perfect

snelle levering en goedkoop

Zeer snelle levering

Maandag besteld een dag later was de accu al geleverd. Goedkoper kon ik niet vinden op internet, prima accu gelijk gemonteerd, werkt goed. Blij mee.

goede service en snelle levering

makkelijk te vestellen via webwinkel en goede service en snelle levering

Goeie ervaring

Spullen waren snel en netjes geleverd. En goeden kwaliteit! Ik ben zeer tevreden, volgende keer bestel ik weer.

Bestellen gemakkelijk. Afhandeling daarna een ramp.

Bestellen gemakkelijk. Afhandeling daarna een ramp. Van vervoerder bericht gekregen, dat verpakking (set ruitenwisserbladen) beschadigd was en terug zou gaan naar MijnAutomaterialen.nl. Daarna niets gehoord van dit bedrijf. Zelf 2 keer telefonisch contact gehad, waar geen concreet voorstel voor afhandeling gemaakt werd. Pas na een e-mail bericht van mij, met uitleg en waarin ik aangaf, dat ik inmiddels al ruitenwisserbladen, via fysieke winkel had gekocht en daarom bedrag retour wilde hebben, kwamen er verschillende mailtjes, waarin mij nogmaals gevraagd werd, hoe ik de afhandeling wilde. Deze vraag was al duidelijk door mij beantwoord. Terug storten van overgemaakt bedrag zou binnen 10 werkdagen gebeuren. Opvallend daarbij is, dat mij wel bezorgkosten van nooit geleverd product, worden berekend. Dit bedrag wordt namelijk niet retour gestort. Kortom een bedrijf waarin ik geen vertrouwen meer heb en waar ik nooit meer iets zal bestellen.

Verkeerde onderdeel

Ik heb 2 achterlichten besteld met lamphouders ik kreeg alleen de achterlicht zonder lamphouders maar wel adverteren met lamphouders ik was er gauw klaar mee gelijk terug gerouteerd ik bestel hier nooit meer en zijn zijn ook niet als je belt klant vriendelijk nee

Makkelijk bestelling snel gelevered

Grote assortiment van onderdelen met goed prijzen. Snel levering

Was vriendelijke

snel geleverd

Teleurgesteld

Bestelling zou volgende dag geleverd worden. Dus niet, kwam later, daar door kon ik niet naar mijn werk

Nog nooit zo'n snelle levering gehad, geweldig!

Savonds om 19.00 uur besteld, volgende ochtend om 7.50 uur bezorgd, echt geweldig aangezien ik het onderdeel ook nodig had!

Volgende dag in huis, precies zoals omschreven

Ruitenwissers waren versleten, niet veilig in deze tijd van het jaar dus had ik snel nieuwe nodig, de volgende dag had ik ze. Top!

onder delen waren prima

jammer dat er geen moertjes bij zaten

handelen zoals het hoort

geleverd volgens afspraak

Zeer slecht

Artikel werd niet op thuisadres geleverd, omdat volgens bezorgdienst adres onjuist was, terwijl het gewoon een juist adres is, hierdoor is het pakket bij een afhaalpunt werd gebracht. Telefonisch contact opgenomen met 123autoparts.nl en werd aangegeven dat verzendkosten gecrediteerd zouden worden als compensatie. (aangezien afleverpunt op meer dan 10 km is). Nu als reactie: Beste, Helaas moeten wij vermelden dat de bestelling door ons is verstuurd naar het adres wat door u is aangegeven. Hier kunnen wij niets aan doen, wij kunnen hierin niet verder helpen. Ons excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ergin

Snelle levering en goede communicatie

Zie boven

Goed product

Prima product makkelijk te monteren. Erg hoge verzendkosten

Hele fijne site snelle levering, voldoende keus.

perfect

Mijn ruitenwisser maakte veel lawaai en daarom wilde ik nieuwe voor redelijke prijs. Deze heb ik op deze site gevonden, waren makkelijk te monteren en heb eindelijk weer schone voor en achterramen en dus goed zicht. Ze werden snel bezorgd.

Goede prijs, en snelle levering zoals was opgeven.

Verzendkosten pas op het laatst duidelijk

Prima accu, wordt met koerier verzonden zonder ompakking oid.

Onderdeel besteld en een dag later binnen! Top

Snelle levering van accu

De pakket bezorger wat heel vriendelijk om de nieuwe accu in de schuur te zetten ( ben gehandicapt)

scherpe prijs, snelle levering

Ik had 's avonds de artikelen besteld (had ze dringend nodig), en de volgende dag werden ze al bezorgd. En dat voor een heel nette prijs.