Laden reviews...
574 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews noemen snelle levering, een breed assortiment en redelijke prijzen. Klanten waarderen het eenvoudige bestelproces en de juiste onderdelen via kentekencheck. Een kleine groep meldt problemen met retourneren, retourkosten of onhandige klantenservice, maar de algehele ervaring is positief.
Heel snel, op het vermelde uur en vriendelijk aan de deur afgeleverd. Dank U!
Hubert
Kampenhout
Volgens de website zou ik mijn nieuwe accu de volgende dag in huis hebben. De track&trace gaf aan dat deze even na middernacht is opgehaald, maar die dag verder niets meer gehoord en geen accu gezien. De volgende dag werd pas bezorgd. Dat is onhandig, want zonder accu kon ik nergens heen. Verder prima prijs en product.
René
Nederland
Verkeerde accu binnengekregen moest verzendkosten zelf betalen ze zouden komen ophallen dus had vrij genomen van werk uiteindelijk niemand geweest goede service :)
Gaat je niks aan
Breda
Gunstige prijzen, snelle en correcte levering, uitgebreid assortiment, duidelijke website. Van harte aanbevolen!
13 September 2026
Nijmegen
Snelle levering prima produkt
M
Nijmegen
Alles eenvoudig geregeld, en zeer goed verpakt
7 September 2026
edward
zwanenburg
Het was goed op de site het juiste artikel te vinden.
6 September 2026
A
Hilversum
Snelle levering goed verpakt
5 September 2026
Steve
Geleen
Wieldoppen besteld. Lage prijs, goede kwaliteit en snelle levering!
5 September 2026
Bob
Tuitjenhorn
Makkelijk het juiste product zoeken voor je auto door middel van je kenteken. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. En de prijs is ook heel netjes.
3 September 2026
Mariella
Amsterdam
Very very very fast delivery
2 September 2026
Luca Robert
Hoogstraten
Goed advies , goede service. Met het invoeren van je kenteken krijg je een overzicht met wat er voor jouw auto beschikbaar is. Top, je hoeft niet te zoeken, alleen maar te kiezen. Snel levering zonder enkel probleem
1 September 2026
JW
ROCKANJE
goede site
Jaap
Den Haag
De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Op kenteken stoelhoezen besteld, maar die kwamen niet helemaal overeen. De achterbank niet kunnen bekleden.
Giel
Oud-Vossemeer
snelle levering en goede prijs
Yvonne M. Bergsma
Driezum
Nadat ik zelf aan de slag ben gegaan met het vervangen van de makkelijke slijtage onderdelen van mijn Up heb ik het niet besteld. De levering was snel en correct
Menno
Sliedrecht
Goede prijzen . Snelle levering en vriendelijke medewerker
29 August 2026
Ruud
Berrevoets
Nadat ik het verkeerde onderdeel heb gekregen en een medewerker het goeie onderdeel had gevonden waar ik eerst voor bij moet betalen ik de verkeerde terug heb gestuurd dit alles gebeurt via de mail wat ik erg vervelend vind maar nu hoor ik niets meer ik zal ook iedereen aanraden daar niets te bestellen
29 August 2026
Edwin
Krimpen aan den IJssel
S'avonds om 22.30 uur besteld en de volgende dag om 08.00 uur geleverd. Tevens een prima product. Accu voor start/stop systeem.
William
Arnhem
Volgens afspraak
Sjoerd
Beek en Donk
Ruitenwissers ontvangen waarvan al eerder gebruikt. Ruitenwissers zijn krom en niet bruikbaar
Sipan
Eindhoven
Beste klant,
Dat is uiteraard erg vervelend om te horen en dit is natuurlijk niet de situatie zoals wij die voor u willen laten verlopen.
We hebben uw order er direct bij gepakt en onze administratie zorgvuldig gecontroleerd. We hebben daarbij geprobeerd om eventuele eerdere communicatie over dit probleem terug te vinden.
Helaas kunnen wij op dit moment geen eerdere communicatie over dit probleem terugvinden. Ook zien wij in onze administratie geen aanvraag of registratie voor een retournummer.
Op basis van de gegevens die wij momenteel kunnen terugvinden, bestaat daarom het vermoeden dat de betreffende communicatie mogelijk betrekking heeft op een andere webshop of bestelling.
We willen dit uiteraard graag netjes voor u uitzoeken. Mocht u nog beschikken over een e-mail, bericht, retournummer of andere correspondentie waaruit blijkt dat u hierover eerder contact met ons heeft opgenomen, dan ontvangen wij deze graag. Dan kunnen wij dit opnieuw voor u controleren en samen kijken naar een passende oplossing.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice
Super snel en precies naar verwachtingen geleverd Ik ga hier zeker vaker bestellen.
M.
Hoogvliet