Accu
Als particulier bestel je een accu, omdat je stil staat. De nieuwe accu was kapot. De auto hebben we nodig, Ik had gebeld met de onderdelenlijn, dat we een probleem hebben nu. De man aan de telefoon zei me, dat ik een garantie aanvraag moet indienen. Dat ik dan een accu toegestuurd kreeg. Als ik de uitdraaien van de accu mee zou sturen. Dat vond ik een coulante afspraak, Zou dan met een dag of 2 worden geregeld. Dus ik de garantieaanvraag ingevuld. Nu blijkt de mondelinge afspraak niet te kunnen. De kapotte accu moet ik opsturen, inmiddels gedaan. Dan moet de accu, naar de fabrikant. Terwijl ik de uitdraai er bij had. "vervang" accu. ook de meting van het dynamo, die was perfect. Dat traject duurt 10 werkdagen. Dan zou ik nog een nieuwe moeten bestellen wat ook weer een dag duurt, dat gaat uiteraard wel snel. In de tussentijd krijg ik 2 keer deze invullijst van "beoordeel mijnAutoonderdelen.nl". Voor een particulier niet zo handig. Inmiddels heb ik een accu gekocht bij de plaatselijke leverancier. zelfde accu, zelfde bedrag. Wat blijkt de korting en de adviesprijs zijn behoorlijk overtrokken. Een beoordeling doe ik niet. Ze volgen de regels, echter mondelinge afspraken zijn ook afspraken, en dat heeft te maken met service en vertrouwen. Daarom geef ik 2 sterren. Aanbevelen aan een particulier die om een essentieel onderdeel zit te springen doe ik dan ook niet.