Pluspunten
Correct en netjes op tijd geleverd
Verbeterpunten????
Pluspunten
goedkoop, goede website, snelle verzending
Verbeterpuntengeen
Aangegeven levertijd werd niet waargemaakt, terwijl ik dringend zat te wachten op een onderdeel. Ik had dit bedrijf geselecteerd vanwege de belofte van een snelle levering, maar dat blijken ze dus niet te kunnen waarmaken. Bij contact met klantenservice werd gezegd dat ze niets konden doen om dit op te lossen, en dat ik gewoon maar moest wachten todat de onderdelen geleverd werden. Had ik dat van te voren geweten, dan had ik een ander bedrijf gekozen.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Onder de prijzen staan verwachte leveringen vermeld en dit word ook aangegeven voordat u gaat betalen. In de meeste gevallen worden de verwachte leveringen gehaald en als het niet lukt, dan word klanten op de hoogte gebracht via een email. We willen graag uitzoeken voor u wat de reden is geweest van de vertraging! U kunt op dit bericht reageren met uw ordernummer! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Perfekt dienst, snel levering, good produkt. Geen problem.
VerbeterpuntenNiets.
Pluspunten
De kabels voor de 308 vernellingsbak waren zeer goed van maat ondangs dat er meer merken bij stonden. en goed verpakt.
VerbeterpuntenWeet ik niet ga zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenZet geen producten die je niet hebt op je website. Om dit vervolgens te verkopen geld te innen en dan 4 uur later de koop te annuleren. En dan doorgeven dat ze er 10 dagen over doen om het geld terug te geven.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! In de meeste gevallen zijn onderdelen nog via een andere weg te verkrijgen. Dit duurt in de meeste gevallen een week. Helaas is dit niet gelukt bij uw onderdeel. In de email word vermeld dat het binnen 10 dagen word terug gestort, dit word op elke woensdag verwerkt bij de bank door middel van een verzamelbetaling om de kosten bij de banken zo laag mogelijk te houden. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
goede service nadat ik de verkeerde set ruitenwisser bladen besteld had. Kon zonder problemen omgeruild worden. Ook qua prijs interessant.
De bestelling kwam 3 dagen later binnen dan dat ze zeiden, en de doos was ook gescheurd en het mechaniek wat ik bestelde hing er half uit
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Dat het later is gekomen kan verschillende oorzaken zijn. In de meeste gevallen is dit vaak een logistiek probleem. We willen dit graag voor u uitzoeken! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Super snel geregeld!
Pluspunten
Komt belofte op basis van levertijd en kwaliteit na.
Pluspunten
snelle service, duidelijkheid bij bestellen
Pluspunten
Duidelijke site en communicatie snelle levering
Pluspunten
snel geleverd en goede controle of dit wel het juiste product voor mijn auto is
Pluspunten
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Duidelijk site, ruim assortiment, vlotte levering. De afhaal mogelijkheid is ook top. Doen niet moeilijk wanneer iets retour moet, geld wordt snel teruggeboekt op rekening. Aanrader!
Pluspunten
alles correct verlopen van begin tot eind
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten2
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Snel verstuurd en prima verpakt voor een uitstekende prijs. Absolute aanrader!
VerbeterpuntenAan Bosch vragen of ze de icoontjes op de verpakking van de ruitenwissers wat simpeler kunnen maken. Iets onbegrijpelijks er op knallen heeft niet zoveel zin ...
Pluspunten
VerbeterpuntenGeleverde kon niet geplaatst worden op mijn auto. Toch nog naar de dealer gemoeten om de juiste wisserbladen te laten monteren.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Het kan wel eens voorkomen dat het kenteken niet de juiste onderdelen naar voren brengt. Als dit het geval is, dan kunt u gebruiken van onze retour procedure van 14 dagen na levering. Bent u nog in de 14 dagen en u heeft nog geen retour nummer aangevraagd, dan kunt u op dit bericht reageren en vermeld uw ordernummer zodat wij voor de juiste retour nummer kunnen zorgen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Klantenservice
Pluspunten
Technisch advies en retour procedure
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenincompleet product hoge verzendkosten opnieuw hoge retourkosten matige klantenservice
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen heel graag weten wat er precies aan de hand is geweest! Kunt u op dit bericht reageren en vermeld uw ordernummer en evt. aanvraag nummers van een e-mail contact? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice