken

Absoluut niks op de service / aanbod / afhandeling / transportverpakking aan te merken.

Super service

Correcte,originele en zeer snelle levering,dikke aanrader

Gin met glas besteld en vlot en veilig thuis gekregen. Alles mooi verpakt. Super service.

Insatisfaite de la livraison

Pas de souci avec le site de vente en ligne mais problème avec la société de livraison qui a reporté ma livraison sans justification puis qui a laissé le colis dans un point relais alors que j'ai passé la journée chez moi à attendre le paquet. Au final cadeau pas arrivé à temps pour l'anniversaire de mon ami ☹️

Super ervaring en grote keuze

Op zoek naar goede tonics? Hier vind je ze. Gewoon doen en ze staan bij je thuis. Echte zelfstandigen: super flex en alles is mogelijk. Dank daarvoor.

Super qua producten en communicatie!

Heel tevreden over de miniflesjes gin!

no comments :)

alles perfect verlopen

Ik woon als Belg in Duitsland en heb via de Website de juiste Belgische GIN kunnen kopen zonder Problemen.

Rien à dire, service impeccable!

Service rapide et emballage excellent, ma commande est arrivée en deux jours seulement😁

Snelle vlotte service en lekkere drank

Gewoon gemakkelijk bestellen en 2 dagen later bij je thuis!

Rapide et bien emballé

Rien à rajouter.Tout super OK en ce compris la qualité du produit!

Erg vlotte service

De bestelde fles gin werd heel snel geleverd, maar was helaas open gegaan bij het transport. De afhandeling hiervan is erg vlot verlopen en binnen de paar dagen werd er al een nieuwe fles geleverd, absoluut niets op aan te merken dus!

Probleemloos, snelle levering, netjes verpakt, alles OK

Probleemloos, snelle levering, netjes verpakt, alles OK

Correct

Correcte en vlotte verkoop. Aanrader.

Geen problemen, alles vlot en volgens afspraak!

Ik heb mijn bestelling op tijd ontvangen en het is volledig zoals verwacht. Ook de schriftelijke bedanking op de bestelbon vind ik superleuk!

snel en vlot

Mooi aanbod. Vlotte levering in stevige verpakking.

Vlotte en snelle levering

Duidelijke en vlotte service! Ook gebruiksvriendelijk en zijn er mooie aanbiedingen. Het had perfect geweest als de etiketten van een van de flessen niet waren beschadigd. Gelukkig had ik er twee besteld en waren de etiketten van de andere fles wel ongeschonden.

Heulsestraat 109 A

8860 Lendelede