Snelle service.

Onderdelen snel in huis. Retour artikelen ook snel behandeld. Alleen jammer dat de op kenteken bestelde onderdelen toch afweken. Verder, dikke pluim!

Prima, naar tevredenheid, zoals verwacht.

Helaas niet binnen de toegezegde termijn, 1 dag later, kennelijk ivm Corona. Toch wel tevreden. Vlot geleverd en prijs / kwaliteit helemaal prima.

Alles volgens info verlopen.

Helemaal tevreden met product en leverantie met eenvoudige verpakking.

Levering en bezorging is vervelend

Bestelling gepast 30-June, (Vandaag besteld morgen bezorgd ) Bezorging moet op vrijdag 3-Juli plaats vinden en ik heb al een afsprak bij een automonteur. Nu sturen ze een email dat ze op woensdag 8 Juli gaan inleveren dus 5 dagen extra en bezorging is niet gratis €6.99. Nu moet ik meer tijd wachten en ik heb mijn vakantie al gepland. Heel vervelend ervaringen.

Snelle verzending maar toen ik belde voor info werd ik niet fijn geholpen.

De bestelde onderdelen waren snel thuis. Maar toen ik een vraag over onderdeel en bijbehorende onderdelen belde werd ik niet fijn te woord gestaan. Persoon die ik aan tel had kwam ook niet over of hij wist wat hij verkocht. Daarna besloten om onderdeel retour te sturen wat weer keurig afgehandeld is. Waarschijnlijk had ik met de juiste telefonische informatie wel artikel kunnen houden met verloop onderdeel.

Prima ervaring

Ik had een set kentekenlampjes besteld maar helaas paste die niet o mijn auto. Na retourzending keurig mijn geld terug ontvangen.

snel en adequaat

snelle levering!

Snel en gemakkelijk

Goed prijs, snel geleverd

positief

Niet tevreden

Ondanks invoer van het kenteken en controle van het auto type, kreeg ik een onderdeel dat afwijkend was voor mijn auto.

Geen geld terug

Ik heb het pakket terug gestuurd en niet mijn geld terug gekregen !!

Uitstekend.

Ga zo door!

Snelle levering goede communicatie

had een setje ruitenwissers besteld. Bij bezorging was de doos gescheurd en zat er maar ene in. Na een telefonisch gesprek retour gestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe setje ontvangen. Goede snelle service !!

Goed en niet te duur !

Lang gezocht maar uiteindelijk bij MijnAutoOnderdelen terecht gekomen , zelfde merk onderdelen als bij merkdealer maar stukken goedkoper dus de keuze was snel gemaakt .

Snelle levering en goede kwaliteit.

De Organisatie van Webshop AutoOnderdelen heeft mijn bestelling tegen de gewenste prijs-kwaliteitverhouding laten bezorgen met een uitstekende Aftersale service.

Gewoon netjes en snel geleverd

Gewoon netjes en snel geleverd

Snelle levering en goed product

Ik heb koplampen besteld voor mijn Mazda 3. De levering was snel en het zijn goede kwaliteit koplampen. Echter zat er maar 1 zakje met klemmetjes in terwijl het twee koplampen waren. Waarschijnlijk vergeten in de doos te doen bij het inpakken.

correcte en goede servive

als je iets niet vindt op de site, contacteer hun en ze doen hun uiterste best om te vinden.

Zeer slecht , niets opsturen

Ze hebben onderdelen op hun site staan die ze niet hebben en wat ze wel hebben sturen ze niet op. Ze zeggen van wel maar ze doen niets. Ik hoop dat het nog wel komt ze zijn pas twee weken te laat terwijl ze beweren dat ze de onderdelen op voorraad hebben.

Alles op tijd

Dramatisch

Na aanschaf van het product t.w.v. €40,- had ik hoge verwachtingen. Ook omdat het product elders een stuk goedkoper werd aangeboden had ik op z'n minst verwacht dat de prijs kwaliteit verhouding van jullie product 'in verhouding' was. Dat is ook de reden dat ik voor jullie firma had gekozen, omdat ik een kwalitatief goed product wou hebben en jullie een winkel zijn gespecialiseerd in auto onderdelen. Althans zo profileren jullie je. Toen ik het product ontving kwam ik tot mijn grote verbazing erachter dat het niks meer was dan een goedkoop 'Action' product die voor veel te veel geld werd aangeboden. Ik ben zeer teleurgesteld in jullie en voel me misleid. Ergens hoop ik dat jullie me in deze teleurstellende zaak tegemoet komen zodat jullie geloofwaardig worden en dit in de toekomst niet meer voor zal komen. Groet, Hidde

Snel geleverd!

goed en snel geholpen, bedankt.

de spullen waren snel geleverd.

Comentarios sobre el Kiyoh