Netjes op kenteken besteld
Snel geleverd, uistekende kwaliteit.
Vandaag besteld morgen in huis.
Wat is het idee van een hele constumerjourney met het invullen van een kentekennummer om het type auto te bepalen, dan de juiste auto in beeld krijgt en je alsnog het verkeerde onderdeel stuurt?
Beste klant, Het is erg vervelend dat er een verkeerd wisserblad is geleverd. Het kenteken wordt gebruikt als hulpmiddel bij het zoeken naar de juiste onderdelen. Omdat een kenteken niet altijd volledig waterdicht is, toont Bosch aanvullende afbeeldingen van de aansluitingen waarop de Bosch-wisserbladen passen. Voorafgaand aan het bestellen dient dit gecontroleerd te worden, zodat u zeker weet dat u het juiste wisserblad bestelt. U kunt ons te allen tijde via e-mail of telefonisch bereiken voor advies of vragen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bestelling bleek niet leverbaar, maar ik kreeg hier geen info over. Na bellen bleek dit niet aan deze leverancier te liggen. Telefonisch heeft medewerker alternatief gezocht en in bestelling genomen en dit was de volgende dag in huis. Prima service en vriendelijke medewerker
Veelzijdig aanbod, producten makkelijk te vinden op basis van kenteken. Goede prijzen en snelle verzending! Wij komen zeker weer terug!
ik vind goed
Ruitenwissers besteld op kenteken , verkeerde gekregen, kan ze niet terugsturen , buiten de teruglevertermijn, maar ik was net binnen de 14 dagen
Beste klant, Wij hebben de order erbij gepakt en zien dat er op 7 januari een retourmelding is verstuurd, zodat u het artikel kon terugsturen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Wel snelle verzending en goed verpakt
Beste klant, Het is uiteraard vervelend wanneer een artikel niet blijkt te passen. Wanneer een artikel niet past, kunt u binnen 14 dagen na levering bij ons een retournummer aanvragen. Met dit retournummer kan het onderdeel aan ons worden teruggestuurd, waarna u het aankoopbedrag op uw rekening teruggestort krijgt. Wij zien echter dat er binnen deze termijn geen retouraanvraag is ingediend. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle reactie
Snelle levering en uitstekend product.
Makkelijk om je onderdeel te vinden Snelle bezorging
Ondanks feestdagen snel geleverd
Top snel geleverd en duidelijkheid over de levering
Goede deal, duidelijke site, mogelijkheid tot termijnbetaling en het werd bezorgd door het bedrijf zelf. Super tevreden
Accu besteld en de volgende ochtend vroeg geleverd.
Zou de volgende dag in huis zijn, kwam een week later aan zonder hiervan op de hoogte te worden gesteld. Heb hem inmiddels ergens anders gehaald.
Beste klant, Dat is vervelend om te horen en uiteraard niet de bedoeling. Op basis van het door u opgegeven e-mailadres kunnen wij helaas geen bestelling in ons systeem terugvinden. Hierdoor kunnen wij niet bevestigen dat dit bij ons is gebeurd. Daarom vermoeden wij dat de bestelling mogelijk bij een andere webshop is geplaatst. Mocht u aanvullende gegevens hebben, zoals een ordernummer of een ander e-mailadres, dan kijken wij uiteraard graag verder met u mee. Met vriendelijke groet, Klantenservice
En uitstekende klantenservice! Had een fout emailadres ingevuld, met één telefoontje binnen 30 seconden gefixed. Top bedrijf! 5 sterren eigenlijk te weinig:-))
Nu al meerdere keren besteld en nog geen 1 keer volgens de beloofde levertijd geleverd. Nu zelfs 1 week later dan aangegeven. Sorry maar als je geen voorraad hebt kun je dit niet verkopen met als belofte 'binnen 1 werkdag geleverd'. Wat een onzin. Als de verkoper dit lees, zorg maar dat het deze week geleverd wordt, dan heroverweeg ik deze review
Beste klant, Het is uiteraard vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Wij doen altijd ons uiterste best om de aangegeven levertijden na te komen. Desondanks kunnen er soms onverwachte omstandigheden optreden, bijvoorbeeld door drukte bij ons en bij de vervoerders of feestdagen, waardoor een levering vertraging oploopt. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede pasvorm, snel geleverd simpel bestellen op kenteken
Als beslist niet automonteur of anderszins handig op dit vlak is het bestellen van o.a. ruitenwissers al een behoorlijke opgave. Het was bijzonder te ervaren hoe ze zo iemand als ik ben er goed doorheen loodsen d.m.v. het kenteken en alles past ook nog perfect!
De bestelde Bosch ruitenwissers werden snel geleverd tegen een prima prijs.
Na een verdwenen pakket bij post nl hebben zij het perfect opgelost
Goede webshop! Vandaag besteld binnen 2 werkdagen bezorgd. Ruim assortiment, en goede prijzen.
Goede prijs voor de ruitenwissers En snelle levering