Filtre

Dankjewel

Super ervaring met geleverde goederen. 1 artikel verkeerd besteld door eigen fout. Ook de retourafdeling werkt hier uitstekend

Wanneer een ander bedrijf na 2 dagen nog niks verstuurd had bestelde ik hier maar hetzelfde, en met de optie voor avondlevering kreeg ik het extra snel binnen, en kreeg ik net op de laatste dag van gratis herkeuring mijn auto gerepareerd. Scheelt toch weer 50 euro. Pakket van het andere bedrijf kwam 3 dagen later aan, die krijgen ze mooi terug gestuurd.

Snel geleverd wat is beloofd en past perfect.

Snelle levering.

goede onderdel geleverd

ik ben zeer te vreden

Zeer snelle levering

Mijn bestelling was de volgende dag geleverd. Super.

Grandioos deze club met super service en zeer snel

Erg snel met leveren, en een nette prijs.

Service om u tegen te zeggen

Snelle levering zoals afgesproken, producten zoals omschreven!

Pakket was beschadigd

Ruitenwisserbladen bevestiging is niet passend te smal waardoor bladen geluid maken bij gebruik en niet goed vastzitten

Uistekend

Snel geleverd, prima verpakt. wat valt er nog meer te zeggen.

Juiste type onderdelen besteld maar past slecht

Omdat er kopie op kopie werd gemaakt klopte de maat van de deurgrepen niet helemaal. Ze gapen min of meer....ik ga hier geen onderdelen meer bestellen.

Verkeerde onderdeel gekregen na 1 telefoontje durekt geregeld met een zeer aardige medewerker .

Snel besteld

Vrijdag besteld Maandag al in huis wat een service

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Makkelijk bestellen,Je krijgt wat je besteld en snelle bezorging

Okay!

Snelle levering en goed spul

snel geleverd, goede service

Als gevolg van bij een verkeerd bedrijf (met .nl, moet .pl zijn) heb ik een lang op een verkeerd onderdeel moeten wachten. Bij jullie niet, deze had ik meteen de volgende dag het juiste onderdeel. Snel en simpel.

Product zoals omschreven. Goede pasvorm Goede prijs en snelle verzending. Erg bedankt.

Perfect, 18.00 u besteld, volgende dag 10.00 u geleverd

Perfect, 18.00 u besteld, volgende dag 10.00 u geleverd

motorolie en koelvloeistof scherp geprijsd en de volgende dag in huis

Bij de tankstations van vandaag de dag is er niemand die weet wat ze verkopen, als ze al iets verkopen. Bij mijnautoonderdelen trof ik motorolie en koelvloeistof voor een nette prijs met de specificaties die ik nodig had. Inclusief verzenden nog steeds flink goedkoper dan on the road, en ik wist wat ik kocht. Volgende dag in huis. Helemaal top. Er zijn wat wisselende reviews bij deze shop, wellicht omdat ze niet zo fanatiek mailen of je wil reviewen als bij andere winkels, dus het leek me goed om ook even mijn positieve ervaring te delen.

Bedrog

Firma biedt originele producten met merknamen op hun website aan. Je ontvangt echter goedkope rommel die op het eerste gezicht op het origineel lijkt. Het onderdeel past van geen kanten. Als je het retour wilt sturen, moet je dat zelf betalen en eist men bovendien het zakje van het namaakonderdeel terug. Dat is kapot, anders kon je het artikel er niet uithalen. Op het zakje zat een stickertje met de zogenaamde producentnaam en productcode. Die hebben echter niets met deze namaak echt te maken. Inmiddels heb ik een origineel gekocht en dat is echt anders verpakt. Deze firma stuurt rommel maar suggereert originelen, heeft de meest bizarre voorwaarden voor retour van ondeugdelijk materiaal dat eigenlijk helemaal niet verkoopbaar is, eisen “originele” verpakking en gaan nergens op in, ook niet telefonisch bereikbaar. Deze firma heeft handelspraktijken die het daglicht niet verdragen en bedriegt, openlijk, ze zijn namelijk toch niet bereikbaar. AFRADER! Als je daar koopt is het je eigen schuld!

2e hands winkel, grote oplichters

Nergens op de website staat er beschreven dat het om 2e hands spullen gaat. De accu die ik ontving was niet verpakt, zag er zeer gebruikt uit en 1 van de polen was niet eens beschermd. Trap hier alsjeblieft niet in en ga naar een echte winkel. Dit zijn oplichters!

Prima accu

Snel in huis en hij werkte meteen, mijn auto start weer als een zonnetje!

opgelicht

hier niks kopen ze adverteren met verkeerde afbeeldingen. zodra je een retourbon aanvraagt zeggen ze nee dit is je eigen schuld. en ze sturen je geen retourbon. VERMEIT DEZE WINKEL !!!!!!!!!

Twee keer in 1 week besteld beide soorten niet leverbaar.

Twee keer een trekhaak besteld. Beide keren de reactie dat hij niet leverbaar is en of ze een alternatief kunnen zoeken. Alternatief steeds duurder en dan wordt de bestelling geannuleerd.

Kiyoh Anmeldelser