Gewoon prima!!

Krijgt wat je bestelt

Snel geleverd en goede prijs.

De bestelde accu werd vlot geleverd.

Makkelijk en snel

Ik heb mijn bestelling vóór 18.00 uur geplaatst en kon deze de volgende werkdag al ophalen. Ik kreeg netjes een e-mail zodra alles klaarstond. Now, that is what I call service!

SLECHT

Verkeerde accu geleverd. Gebeld, nee dat kan niet, moet mailen. Krijg dan verschillende niet ter zake doende vragen. Dit is niet wat ik besteld en betaald heb! Na verschillende mails wordt de accu 3 dagen later opgehaald en de goede accu na 6 dagen geleverd. Al die tijd zat ik zonder auto! Waardeloos.

Negatief ondanks deels goed geleverd

Voor 2 auto's besteld via de configurator. Deels in orde en deels niet. Vriendelijke en snel via de mail contact gehad. Echter....ik moet de retour kosten zelf betalen omdat men vind dat de fout bij mij ligt...ik zou geen kenteken hebben ingevoerd.....tuurlijk ik ga zelf zoeken in een wirwar war aan ruitenwissers...niet! zo jammer. Doe ik geen zaken meet mee Pieter

Mijn accu was de volgende dag al geleverd.

Mijn eerste ervaring met Mijn auto onderdelen.nl is heel goed. Accu keurig op tijd geleverd.

Gewoon goed!

Makkelijk via kenteken de juiste ruitenwissers kunnen opzoeken, en vervolgens na een snelle levering in goede staat ontvangen.

Goed advies, besteld, vlot geleverd

Wat ik nodig had was aanwezig. Goede informatie. Vlotte levering.

**********..

Had twee onderdelen besteld, zouden de volgende dag bezorgd worden, is nooit aangekomen.. *poef*.. €50,- weg. Geen aanrader.. is slecht afgehandeld door klantenservice ook.. inmiddels onderdelen bij autodoc besteld. M'n auto rijdt weer goed.

Duidelijke product omschrijving; snelle levering; ruitenwisser makkelijk zelf te monteren.

Goed geregeld

Goed geslaagd

Via de website besteld. De omschrijving klopte, zodat onze garage het licht prima kon monteren.

Alles is zoals beloofd

Gemakkelijk

Alle beschikbare onderdelen op basis van kenteken werkt heel goed.

Snelle en juiste levering

heel goed

vlotte levering van een accu plus goed op de hoogte gehouden wbd levering

Onderdeel past perfect, snelle levering en goed.

Netjes geholpen

Een snelle levering en een aantrekkelijke prijs.

snelle levering slechte zorg

Nieuwe koplamp besteld en betaald . Met twee dagen was die binnen. Maar bleek kapot te zijn. Na telefonisch contact kon ik terugsturen en zouden ze snel een nieuwe opsturen. Dat gebeurd dus niet en na 9 dagen had ik pas de nieuwe lamp.

Goede olie

Goed bereikbaar, deskundig personeel,servicegericht

prima, maar wel even zelf opletten.

Mijn (verkeerde) aanname was, dat als ik invulde welke auto ik heb, ik automatisch het goede onderdeel zou krijgen - dat was niet zo. Dus wees daar zelf alert op. Toen ik de onderdelen terugstuurde (want niet goed), kreeg ik een mail dat ik het geld niet terugkreeg omdat het niet in de originele doos had gedaan. Daarop belde ik en zei de ietwat ongepassioneerde jongen dat dat de regels waren. Ik legde uit dat mijn twee spiegelglazen in bubbelplastic in een gigadoos waren aangeleverd en dat er dus geen specifieke doos op de glazen zat. Hij was even stil, zei 'oh okay, dan krijgt u uw geld wel terug' en toen was het geregeld. Dus, al met al had ik het product beter moeten controleren en heb ik mijn geld terug, maar daar moet je wel scherp op zijn.

Product vlot geleverd voldoet naar verwachting.

Echter de transport kosten vind ik onnodig.

Goede kwaliteit voor goede prijs

Goede ervaring snelle levering

Perfecte service en goede levering.