De gasveren werken goed, werden redelijk snel geleverd en hebben een goede prijs
s'Avonds om 22:15 een accu besteld. Deze werd de volgende morgen rond half 10 al geleverd. Prima accu en uitstekende service.
Het vinden vergelijken en bestellen ging erg makkelijk bij Mijnautoonderdelen.nl. Ook de levering ging erg snel. De accu is ook perfect. Kan niet beter.
snel en goed
x
Prijzen zijn goed en word erg snel verzonden. Ik was alleen wel erg teleurgesteld hoe het verzonden was. Dat het product verzonden was zonder extra verpakking eromheen; oké kan ik nog mee leven. Maar het doosje was niet eens dicht geplakt. Het had dus kunnen gebeuren dat product tijdens het verzenden eruit zou vallen (of met gemak eruit gestolen). Daarnaast had ik mijn type auto ingevuld (zonder kenteken) en het product besteld dat zou moeten passen, maar na latere check (helaas pas na bestellen, mijn fout) bleek het toch niet te passen op mijn auto.
Beste klant, Dat is uiteraard erg vervelend om te horen en we vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren. De pakketdiensten hebben ons, vanwege de huidige grote drukte, verzocht dit soort producten op deze manier te verzenden om ruimte te besparen in de voertuigen van de bezorgers. Desondanks begrijpen wij dat dit niet wenselijk is overgekomen. Daarnaast betreuren wij het dat er een verkeerd artikel is geleverd. Mocht u hierover vragen hebben of advies wensen, dan kunt u ons uiteraard altijd benaderen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pakje gratis opnieuw opgestuurd nadat ik was vergeten hem op te halen op t pakketpunt wegens kerstdrukte. Goeie website waar je kan zoeken op kenteken
Product was in de voorraad en snel geleverd.
ik heb 1 accu gekocht omdat ik d8 dat mijn accu stuk was, maar dat was niet het geval , vervolgens heb ik een mail gestuurd , waarop hun een adres hebben opgestuurd waar ik het naar toe kon sturen ,na 2 dagen krijg ik een mail dat de retour is afgekeurd omdat de accu lek was volgens hun , en later telefonish meneer alex van de garantieafdeling gesproken die heel arrogant aan het concluderen was dat ik het geld niet terug krijg en dat ik zelf de schuldige ben dat de accu heeft gelekt , en dat ik zelf even telefonish informatie moest gaan halen over hoe ik de accu het beste kon opsturen, want die voorzorgmaatregel die word jou niet aanbevolen . mensen let goed op zou ik zeggen.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de retour accu lekkend bij ons is binnen gekomen. De klantenservice medewerker heeft een uitleg gegeven wat er aan de hand is geweest bij binnenkomst van de lekkende accu. Voor de veiligheid van de medewerkers is de accu direct in een accu bak geplaatst. De verantwoordelijkheid voor het retour sturen van artikelen zijn voor risico voor de klant. Deze medewerker is van de garantie afdeling en niet van de retour afdeling en kon u hierin niet verder helpen op dat moment. Voor evt. vragen of adviezen over retour zendingen zijn wij per e-mail en telefonisch goed te bereiken. Uiteindelijk heeft de retour afdeling uw geld terug gestort. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering aan aantrekkelijke prijzen.
Online besteld en netjes op de afgesproken datum ontvangen. Werkt perfect ook in de -10 dagen. Maar een accu kun je eigenlijk pas beoordelen na een aantal gebruikersjaren. Daar bewaar ik de laatste halve ster voor die ze zeker wel voor de Dienst en Bezorging verdienen.
past prima
Mijn benzinedop moest vervangen worden. Eenvoudig de juiste dip gevonden en met een dag in huis.
I've received my product in a short time. Everything went well from the ordering to receiving the battery.
Netjes op kenteken besteld
Snel geleverd, uistekende kwaliteit.
Vandaag besteld morgen in huis.
Wat is het idee van een hele constumerjourney met het invullen van een kentekennummer om het type auto te bepalen, dan de juiste auto in beeld krijgt en je alsnog het verkeerde onderdeel stuurt?
Beste klant, Het is erg vervelend dat er een verkeerd wisserblad is geleverd. Het kenteken wordt gebruikt als hulpmiddel bij het zoeken naar de juiste onderdelen. Omdat een kenteken niet altijd volledig waterdicht is, toont Bosch aanvullende afbeeldingen van de aansluitingen waarop de Bosch-wisserbladen passen. Voorafgaand aan het bestellen dient dit gecontroleerd te worden, zodat u zeker weet dat u het juiste wisserblad bestelt. U kunt ons te allen tijde via e-mail of telefonisch bereiken voor advies of vragen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bestelling bleek niet leverbaar, maar ik kreeg hier geen info over. Na bellen bleek dit niet aan deze leverancier te liggen. Telefonisch heeft medewerker alternatief gezocht en in bestelling genomen en dit was de volgende dag in huis. Prima service en vriendelijke medewerker
Veelzijdig aanbod, producten makkelijk te vinden op basis van kenteken. Goede prijzen en snelle verzending! Wij komen zeker weer terug!
ik vind goed
Ruitenwissers besteld op kenteken , verkeerde gekregen, kan ze niet terugsturen , buiten de teruglevertermijn, maar ik was net binnen de 14 dagen
Beste klant, Wij hebben de order erbij gepakt en zien dat er op 7 januari een retourmelding is verstuurd, zodat u het artikel kon terugsturen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Wel snelle verzending en goed verpakt
Beste klant, Het is uiteraard vervelend wanneer een artikel niet blijkt te passen. Wanneer een artikel niet past, kunt u binnen 14 dagen na levering bij ons een retournummer aanvragen. Met dit retournummer kan het onderdeel aan ons worden teruggestuurd, waarna u het aankoopbedrag op uw rekening teruggestort krijgt. Wij zien echter dat er binnen deze termijn geen retouraanvraag is ingediend. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle reactie