Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Product was zeer veilig verpakt voor transport. Uitstekende service.

eenvoudig te bestellen, goede prijzen en snel geleverd,

top

Excellent

Commande facile, livraison en 2 jours ouvrés, soigneusement emballé. J'y ai trouvé des gins qu'on ne trouve pas facilement dans les commerces classiques.

Alles prima!

Snelle levering, veilig ingepakt, alles prima in orde

Heel tevreden over mijn aankoop!

Mijn bestelling werd zeker goed op tijd aan huis geleverd. En de flessen waren heel goed beschermd in het pakket.

Alles was gewoon perfect!

Snel, correct en competitieve prijzen, zou ik iedereen aanbevelen.

Perfect!

Ik raad deze winkel aan. Had een probleem maar de klantenservice antwoorde mij vlug en hielp me. Ben heel contente met het product.

Uitstekende service

Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Tevreden

Ben heel tevreden,sneller levering en een verzorgde en stevige verpakking.Dank jullie wel .

Van bestelling tot levering helemaal in orde. Top!

Van bestelling tot levering helemaal in orde. Top!

Heel positieve ervaring! Dienstverlening top! Producten top!

Heel positieve ervaring! Dienstverlening top! Producten top!

Was prima in orde

Kan niets meer zeggen dan dat het prima in orde was.

Leuke en mooie dranken en cadeautjes

Goede keuze gemaakt en snelle levering

Snelle en correcte levering.

Gevraagde items zeer goed verpakt. Gekozen voor thuislevering maar toch moeten afhalen aan postpunt , hoewel altijd thuis.

Goede service en goede (ecologische) verpakking

Goede prijs, snelle en correcte service en ik was aangenaam verrast door de degelijke, en zelfs ecologisch verantwoorde zo blijkt, verpakking.

Customer Experience is top!

goede prijs/kwaliteit, user friendly website, persoonlijk dank-berichtje op factuur enorm geapprecieerd!

Aangenaam verrast !

Snelle levering en snelle reactie... en toen bleek dat het gratis gin sample ontbrak kwam er zelf een extra attentie. Kortom, onder de indruk van de klantenservice !

snelle service

snelle en correcte service

Vlotte en vlugge levering, netjes en veilig ingepakt!! Zeer tevreden!!

Top service , snel geleverd en voldoende verpakt

Snelle levering. Stevig verpakt , dus niets stuk. Kerstballen gevuld met gin. Leuke verrassing voor de feestdagen.

Perfect in orde

Snelle en verzorgde levering.

uitstekend

snel verzonden, goede service en netjes op de hoogte gehouden omtrent levering.

Rapide et sérieux. TOP

Rapide et sérieux. TOP

snel geleverd

goede ervaring, niks mis gelopen

Heulsestraat 109 A

8860 Lendelede