Goede levering breekbaar onderdeel prijs

bestelling in goede toestand (spiegelglas ) ontvangen voor een aanvaardbare prijs

Snel blij

-linker achter-uitkijk spiegeltje was stuk. Had na bestel snel een newe binne. :)

Te laat en onjuiste artikelen

Afgelopen week een aantal artikelen (lampen, ruitenwissers en koelvloeistof) besteld. Dit zou de volgende dag in huis zijn, dat was niet het geval. Nadat ik maandag contact had opgenomen uiteindelijk dinsdag de spullen ontvangen. Nadat ik het pakket had opengemaakt bleken er verschillende typen lampen in te zitten (itt de bestelling). Vervolgens contact opgenomen om dit te proberen op te lossen maar geen gehoor gekregen.

Goede kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen. Correcte productinformatie en snelle levering.

Snel gevonden wat ik zocht, producten snel in huis. Duidelijke handleiding voor montage.

onbeschofte klantenservice

Reageren niet op mail en als je belt dan gooien ze de hoorn er op. Geen zaken doen met deze webshop

Makkelijk besteld en kon het snel ophaleb

Goede ervaring

Snelle bezorging.

Goede kwaliteit, niet te duur, snel bezorgd, Top.

Kwaliteit gewaarborgd

Website, bestelprocedure én levering zijn efficiënt én klantvriendelijk

Snelle levering, goed product

Binnen een dag lag de accu al op de deurmat. Netjes verpakt en zoals besteld. Top.

Snel geholpen.

Bestelling snel geleverd.

Snel gevonden, snel in huis

Snel gevonden wat ik zocht, leuke prijs, snelle levering.

Prima assortiment en prijzen maar wel een trage levering

De Magneti Marelli gasveren voor de achterklep van mijn auto had ik snel gevonden en ik kon kiezen uit veel merken. De prijzen waren prima maar de levering werd telkens uitgesteld. Mogelijk lag dit aan de bezorger.

Snelle levering, duidelijk omschreven en kwaliteit

Prima service, snelle levering

Super snel

Ik ben zeer tevreden met de levering van mijn accu. Alles is super snel verlopen. Jammer van de hoge verzendkosten.

Accu besteld, goed, goedkoop en snel geleverd!

Reguliere commodity besteld, goede service.

Prima prijs en snelle, accurate levering

Snelle levering geen probleem met ruilen

Groot assortiment met scherpe prijzen

Meerdere keren besteld en altijd tevreden met onderdelen en bezorging , en als je een onderdeel hebt ontvangenwat niet past word dit meer dan correct afgehandeld

Goede levering kwamen afspraak na

Levering niett op tijd, wel extra kosten

Extra geld vragen voor levering dag erna. Niks geleverd of gecommuniceerd.

Onzorgvuldige verzending en je moet overal zelf achteraan

Een motorkap besteld. Deze was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas bleef de levering uit. De klantenservice kon mij niet vertellen waarom. Ik heb zelf maar de vervoerder gebeld en de motorkap bleek beschadigd geraakt tijdens het transport. Er werd een nieuwe motorkap besteld. Ook deze levering bleef uit en men kon mij wederom niet vertellen waarom. De klantenservice onderneemt vervolgens geen enkele actie. Ik heb weer de vervoerder gebeld en voor de tweede keer was de motorkap beschadigd geraakt tijdens het transport. Opnieuw met de klantenservice gebeld. Resultaat daarvan: stuur maar een e-mail. Hoe dan?! Voor de derde keer een motorkap besteld met de belofte dat de motorkap deze keer beter ingepakt zou worden. Uiteindelijk had ik 3 weken later de motorkap, terwijl deze de volgende dag geleverd zou worden... Wat mij het meeste stoort, is dat er niemand van de klantenservice actie onderneemt. Niemand gaat achter de motorkap aan. Er wordt alleen excuses aangeboden, maar verdere actie blijft uit. Je moet overal zelf achteraan en als het moeilijk wordt, moet je een e-mail sturen. Sommige medewerkers zijn ook erg slecht te verstaan aan de telefoon. Ik houd een gefrustreerd gevoel over aan dit bedrijf.

Word snel geleverd

Topper

verhogings veren camper besteld

Veren besteld maar tot nu toe niet ontvangen,via klantenservice een waardeloos verhaal te horen gekregen dat het hun schuld niet is en erg onvriendelijk te woord gestaan