Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, diverse betaalmogelijkheden (after pay is een ++punt).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed kwaliteit en prijsverhouding en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en prima prijs/ kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goed geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bedrijf werkt volgens afspraken. Levert de juiste onderdelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Artikelen waren super makkelijk te bestellen gebaseerd op het kenteken, dus in feite kan je niets fout bestellen. Artikelen netjes geleverd op de dag dat deze aan moesten komen. Ik zag bij ontvangst wel dat er een verkeerde bougie geleverd was, maar deze is na telefonish contact meteen kosteloos nagestuurd! Ik bestel er volgende keer zeker weer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service.had zelf een adress fout gemaakt .dus verkeerd verstuurd.hebben ze netjes teruggehaald en opnieuw naar me verstuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima omschrijving, goede prijs-kwaliteit verhouding. Aflevering was netjes op tijd en correct.

Als je voor een afleverpunt kiest omdat je niet thuis bent, moet je daar wel voor winkelsluiting kunnen leveren, anders moet je dat afleverpunt niet als keuzemogelijkheid tonen. Gelukkig hebben de buren de levering in ontvangst genomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering tegen lage prijs.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima prijs

Klante service is slecht. Ongeïnteresseerd, valse beloften en spreken slecht Nederlands.

zeer slecht, onaanvaardbaar

geld van geretourneerd artikel terugstorten is wel zo eerlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle behandeling en komen hun afspraak over bezorging de volgende dag na. Ook goede info betreft het product

Ga vooral zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had onderdelen verkeerd besteld. Geld terug en reour geen probleem. Top bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gunstig prijzen en groot assortiment

Vandaag besteld morgen in huis? Dit wordt niet waargemaakt. De laatste twee bestellingen kwamen pas twee dagen later.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het unit bleek storing te geven op het stroomcircuit. In een vakkundige garage laten installeren. Product blijkt gewoon niet goed.

voldoende, een redelijke ervaring

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

harm IK geef dit bedrijf als beoordeling een 0,Wel adverteren met voor 16.30 uur besteld volgende dag in huis , helaas zit ik al een week te wachten en nog geen onder delen ,daarom zal ik deze organisatie bij al mijn kennissen zeer negatief aan prijzen

Kiyoh Anmeldelser