Het goede nieuws: de bestelling is geleverd. De afhandeling was echter rommelig. Ik kreeg geen bestelbevestiging en de volgende dag werd ook niets geleverd. Dat voelde niet goed. Na twee dagen stilte toch maar even telefonisch contact opgenomen. Toevallig (?) was de bestelling net verstuurd en zou de maandag daarop worden geleverd, niet dus. De bestelbevestiging was 'echt wel verstuurd' (niets ontvangen, ook niet in mijn SPAM box) maar hij zou alles opnieuw sturen. Binnen no time kreeg ik vier mailtjes. Dit is niet een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt en daarom niet meer dan drie sterren.
extra kosten voor snelle verzending na 5 dagen blijkt het pakket beschadigd te zijn geraakt bij Trunkerz. Heb dus niks ontvangen en moet nu wachten tot AutoOnderdelen het pakket retour heeft ontvangen voor ze actie ondernemen of me nieuwe artikelen toe gaan sturen. Ben er wel een beetje klaar mee voor mij was dit de eerste keer maar ook meteen de laatste keer
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf! het pakket zou binnen 2 werkdagen geleverd worden, ik heb 3 weken gewacht, elke dag kreeg ik een e-mail met een wijziging in de bezorgdatum van het pakket, en uiteindelijk werd het pakket na 3 weken geannuleerd vanwege de leverancier - geen excuses , niks, spelen met klanten!!! IK RAAD HET NIET AAN!!!!! En nog tot 10 dagen geld terug !!!!
De accu was er snel moest wel achter de olie bellen die is er nog niet krijg je iemand aan de telefoon was niet erg vriendelijk weer jammer bestel daar niks meer
Verkeerde artikel geleverd. Willen jouw de schuld in de schoenen schuiven want ze hadden artikel geleverd met een juist stickertje erop die zij op een verkeerd artikel hebben geplakt. Veel heen en weer gemaild. Deze persoon toonde weinig respect. En had vervelende toon in de communicatie. Uiteindelijk telefonisch contact en afspraak gemaakt dat ze het juiste product direct zouden versturen. Tis nu 2 weken verder maar heb nog steeds niets ontvangen. Klantenservice kunnen ze wel van de website halen. En het woordje sorry hebben ze nog nooit van gehoord. Doe hier geen zaken meer mee.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling. We hebben voor het probleem een label gestuurd en als we gaan kijken is het pakket niet afgeleverd bij een afhaal punt van DHL. Als u een bewijs heeft dat u dit heeft afgeleverd bij een afhaalpunt, kunt u dit bewijs sturen via email naar ons toe zodat we dit kunnen onderzoeken. Onze excuses voor het ongemak hierin! Mvg, Klantenservice
Hallo reviewer, 's Ik had een mercedes olifilter besteld hun hadden mijn er 1 geadviseerd dat hij op mijn auto zou passen ! Na het ontvangen zag ik gelijk dat dit niet de juiste was kenteken en type auto doorgegeven! en ook nog eens ingevuld, noppes filter was 12€ maar retourneren moest ik zelf inpakken en verzendkosten betalen ,en dat zou me 7€50 kosten dus al had ik het gedaan zou ik dan nog 3€ 50 ontvangen, dit noem ik geen service maar meer ongemakken en het kost mijn ook nog eens extra geld en ik moet dan de nieuwe filtert terug sturen wie is dan de winnaar Auto,onderdelen.nl dus ik gooi hem nog liever in de openhaard of aan Mercedes-Benz Cruiser ik heb maar 1 woord en dat is triest en service van lik me R Mvg Fernando
Beste klant, Dat is heel vervelend. Na het invoeren van het kenteken, komen er genoeg informatie tevoorschijn bij het onderdeel zodat u dit kan controleren of de informatie klopt. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. Onze excuses voor het ongemak hierin! Mvg, Klantenservice
V snaar kapot gestrand bij de pomp en moest z.s.m. een nieuwe hebben! Contact opgenomen met de klantenservice en zeer goed geholpen meedenkend zowel in prijs en de snelste levering kan em morgen ochtend gelijk ophalen en em er z.s.m. opzetten. dus als je snel een onderdeel nodig hebt zit je hier wel goed! M.v.g. Ramon
I made an order last Sunday. The website says "Make your order today and get it tomorrow". Today is Friday and not even the tracking number I have and the employee just keeps replying that he feels sorry for the inconvenience. For me is a 1 star service in a 5 star country.
Van een bestelling is 1 onderdeel niet passend voor mijn wagen, heel waarschijnlijk verkeerd onderdeel in de verpakking. Nu moet ik zelf voor de retourkosten opdraaien opdat ze de gemaakte kost terug betalen Schande
Beste, Dat is heel vervelend. Naar aanleiding van uw review hebben we u geprobeerd om een order te vinden. Op basis van het opgegeven email adres kunnen we u niet vinden. Hierdoor kunnen we niet verifiëren of dit bij ons is gebeurd. Als een onderdeel verkeerd in een doos zit, dan heeft u recht op retour kosten bij ons. U kunt hiervoor een klacht indienen via email en dan zal dit goed opgelost worden door de klantenservice. Mvg, Klantenservice
Heb nu 2 maal moeten bellen en zelfs na een aantal mailtjes is de retour nog niet rond. Medewerker achter de mail snapt er niks van. Hij blijft om een rekeningnummer vragen terwijl ik blijf aangeven dat er met Riverty is afgerekend.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Onze collega wilde het geld overmaken naar u toe. De administratie heeft opdracht gegeven om de factuur te laten vervallen bij Riverty. Onze excuses voor het ongemak! Mvg, Klantenservice
snelle levering tegen lage priis
Prijsconcurrerend, eenvoudig bestelplatform en afspraak is afspraak. Jullie doen wat je toezegt. Aanrader voor anderen.
Verkeerde levering werd dezelfde dag opgelost.
De service hier is ontzettend slecht. Na eindeloos wachten op een terugschrijving van een item dat niet voorradig was niet serieus genomen in mijn situatie. De communicatie ging over zo snel mogelijk mij afhandelen en weer door. Er werd niet geluisterd naar wat ik te zeggen had en er is geen oplossing geboden voor mijn probleem. Berichten waren kort en onvriendelijk. Uitgemaakt voor leugenaar toen mijn situatie niet gesnapt werd. Belachelijk slecht ik koop hier nooit meer iets
Beste klant, Dat is heel vervelend dat dit zo gelopen is. Onze collega heeft met goede intenties geprobeerd om dit goed op te lossen voor beide partyen. We zijn druk bezig om dit probleem op te lossen aangezien u buiten Europa de betaling heeft gedaan. Onze excuses voor het ongemak! Mvg, Klantenservice
Onderdeel besteld, duidelijke beschrijving en keurig geleverd volgens afspraak.
het was zeer snel bezorgd ik had het de volgende dag al alleen jammer dat het pakket open was ik weet niet of dat zo hoort maar iedereen kon er in kijken wat er in zat er zat niet eens een plakbandje op
Heel tevreden, nieuwe accu hebbwn ze thuis laten brengen en de accu die ik verkeerd besteld had hebben ze meteen mee terug genomen, opgelost, en veel goedkopen als ergens anders
De bestelling van september kwam niet aan. Blijkbaar is deze retour gegaan, waarvan ik gegeen bericht kreeg. Jammer dat ik er zelf achteraan moest. Maar vanaf dat moment was de service goed.
Beste klant, Dat is heel vervelend. We hebben u een email gestuurd om het probleem voor u op te pakken. Het probleem word aangepakt voor u. Mvg, Klantenservice
Originele beoordeling
Van mijn bestelling uit september heb ik taal nog teken ontvangen. Is dit wel een echt bedrijf?
zie mijn mededeling
ik vind het goeden zaak kan altijd mee zaken doen zijn ze eerlijk een probleem gelijk wordt het op gelost
Op dinsdag de bestelling geplaatst, op donderdagavond ontvangen. Erg tevreden over de snelle bezorging en de bestelde producten zijn goed ontvangen!
Je kan beter een defect ontvangen product retour zenden en je beroepen op je retour recht. Je krijgt geen reactie noch je geld terug als je eerlijk bent
Beste klant, Dat is heel vervelend. We hebben de retour erbij gepakt en we zien dat het pakket niet in onze magazijn terecht is gekomen. We hebben u een email gestuurd hierover om een onderzoek te starten hierin! Excuses voor het ongemak! Mvg, Klantenservice
goed super
Eerdere Stabilisatie gewrichten versleten snel, nu betere soort en maar paar euro duurder dan de goedkopere soort. En rijdt perfect.