Hi Hilde, Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Wat fijn dat je onze service en al waar we voor staan weet te smaken. Hopelijk tot snel! Stay Safe! Groetjes, Vincent
Bedankt voor je goede beoordeling! groetjes, Vincent
Hoi Myriam, Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat je ervaring teleurstellend was. We streven ernaar om dergelijke foutmeldingen naar de toekomst toe niet meer tegen te komen. Weet dat je bij enige twijfel of frustratie ook steeds een mail mag sturen naar info@pharmazone.be om dit aan te halen. Dit is efficiënter dan bijna 2 weken dagen na feitelijke levering van het pakket een boze review te schrijven. Mocht je ons vroeger gecontacteerd hebben, dan hadden we je gerust kunnen stellen dat alles correct verlopen is. Stay Safe, Vincent
Wat leuk om dit bericht te lezen :D Bedankt om voor Belgische bedrijven zoals ons te kiezen. Hopelijk tot snel in de apotheek of online :)
Merci!
Dag Annick, Zoals je wellicht weet lopen gezien de huidige corona-crisis alle zendingen wat vertraging op bij de distributeur. Wat jammer dat dit de enige basis is om ons een slechte beoordeling te geven :( hopelijk scoren de de volgende keer beter!
Hi Stefan, Zoals je wellicht weet lopen gezien de huidige corona-crisis alle zendingen wat vertraging op bij de distributeur. Wat jammer dat dit de enige basis is om ons een slechte beoordeling te geven :( hopelijk scoren de de volgende keer beter!
Hi Ann, Bedankt voor de leuke beoordeling en om ons te contacteren. Dankzij jou hebben we onze service weer kunnen perfectioneren!!
Dag Jozef, Bedankt voor uw reactie. De postbode is nog bezig aan zijn/haar ronde. Het pakket zou vandaag tussen 8-17u geleverd moeten worden. Vriendelijke groeten, Vincent
Dag Marleen, Wat jammer dat je niet tevreden bent van het ontvangen pakket. Nochtans hebben we telefonisch en per mail contact gehad over de correctheid van je order. De omschrijving van het product luidde '- pad' lees 'min pad'. Dit wil zeggen dat de pad niet inbegrepen is en apart bijbesteld dient te worden. Een extra vragen hebben we niet mogen ontvangen. Je mag deze nog steeds nasturen naar info@pharmazone.be en dan kijken we met plezier nog eens naar je dossier. Vriendelijke groeten, Vincent