Het juiste ruiterwisserblad op tijd geleverd.

Het Bosch Ruitenwisserblad 3 397 007 428 is gemakkelijk monteerbaar in één beweging.

Goed en betrouwbaar

Accu besteld, was snel en netjes bezorgd

Snelle levering.

Vlot en Direct

De afspraken worden nageleeft.

Zeer slecht

********ij. Verkeerde artikel werd verstuurd, moest ik op mijn eigen kosten eerst retourneren en zou dan pas een nieuwe artikel krijgen. Klacht ingediend bij thuiswinkel waarborg en trustpilot slechte review geplaatst. Daarna konden ze pas iets voor mij betekenen opeens. Dus als je er niet achteraan gaat, wat veel mensen doen, dan ben je gewoon je geld kwijt.

dit bedrijf adverteert met vandaag besteld morgen in huis

dit bedrijf adverteert vol op met vandaag besteld morgen in huis vervolgens kan je een week wachten op je spullen ook zit er een knop voor (snelle) levering tegen extra betaling wat ze ook niet na kunnen komen, bellen helpt ook niet dan krijg je een smoesje om snel van je af te komen al met al een bedrijf dat vals adverteert geen beloftes kan na komen slecht zeg

Top service !!

Overzichtelijke site en zeer snelle levering. Prijzen zijn zeer aantrekkelijk!!

Snelle service en Levering was precies op aangegeven tijdstip!

Precies, zoals is afgesproken!

Bezorging + afhandeling klantenservice

Mijn pakket werd zonder overleg bij een pakketpunt ver weg met beperkte openingstijden bezorgd. Er waren 16 pakketpunten dichterbij mijn huis. Ik heb hierover een klacht ingestuurd maar kreeg te horen dat het niet jullie probleem was. Ik heb jullie 9 euro bezorgkosten betaald om iets thuis te laten bezorgen. Jullie besteden dit uit aan dhl, maar dat is niet mijn probleem. Ik heb jullie betaald, het is jullie verantwoordelijkheid. De klantenservice heeft mij volledig genegeerd.

TOP sevice

Prima kwaliteit, snelle levering!

Goede service!

Ik heb 2 keer telefonisch contact gehad met dit bedrijf omdat ik er zelf niet helemaal uitkwam en ik ben 2 keer uitgebreid en vakkundig geholpen. Snelle levering en achteraf kunnen betalen is altijd fijn!

Zeer goed werkend product

Prima prijs voor goed functionerende ruitenwissers

Prima en vlot geregeld ondanks de slechte weersomstandigheden

Besteld en geleverd zoals het hoort goede prijs kwaliteit verhouding.

Ruitenwissers niet thuis bezorgt

Begin januari ruitenwissers besteld. Op de site stond vandaag besteld morgen in huis. wissers bleken met ups verzonden en na enkele dagen niets meer te hebben vernomen de track en trace nogmaals bekeken. Wissers waren niet aan huis aangeboden en direct naar een afhaalpunt gezonden. Reclamatie via shop leverde alleen de opmerking: de vervoerder bepaald zelf waar af te leveren Waarom betaal ik bijna 9. Euro verzendkosten met opmerking morgen in huis, terwijl de vervoerder pakket blijkbaar niet thuis hoeft aan te bieden. Voor mij niet meer via deze shop.

Netjes geleverd

Het bestelde is correct geleverd

Zeer snelle levering

De accu die besteld werd was zeer snel binnen en voor een mooi prijsje.

Een gekreukte 1e ervaring

Levering in een totaal gescheurde en gekreukte verpakking, leek wel oud en tweede hands.. Wel redelijk snel geleverd voor acceptabele prijs. jammer van de verpakking en een matig excuusje

Product makkelijk te vinden met de kenteken nummer. Juiste Product snel in huis.

Ondanks het slechte weer veel sneeuw en gladheid binnen 2 dagen accu geleverd!!

versturen van de ruitenwissers

in 2023 heb ik ruitenwisserblad van Bosch en was de verpakking erg beschadigt en in 2025 weer de zelfde ruitenwisserblad besteld en ja hoor ook was de verpakking ook erg beschadig en dat vin ik een grote min punt

Denken totaal niet mee

Mijn bestelling werd op een andere plek afgeleverd, ik was niet in de gelegenheid om daar de bestelling op te gaan halen. Ik probeerde zelf een oplossing te vinden maar ze werkten totaal niet mee. Misschien wordt het tijd dat dit bedrijf met een andere bezorgdienst in zee gaat.

Geweldige service. Fout artikel besteld, mail gestuurd. Alles zeer snel geregeld, zelfs in het weekend reactie op de mail.

Op zeker goed en snel.

Duidelijke productomschrijving zorgde voor snelle bestelling en levering.