Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen prijzen vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle reacties. Ook snelle levering wordt gewaardeerd en de producten leveren doorgaans kwaliteit. Er zijn opmerkingen over prijs-gevoelens en prijs-kwaliteitsverhouding, maar over het algemeen blijft de ervaring positief. Klanten waarderen betrouwbaarheid en efficiëntie in het serviceproces.
Vriendelijk en behulpzaam En snel reactie Bedankt en veel succes
2 October 2025
Raed
Zwolle
PRIMA LEVERING EN ZEER SNEL CANKU
21 August 2025
WILLY STEENSELS
2100 DEURNE
Service vind ik persoonlijk niet top. Ik bestel vaak om 114 euro en er zit bijna nooit een staal bij. En als er iets in zit is het het kleinste staaltje dat je kan vinden.Ook nooit een korting. Als klant vind ik het zeker geen wow gevoel integendeel.
16 August 2025
Sigrid
Verbraekel
Never ending circle voetbad gekocht. Merkelijk goedkopere prijs dan bij andere webshops. Helaas heb ik geen nieuw product gekregen. De vlekken aan de buitenkant heb ik kunnen afwassen, aan de binnen had zich een duidelijke witte waterlijn afgetekend die steeds terugkwam bij het drogen. Dan met een sponsje wat harder gewreven, de lijn is nu grotendeels weg, maar nu zijn er krassen in de plaats…
24 July 2025
Stein
Brakel
Goede producten en snelle levering
20 June 2025
Emanuela
Breda
Geen gedoe, persoonlijk en vriendelijkheid is primordiale!
16 April 2025
Eric
Schoten
Zeer vlotte afhandeling van bestelling. Goede communicatie van de status van de levering. En als verrassing nog een kado´tje bij de bestelling. Top!
28 March 2025
Caroline
Antwerpen
mon colis a été endommagé, il me manque un article et je voulais remplacer les 2 autres commandés. j'ai envoyé 4 mails afin de leur expliquer, obtenir un remboursement et pouvoir échanger les produits. Je n'ai reçu aucune réponse! J'ai tenté de contacter le service client par chat j'ai envoyé 6 fois la même demande personne ne m'a répondu! je me retrouve donc avec des produits en moins mais que j'ai payé et 2 articles dont je n'ai pas besoin! ca fait maintenant 2 semaines donc trop tard!
20 March 2025
Olivia
Maurage
Zeer snelle levering en mooie prijs,..super!
19 March 2025
Monique
Herselt
Zeer tevreden wat betreft jullie diensten. Helaas niet over de service van Bpost. Het artikel wordt pas maandag 11/02 geleverd. Wellicht een idee om ook andere operators te gebruiken (bv. PostNL).
8 February 2025
Jan
Essen
Heb nu voor de tweede keer iets besteld hier. Eerste keer betaald met de creditcard en gelijk ontvangen. Nu betaald met iDeal en na bijna een week is het nog niet onderweg. Ik had er nog eens haast mee en daarom hier besteld terwijl het elders goedkoper was. Ik begin me zorgen te maken. Ben benieuwd of er nog wat komt.
17 November 2024
Nicolet
Venray
Snel en nauwkeurig afgehandelde bestelling uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
26 September 2024
Olga Grishina
Heverlee
Ik had problemen met de levering en ze hebben mij goed geholpen.
26 September 2024
Pascale
Wortegem-Petegem
Je commande le lait en poudre pour mon bébé car il est moins cher qu'en pharmacie. Dommage que je reçois certaines boîtes cabossées.
25 September 2024
Prima verlopen
13 March 2024
Ellie Gauchez
Mechelen
Bestelling is goed verwerkt.
9 March 2024
Claas
Amersfoort
Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.
9 March 2024
Snel verzonden
18 February 2024
Willem
Stenwijk
Fast delivery and orders as expected. Packaging perfect.
18 February 2024
H.
Ireland
Ik zal zeker mijn volgende bestellingen bij Pharmazone doen.
27 January 2024
INGE
Handzame
Deze apotheek had als een van de weinigen de producten die ik zocht en leverde die snel, top service!
27 January 2024
Joyce