Slecht

3 artikelen besteld waarvan er maar geleverd zijn waarvan 1 totaal verkeerd ondanks bevestigd vie kenteken,de 3de is kenlijk gestolen bij ups ,die sturen een nauwelijks nederlands sprekende man of van hun een pakket heb ontvangen en dat moest dat gedaan nu is klaar,geen enkele compensatie of wat dan ook ,ik bestel er nooit meer wat

pakket ok, maar te laat

op site staat: vandaag besteld, morgen in huis. In werkelijkheid is het vandaag besteld, over 5 dagen in huis. Wanneer je accu dood is en deze zsm nodig hebt, niet hier bestellen. Of het is een incident (?) Jammer........

Goede snelle service

Tijdens een koude winterdag bleek mijn accu kapot. Ik kon diezelfde dag nog een nieuwe ophalen in Rotterdam. Vlot, netjes, niet te duur

Teveden klant

Ik zocht nieuwe ruitenwissers voor mijn auto. Deze had ik snel gevonden en bestellen liep vlekkeloos. Netjes verpakt, snel bezorgt.

Doet niet wat het belooft. Tweekeer fout: te laat geleverd en het verkeerde.

MijnAutoOnderdelen doet niet wat het belooft. Tweekeer fout: te laat geleverd en het verkeerde.

Prima afhandeling prijs en product

Makkelijk en snel

De juiste ruitenwissers besteld en snel geleverd. Makkelijker kan het niet. Ruime keuze en goede webshop. Erg tevreden.

Goed snel makkelijk

Overzichtelijk snel en duidelijk

Tevreden klant

Snelle levering, goed contact met de klantenservice.

Bestelling geplaatst, prijs ok en snel ontvangen.

Goede producten voor een goede prijs

De gasveren werken goed, werden redelijk snel geleverd en hebben een goede prijs

Accu besteld en ontvangen

s'Avonds om 22:15 een accu besteld. Deze werd de volgende morgen rond half 10 al geleverd. Prima accu en uitstekende service.

Zeer snelle levering

Zeer goede service

Het vinden vergelijken en bestellen ging erg makkelijk bij Mijnautoonderdelen.nl. Ook de levering ging erg snel. De accu is ook perfect. Kan niet beter.

snel en goed

precies het goede onderdeel

x

Slecht verzonden

Prijzen zijn goed en word erg snel verzonden. Ik was alleen wel erg teleurgesteld hoe het verzonden was. Dat het product verzonden was zonder extra verpakking eromheen; oké kan ik nog mee leven. Maar het doosje was niet eens dicht geplakt. Het had dus kunnen gebeuren dat product tijdens het verzenden eruit zou vallen (of met gemak eruit gestolen). Daarnaast had ik mijn type auto ingevuld (zonder kenteken) en het product besteld dat zou moeten passen, maar na latere check (helaas pas na bestellen, mijn fout) bleek het toch niet te passen op mijn auto.

Kerstgedachte in pakjes

Pakje gratis opnieuw opgestuurd nadat ik was vergeten hem op te halen op t pakketpunt wegens kerstdrukte. Goeie website waar je kan zoeken op kenteken

Product was in de voorraad en snel geleverd.

waardeloze arrogante medewerkers

ik heb 1 accu gekocht omdat ik d8 dat mijn accu stuk was, maar dat was niet het geval , vervolgens heb ik een mail gestuurd , waarop hun een adres hebben opgestuurd waar ik het naar toe kon sturen ,na 2 dagen krijg ik een mail dat de retour is afgekeurd omdat de accu lek was volgens hun , en later telefonish meneer alex van de garantieafdeling gesproken die heel arrogant aan het concluderen was dat ik het geld niet terug krijg en dat ik zelf de schuldige ben dat de accu heeft gelekt , en dat ik zelf even telefonish informatie moest gaan halen over hoe ik de accu het beste kon opsturen, want die voorzorgmaatregel die word jou niet aanbevolen . mensen let goed op zou ik zeggen.

Snelle levering aan aantrekkelijke prijzen.

Accu voor mijn Volvo S70 uit 1999

Online besteld en netjes op de afgesproken datum ontvangen. Werkt perfect ook in de -10 dagen. Maar een accu kun je eigenlijk pas beoordelen na een aantal gebruikersjaren. Daar bewaar ik de laatste halve ster voor die ze zeker wel voor de Dienst en Bezorging verdienen.

voldoende snel bezorgd en niet duur

past prima

Goede omschrijving op 1, snelle levering

Mijn benzinedop moest vervangen worden. Eenvoudig de juiste dip gevonden en met een dag in huis.

Fast delivery

I've received my product in a short time. Everything went well from the ordering to receiving the battery.