Filtre

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima bedrijf echter de eerste keer hebben ze het verkeerde product toegestuurd maar is verder naar wens afgehandeld. Gewoon een aanrader.

Iets adequater omgaan met de retourzendingen, en proberen om het iets sneller af te handelen. Mensen zijn vaak afhankelijk van hun auto gezien woon werk verkeer en als het om een essentieel onderdeel gaat zou het prettig zijn als het binnen enkele dagen is opgelost ipv een week.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je op kenteken besteld en dan toch de verkeerde onderdelen krijgt vind ik zeer slecht kost me wel 6,95 retour zenden Sikkels!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

meerdere malen onderdelen besteld, altijd keurig geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk bestellen, snelle afhandeling en bezorging, goede producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op moment van bestellen de goedkoopste zonder poespas

Andere courier of deze eens wat uitleggen. Een accu op zijn kant liggend vervoeren in het voetencompartiment van de bijrijders-voorstoel?!? Was dat ik echt niet nog langer zonder kon anders had hij hem gelijk terug mogen meenemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering van het juiste materiaal. eenvoudige bestelling en ruilen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgd, product precies zoals omschreven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en duidelijk omschreven product.

Lange levertijd.

Pluspunten

Wees eerlijk tegenover je klant met betrekking tot de status van de bestelling. Anderhalf week geleden een onderdeel besteld. Op de website stond dat deze op voorraad was en dat deze woensdag binnen zou komen. Woensdag pas een verzendbevestiging gekregen. Vrijdag was het pakketje nog niet binnen. Op de website van PostNL stond dat het pakketje nog niet is ontvangen. Maandag gebeld met klantenservice en toen werd mij verteld dat PostNL momenteel kampt met een grote achterstand en dat dit de reden is van de vertraging. De verwachting was dat het pakketje dinsdag opgehaald werd. Woensdagochtend gaf PostNL nog steeds aan het pakketje niet ontvangen te hebben. Weer met de klantenservice van MijnAutoOnderdelen gebeld. Ik kreeg te horen dat het pakketje gisteren aangeboden was en dat deze vandaag bezorgd zou worden. Dit nagevraagd bij PostNL waarop ze zeiden dat dit helemaal niet mogelijk is aangezien het pakketje in hun systemen nog steeds niet is aangebeld. Oftewel, je wordt gewoon voorgelogen als je vraagt naar de status van je pakketje. EDIT: 667264_490143

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd goede prijs van het onderdeel,

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen enkele

leveren binnen afgesproken periode leveren juiste onderdelen sneller geld retourneren bij annuleren wegens te lange levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer nette prijzen vlotte levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering.

Aanvullende onderdelen zoals keringen voor condensor niet kunnen leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, juiste spullen, lage prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en punctueel

Pluspunten

Op de site staat voor 20:00 uur besteld morgen in huis.. ik besteld een trekhaak op dinsdag om 15:00 uur. Deze werd pas geleverd om vrijdag rond 16:00. Daar begon de ellende.. Helaas gaan ze dan de schuld afschuiven bij PostNL, door te zeggen dat ze een achterstand bij PostNL hebben... PostNL beweert dat het pakket niet eens is verstuurd door de verkoper.. Mail je dit naar dit bedrijf, krijg je zoals je al dacht geen reactie. Maar uiteindelijk komt de trekhaak binnen na 3 dagen, is deze op vele plekken beschadigd, en krom!! En de doos van de bekabeling was al geopend leek het wel, nu ben ik ondertussen bijna een week verder en heeft het me alleen maar gezeik en een hoop telefoontjes en mailtjes opgeleverd. Dit is de eerste keer dat ik iets bestel hier, en tevens ook zeker de laatste keer !!!

Kiyoh Anmeldelser