Tot op heden niets ontvangen.
Bestelling op kenteken gedaan materiaal verkeerd ontvangen. Nu zeggen ze dat materiaal hebben we niet. Wel mij 2 x verzendkosten laten betalen. Nooit meer
Beste klant, Wij hebben uw bestelling erbij gepakt en nagekeken. Helaas is er sprake van een verkeerde bestelling. Bij Bosch wordt duidelijk aangegeven op welke aansluiting het wisserblad past. Om deze reden zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Uw retourzending is inmiddels verwerkt. Daarnaast hebben wij u ook de oorspronkelijke verzendkosten vergoed, waardoor u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug heeft ontvangen. Hierdoor heeft u slechts één keer kosten gemaakt (de retourkosten) en niet twee keer verzendkosten. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering alleen jammer als je besteld hebt komt er op het laatste moment bezorgings kosten bij en ten tweede de bezorgingskosten zijn veel te hoog Anders had ik het niet besteld jammer M.vr.gr j.jacobsen
Naar huis besteld, DHL levert naar een pakketpunt. Pakket wordt opgehaald maar niet door mij. Mijnautonderdelen ontrekt zich van de situatie. DHL beweerd dat het pakket door mij is afgehaald zonder enig bewijs van een ID scan of handtekening. Mijnautoonderdelen natuurlijk super blij en niet meedenkend want nu kunnen ze zich verschuilen achter DHL zijn woorden zonder ENIG bewijs. Ik heb mijn zending tot heden niet, ze vragen mij om aangifte te doen. Voor wat? voor een zending dat zij niet geleverd hebben naar MIJN HUIS zoals afgesproken. Zij kunnen beter zelf aangifte tegen DHL doen want het is hen verzonden pakket dat gestolen is.
Beste klant, Het blijft een vervelende situatie. Uit het onderzoek van DHL is naar voren gekomen dat de zending volgens hun gegevens door u is afgehaald. Om dit verder te kunnen uitzoeken en samen met DHL tot een passende oplossing te komen, hebben wij u eerder om aanvullende informatie gevraagd en enkele tips gedeeld. Tot op heden hebben wij deze informatie helaas nog niet van u ontvangen. Zonder deze gegevens kunnen wij het onderzoek niet verder voortzetten. Wilt u de gevraagde informatie alsnog aan ons doorgeven? Dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Klantenservice
9,5
De bestelling was snel verzonden, goed verpakt en compleet. Ik heb een fijne ervaring gehad.
producten zijn netjes en snel bezorgd.
Aan de hand van alle gegevens van mijn auto toch nog een verkeerde maat leveren. En dan ook nog eens zelf voor de retourkosten op moeten draaien. Waardeloos bedrijf!
Beste klant, Uiteraard is het vervelend wanneer een onderdeel niet past. De retourkosten zijn in principe voor rekening van de klant, tenzij wij anders beslissen. Bij het door u bestelde onderdeel stonden meerdere OEM-nummers vermeld, die overeen moeten komen met de nummers op uw oude onderdeel. Indien er geen gegevens op uw huidige onderdeel staan, adviseren wij u om ons een e-mail te sturen met uw chassisnummer, zodat wij dit voor u kunnen controleren. Mocht achteraf blijken dat het onderdeel toch niet correct is, dan nemen wij de retourkosten uiteraard voor onze rekening. Onze excuses voor het ongemak!
De bezorger was kloten Ze komen niet langs Gaan gelijk door na waar je het af kan halen wwas voor ons 5km verder op Doe hier wat aan
Beste klant, Dat is natuurlijk erg vervelend dat de bezorger het pakket niet aan huis heeft afgeleverd. Helaas hebben wij geen invloed op de beslissingen van de chauffeurs. Waarschijnlijk was er een reden voor deze keuze. Bij een volgende bestelling kunt u contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar een vervoerder die wel (vaker) aan huis levert. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Arabama parça spariş ettim ve aracıma uyumlu değildi. Ve iade etmek istedim kargo vs ücreti çıkarttınız.
Prima bestelling, niets mis mee. De post duurt tegenwoordig wat langer
Ik heb geen klachten voor product maar product geen doos geen nylon pakkingen helemaal open gestuurd dit is beetje raar
Personeel vriendelijk, snel geholpen en prijs uitstekend!
Ik heb een onderdeel besteld en tot op heden niet ontvangen. Ik heb 9€ verzendkosten betaald zodat het bij mij thuis afgeleverd zou worden, zo stond het ook bij het bestellen “ het word geleverd op xxxx adres” dus nu moet ik naar een andere stad rijden om mijn pakket ZELF op te halen. Echt bizar!!! Amateurisme viert hoogtij
Beste klant, Dat is natuurlijk erg vervelend dat het pakket naar een afhaalpunt is gegaan. Helaas hebben wij geen invloed op de beslissingen van de bezorgers. Wij zien dat het pakket inmiddels retour is gekomen en opnieuw is verzonden via PostNL. We gaan ervan uit dat de levering dit keer wel goed zal verlopen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Juiste onderdelen ,snel geleverd.
Geweldige klantervaring! De tijdens het vervoer was het pakket beschadigd, binnen 24 uur ontving een nieuwe bestelling.
Snelle levering van een nieuwe accu door een zeer vriendelijke transporteur, perfect!
Snelle levering en heel goed verpakt !
Het pakket zou thuis worden geleverd. Ik kreeg een melding dat het pakket was afgeleverd, maar er was niets te zien. Later bleek dat het pakket rond 08.00 uur voor de deur van een DHL-servicepunt was neergezet. Zij vonden het pakket pas om 09.00 uur voor de deur. Daarnaast is het pakket niet eens door DHL geleverd, maar door een andere bezorger. Het pakket was niet goedkoop en ik vind het niet verantwoord dat dit zomaar voor een deur wordt neergelegd. Het had ook meegenomen kunnen worden, waardoor wij het pakket kwijt waren geweest. Ik ben speciaal thuisgebleven voor de levering, maar er is niet eens aangebeld of aan de deur geweest. Ik ben hier erg ontevreden over en verwacht hier een passende reactie op.
Ik had een verkeerd product besteld maar dat kon ik zonder problemen omruilen.
Makkelijk besteld via de webshop en volgende dag ontvangen en heel makkelijk vervangen dus mijn ervaring echt super
Nu voor de tweede keer wat besteld en dat alles (vooralsnog) naar volle tevredenheid.
Prima service, snelle levering en vlot retourbeleid
Ik had Bosch ruitenwissers besteld. Deze werden snel geleverd al kon de verpakking beter. Ze zaten alleen in de originele Bosch verpakking die wat beschadigd was. De keuze hiervoor begrijp ik maar gezien de service van PostNL de laatste jaren “had” de inhoud beschadigd kunnen worden.
Beleefde bezorger en maken er geen probleem van om spullen te ruilen!