Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Helaas is uw pakket vermist verklaard waardoor wij een nalevering is gedaan aan u op 27-11. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u de verkeerde kant heeft gekregen. We hebben het idee dat ze verkeerd gestickerd zijn bij Van Wezel. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend. Onze accu's zijn gericht op de Europese markt waar auto's ook in Europa zijn geproduceerd. Als een auto in Azië is geproduceerd, kan het wel eens voorkomen dat de polen anders zijn. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hallo, Wat jammer dat wij de verwachte levertijd niet hebben gehaald. Onze excuses hiervoor! Het is ook uiteraard niet de bedoeling dat u uw bestelling in een slechte staat ontvangt. Graag ontvang ik van u per mail uw ordernummer en foto's van de schade, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.