Pluspunten
Snel, voordelig
VerbeterpuntenBeter aangeven waar het bedrijf zit voor ophalen
Pluspunten
snelle levering , goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en direct antwoord en snel geld terug
Pluspunten
Geen , Motorkap besteld , kreeg ik een gebruikte en ipv nieuwe zoals ik besteld en betaald had. Vervolgens vroegen ze mij op de bestelling om mijn kosten terug te sturen. Na enkele telefoontjes waren ze wel bereid om het op hun kosten terug te sturen maar dat was al geen optie meer voor mij omdat de garage wilde niet nog langer wachten.
VerbeterpuntenGewoon afspraken nakomen.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer en een aanvraagnummer van de email zodat we dit kunnen uitzoeken en evt dit kunnen verbeteren voor in de toekomst? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
nog geen
VerbeterpuntenZaterdag besteld, verwachte leverdag woensdag maar woensdag nog steeds niet in huis. Status op woensdag klaar om ingepakt te worden. De uitspraak 'vandaag besteld morgen in huis gaat hier duidelijk niet op' :( het order nummer is #763527
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we dit kunnen uitzoeken? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijke web-site waar je snel het juiste onderdeel vindt Snelle en correcte levering. Onderdelen correct verpakt met oog voor gevoeligheid van het produkt
VerbeterpuntenGeen gevonden.
Pluspunten
De goedkoopste en snelle levering
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
Pluspunten
Super service gehad Mijn pakketje zou bezorgd zijn maar had niks ontvangen Ze wilde meteen een nieuw pakje opsturen achteraf bleek dat ze mijn pakketje in de tuin hadden gedropt Toen heb ik snel gebeld om het nieuwe pakketje te annuleren Verder goed product ontvangen goede kwaliteit tegen een prima prijs
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Snelle levering Probleemloos
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Uiteindelijk retour nemen en terugbetalen verliep spoedig, maar ook niet zonder fouten. Echter, dat was in mijn voordeel.
VerbeterpuntenOp de website staan artikelen onduidelijk beschreven. De verwijzing naar de FAQ die dat zou verduidelijken is niet afdoende. En productinformatie is incompleet of onjuist, waardoor je de verkeerde producten besteld. Als je dat constateert, dan verwacht ik een coulante houding en niet een haast vijandige houding. Daarnaast was het mijn fout niet, dus waarom ik dan voor de extra verzendkosten moet opdraaien is me totaal onduidelijk. Alles dus retour en bij een concurrent besteld.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag uitzoeken zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren! Heeft u voor ons een ordernummer en een kenteken zodat we dit kunnen opzoeken? U kunt op dit bericht reageren! Alvast bedankt voor de moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede service en na bestelling snel af geleverd goed hoor.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten jullie zijn goed zo als het nu is
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goed échte aanrader !!!
Pluspunten
Reageert erg snel, dat is heel prettig.
Pluspunten
Dat jullie uit eindelijk wel de telefoon opnemen
VerbeterpuntenIk heb een mail opgestuurd voordat die doppen werden verzonden. Er stond in dat ik wou afzien van die doppen, en alsnog hadden jullie ze gestuurd. 7 euro voor niks heb ik betaalt. Jullie zouden beter naar de klant moeten luisteren
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer van uw bestelling en een aanvraag nummer van de email zodat we dit kunnen uitzoeken en u een passende oplossing aan kunnen bieden? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede website. Erg snel om te bestellen, en snel bezorgd.
Pluspunten
Levering en product naar verwachting, gunstige prijs
Pluspunten
super snelle levering, ook op oudejaarsdag
VerbeterpuntenOnderdeel van 50 euro is wel een tientje duurder dan in Duitsland inclusief verzending, maar daarvoor heb je het wel de volgende dag in huis!
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnel geleverd en gekregen wat ik heb besteld. Super