Betrouwbaar

Ruime keuze en promte levering.

Makkelijk zoeken, prima levering

Overzichtelijke site met mooie prijzen. makkelijk bestellen, volgende dag in huis, prima!

Koelvloeistoftankje, goede kwaliteit snelle levering

Goed en vriendelijk

Goede service en snelle levering. Helaas had ik zelf verkeerd besteld, maar het retourneren ging snel en gemakkelijk. Zal zeker bij hun kijken voor een volgende bestelling.

Op zich qua communicatie prima.

Zoals gezegd de communicatie verliep prima, alleen is mijn pakket zoekgeraakt en dus niet bezorgd, dus dat duurt nog even ivm het onderzoek naar de bezorging…..?

Naar verwachting

Makkelijk bestellen Snel leveren 5 sterren

Snsl

Onderdeel snel af te halen. Vriendelijke mensen.

Alles liep vlot

Alles liep vlot en op tijd geleverd

Omruilen kan niet

Na telefonisch contact bestel ik een radiateur maar de oliekoeler slangen passen niet ik heb de radiateur nog geen eens geprobeerd en wil hem omruilen voor de juiste kan het niet echt een waardeloos winkel

Top kwaliteit

Wat ik besteld had (ruitenwissers) was prijs top kwaliteit en juist.

Heel erg slecht !!

Y

Zeer slechte levering

Slecht levering en waardeloos contact adverteren met de volgende dag geleverd maar na een week wachten waren ze hem kwijt.

Duidelijk bestelproces en snelle levering

Makkelijk bestelproces en onderdeel goed kunnen vinden.

Goed, item kwam helaas een dag later

Goede service en makkelijk op te halen

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

zie volgende

Levering was niet volgens afspraak. Zou thuisbezorgd worden maar moest het ophalen bij pakketpunt. Wel bijna € 9,00 betaald voor thuisbezorging. Veel te duur dus en voor niets zitten wacht op het pakket.

Zeer een zeer slechte communicatie

Maandag 01-06-2026 voor €420 aan onderdelen besteld die volgens de website 3 juni binnen zouden komen 4 juni nog steeds niks gezien. Ook nog niks gehoord kwa mail of een bericht dat de zending vertraagd is…. Bel je met de klantenservice, 1 onderdeel was niet op voorraad waardoor het pas 6 of 8 juni geleverd word…. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren maar, Dit niet de eerste keer dat dit gebeurt zeker al 7e keer dat het veel later komt dan hun datum die ze geven voor bezorg datum. Aan de telefoon bij de klantenservice word je gewoon afgewimpeld met het antwoord: heb je nog andere vragen als je dan nee zegt word er direct opgehangen.

Voor herhaling vatbaar!

De keuze voor de juiste accu aan de hand van het kenteken is perfect. Binnen de afgesproken tijd geleverd, geïnstalleerd en rijden weer!

snel en keurig bezorgd

goede website, niet duur snel bezorgd

Mensenwerk

Mijn onderdeel kwam veel te laat aan, wegens een magazijnfout, maar ik kreeg wel eenvoudig mijn geld terug, inclusief verzendkosten.

goed advies en snelle levering

Advies ingewonnen met betrekking soort en maat accu, volgende dag de correcte levering van het onderdeel

in een zak geleverd ??

ik had recent een voor paneel gekocht voor mijn ford ka (ru8) (Diederichs Voorpaneel deel 1461002) maar blijkbaar werd het in een plastieken verpakking opgestuurd (zak) wad totaal niet professioneel is alsook duurde het meer dan een week tegen dat het toekwam gelukkig is er geen noemenswaardig probleem, maar dat zal ik pas zeker zijn wanneer ik het op mijn auto monteer

Prima site en snelle levering

De site is duidelijk en overzichtelijk. Handige hulpmiddelen om het juiste te bestellen. Supersnelle levering

SERVICE IS GOED OP ENKELE ISSEUS

Bestelling, levering waren goed verlopen, alleen was dit artikel enigszins beschadigt. Dit betreft een lip voor het correct sluiten van de Hoed/motorkap. Zoals u weet heef dit deel vele gaten, sleuven, inkepingen, gaten en perforaties, waarbij er erg voorzichtig mee moet worden omgegaan. Helaas heb ik moeten beslissen om dit niet terug te sturen, omdat dit een hoop ellende ,frustratie en ongemak met zicht mee zou brengen. Dit heb ik wel zelf in orde gebracht, met wat lakbeschadiging, wat niet anders kon. Verder zier het er goed uit. Spoedig zal ik er werk van maken dit deel te plaatsen!!! Vr.Gr; Rob Raghoe

Goede prijs

Bestelde een accu voor een lagere prijs dan van de concurrenten. Werd netjes de tweede dag na de bestelling op afgesproken tijd door een vriendelijke chauffeur afgeleverd.