Ik heb een bestelling geplaatst 1 dag later kon ik het ophalen.
Wat nog mij nog meer bevalt is de snelle levering.
Retour weer terug naar jullie toe gestuurd . En jullie hebben die op 3 juni ontvangen . Maar tot op vandaag nog steeds ons geld niet retour ontvangen . WAAR BLIJFT ONS GELD !!!!!!!!
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag oplossen! We hebben van u een retournummer en een barcode van de zending nodig om dit uit te zoeken voor u en voor u op te lossen! U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Nadat ik het juiste kenteken ingevoerd heb De verkeerde remblokken toegestuurd gekregen Wel snelle levering
mijn ervaaring is heel goed.
Nvt
Duidelijke site, goed passende onderdelen. Levering binnen 2 dagen Wellicht zou dat iets sneller mogen, levering binnen 1 dag Al met al aan te raden
Maandag wat besteld zou dinsdag binnen komen. Het is nu vrijdag en nog steeds niks ontvangen. Bij de klantenservice krijg ik elke keer te horen dat het wel verzonden is maar nog niet gescand is bij DHL. En dat er een zogenaamde vertraging zou zijn bij DHL. Terwijl dit niet zo is. Dus geld weg en geen product ontvangen. Verder zijn ze hartstikke chagrijnig en ontzettend brutaal. Kortom ik zal hier nooit meer wat bestellen
Beste klant, Dit is heel vervelend. Als een pakket ingepakt is, dan gaat het dezelfde dag nog mee met DHL. Er is een kans dat het heel druk is dat het nog niet verwerkt is. We kunnen na 5 werkdagen een onderzoek starten bij DHL om te onderzoeken wat er mee aan de hand is. Zijn de 5 werkdagen voorbij, dan kunt u op dit bericht reageren zodat we het onderzoek kunnen opstarten! Vermeld uw ordernummer erbij! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Telefonisch zeer slecht en brutaal Zelfs zo dat ik boos werd en er zo werd opgehangen. Me geld wel netjes op tijd terug.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een naam met wie u heeft gesproken zodat we dit kunnen gaan uitzoeken? Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
de betalen moet beter
Kon het onderdeel gemakkelijk vinden en bestellen alleen de levering was iets later dan gepland.
Volgens de informatie bij het artikel en de kentekencheck zouden de ruitenwissers passen op mijn auto. Vervolgens kreeg ik de zending, ook te laat verstuurd, en stond mijn auto er niet op vermeld! Ze passen ook helemaal niet! Contact gehad (gebeld) en kreeg een slecht Nederlands sprekende man bellend vanuit een auto aan de telefoon. Het was mijn eigen probleem kunnen ze niets aan doen. Ik moet het checken! Maar het staat bij de omschrijving dat het moet passen! Vervolgens retour gestuurd en 1,5 week gewacht. Kreeg nog geen reactie over de retourzending. Vervolgens geïnformeerd via de mail en ze hadden geen retourzending van mij binnen gehad! Volgens mijn track en tracé was deze allang aangekomen. Hiervan een bewijs gestuurd en daarna werd de retourzending geaccepteerd. Gelukkig via AfterPay betaald maar hier bestel ik nooit meer iets. De klant de schuld geven van een onjuiste productinformatie en ook nog eens een retour niet ontvangen. Gelukkig had ik een bewijs hiervan! Bestel hier niet of check eerst de reviews online. Omdat ze bovenaan staan bij Google klik je makkelijk door!
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Het is heel vreemd dat u iets van een auto heeft gehoord. De klantenservice zitten allemaal op een kantoor! Dat iets niet past kan te maken hebben met de specificaties en de afbeelding die aangeven of het gaat passen of niet. Het kenteken hierin is een hulpmiddel naar het zoeken van onderdelen. De specificaties geven de doorslag hierin of het ook daadwerkelijk zal passen. Als iets niet past of verkeerd word besteld is er een retour termijn van 14 dagen. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering en bezorging.
Bestelling goed uitgevoerd.
Erg veel assortiment en altijd goede en snelle reactie bij problemen of onduidelijkheid.
Accu afgeleverd zonder enige verpakking of bescherming, met manco afdekplaatje van +pool. Klantenservice twijfelt aan mijn bevindingen
Beste klant, Bedankt voor uw bericht! De accu's worden zonder verpakking opgestuurd zodat het op een correcte manier word geleverd. De afdekplaatje van de polen zaten erop en kan door vervoer eraf zijn gegaan. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
uitzoeken - bestellen - volgende dag bezorgd - kan toch niet beter lijkt mij
In het kort: de levertijden zijn compleet uit de duim gezogen, waarschijnlijk om klanten te lokken. Heb bijna twee weken moeten wachten op hele gangbare items die volgens de webshop in 2 dagen leverbaar waren. Meer details: een paar spullen besteld, uitgekozen specifiek op de snelle levertijd, maar kreeg al snel een mail dat een artikel (koelvloeistof) uit mijn bestelling verwijderd was omdat het niet leverbaar was. Paar dagen daarna een mail dat mijn bestelling een week vertraagd is. Volgens de klantenservice gaat dit om de oliefiltersleutel, die op dat moment volgens de webshop binnen twee dagen leverbaar zou zijn. Volgens de klantenservice was het geen optie om een andere oliefiltersleutel te bestellen, die hadden allemaal nog langere levertijden, hoewel deze ook in de webshop stonden als <2 dagen levertijd.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Er kunnen helaas onvoorziene omstandigheden gebeuren die wij niet van tevoren hebben kunnen voorzien. We zitten helaas in een logistieke wereld waarbij de aanvoer van onderdelen van andere voorraad locaties een vertraging kunnen oplopen. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede stukken ;levering ok maar mag gratis van een bepaald bedrag . En factuur mag in uw levering zitten of via account .
Je besteld op kenteken van je voertuig maar je krijgt de verkeerde onderdelen.Als je vraagt naar een oplossing is het antwoord stuur maar retour.
heel tevreden
Onderdelen waren al gebruikt en beschadigd. En het duurde lang voordat deze geleverd waren
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u gebruikte onderdelen heeft gekregen. U heeft dan recht op een kosteloze omruiling en dat kunt u indienen via email die op de website staat vermeld. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Er gebeurt gewoon wat er wordt beloofd. De web side is ook duidelijk.
Onderdeel naar wens , snelle en goede levering. Ik ben er zeer tevreden over.