Snelle levering en goede informatie
Duidelijke website en snelle levering
Langs mekaar gegzzn
Beste klant, Bedankt voor uw review! We zijn zeer benieuwd wat er fout is gegaan! Kunt u op dit bericht reageren daarover en vermeld graag uw ordernummer? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering, goede prijs
Duidelijke website, onderdeel snel gevonden middels zoekfuncties, betaald en levering binnen twee dagen. Onderdeel paste perfect!
Let op als je besteld!!!!! Bij eender welke bestelling die je doet moet je een week wachten. Ook al betaal je voor een snellere levering, ze kunnen het niet nakomen. Ze geven een belachelijke uitvlucht op en geven de koerierdienst de schuld. Dit is een firma waarop je niet kan rekenen.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Snelste levering betekend dat het sneller opgestuurd kan worden en dan dient de vervoerder het pakket de volgende dag te leveren. Helaas kan een verwachting aangepast worden door onvoorziene omstandigheden! Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Het onderdeel werd redelijk snel geleverd, maar daar is dan ook alles mee gezegd, Helaas was het onder deel niet goed, dus een RMA formulier aan gevraagd, gemail gebeld maar een RMA vergeet het maar service ho maar. Ik bestel er nooit meer wat.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken en dit evt. voor u kunnen oplossen? U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Na het plaatsen van mijn bestelling ben ik wat reviews gaan opzoeken over MijnAutoOnderdelen.nl en daarvan schok ik een beetje. Uiteindelijk bleek er niks aan de hand te zijn, mijn bestelling is zoals beloofd binnen 2 werkdagen geleverd. De track en trace kon ik eerst niet vinden maar na 1 mailtje naar de webshop ontving ik dezelfde dag nog de track en trace. Al met al dus gewoon top, bij elke webshop gaat wel eens wat fout maar hier lijkt het grootste gedeelte gewoon goed te gaan, tot de volgende bestelling!
Ondanks dat ik alles na 2 weken terug gestuurd heb omdat ik me bedacht heb om de auto zelf te repareren, werd er totaal niet moeilijk gedaan over het retourneren. Top!
Artikel voldeed aan mijn verwachtingen.
Voor het eerst hier een onderdeel besteld voor mijn auto, Snel en correct geleverd
Onderdeel snel en goed geleverd en van goede kwaliteit tegen een zeer goede betaalbare prijs, enige minpunt was dat er een stekker aangepast moest worden verder helemaal top.
Al eerder hier besteld en nog steeds met volle tevredenheid.
Wordt alles snel en netjes geregelt
Als ik iets bestel bij MijnAutoOnderdelen.nl weet ik zeker dat ik waar voor mijn geld krijg, dat het snel wordt verstuurd en dat het conform aanvraag is.
niet te duur, snelle levering, gewoon goed
Geweldig service snelle levering producten precies zoals beschreven
Super slechte klanten service die me niet heeft geholpen + verkeerde producten geleverd en geen verantwoordelijkheid nemen ervoor moest 12 eur verzendkosten betalen terwijl het hun eigen schuld was. In 1 woord ***bedrijf .
Beste klant, Dit is heel vervelend dat u een verkeerd onderdeel heeft gekregen! We hebben de email conversatie gelezen en me collega heeft aangegeven waar het fout is gegaan! Me collega heeft u ook een antwoordnummer gestuurd zodat u dit kosteloos kan retourneren! We hebben u wel degelijk geholpen om het zo goed mogelijk op te lossen voor u! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Achterlichtglas was kapot (dader onbekend) nieuw glas besteld ,kreeg een compleet nieuw rechts achterlicht, heb deze vervangen ,alles paste precies ook de aansluiting van de knipperlichten en verdere verlichting.. De aansluiting van het remlicht paste niet, dacht een bajonet aansluiting ,maar het paste niet goed en maakte geen aarde. Misschien toch de verkeerde versie ?? Mijn schuld.? Zal er na mijn vakantie naar laten kijken bij een monteur. Toch ben ik tevreden over dit bedrijf ,heb diverse vrienden gesproken die ook zeer tevreden waren over hun bestelling. Zou de volgende keer weer mijn onderdelen bij dit bedrijf bestellen.
makkelijk te vinden op de website, eenvoudig te bestellen en te betalen en de volgende dag al bezorgd
Ik bestel een wiellager set. Als ik na 4 dagen bel om te vragen waar de zending blijft wordt mij stoicijns verteld dat deze is geannuleerd. Waarom weet ze niet.... n.l. niet leverbaar ? Als ik vraag waarom ik daarover niet op tijd ben geïnformeerd zeggen ze dood leuk: hadden ze bij afterpay moeten doen !!! U bent niet de betaler en als afterpay en als die mij niet informeer dan.... pech !!! Geen enkel begrip of oog voor een snelle oplossing geboden ook. Jammer maar helaas. Wat een slechte service zeg
Beste klant, Dit is heel vervelend dat u niet op de hoogte bent gebracht door Afterpay. Als u een app installeert van Afterpay, dan word u op de hoogte gebracht via de app. Door Afterpay kan er ook heel weinig. Ze accepteren ook geen omruilingen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Kwalitatief prima set bumper bevestigingdelen;ook snelle en accurate bezorging/info
Top bedrijf doen wat ze beloven en betaalbaar kwaliteit
Bestelling ging goed en levering perfect
Het spatbord bleek niet op kleur, kon niet meer terug leveren, zit nog in de originele verzendverpakking; zou het graag retourneren en gecrediteerd krijgen.